![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Seni sevmek
Yılın dört mevsiminde seni sevdim. Bazen ezbere bildigim her şeyi unuttum. Ama bir tek seni unutamadım. Beynime damıttıgım umutları büyüttüm. İçimde bir sabah beni sıcacık öpüşlerle; Uyandıracagın günü bekledim durdum. Seni ben ne çok sevdim... Sevdim seni; İnanılmaz yollardan geldim,puslu yollardan Ellerim unutmadı ellerinin sıcaklıgını Gün oldu yaşanmamış hüzünler ısmarladım sevgime Teninde erimeye geldim,bedenim unutmadı sıcaklıgını. Seni öyle sevdim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Seni sevmek.2
Seni sevmek... Karlı bir kış günü; Bir gülün açmasını beklemek gibiydi. Nasıl olsa o gül hiç açmayacak. Sende hiç gelmeyecektin. Oysa ben seni bir ömür boyu beklerdim. Ama sanırım sen sevemedin. Artık yapacak bir şeyim kalmamıştı. Kar vardı sen yoktun. Yagmur yağdı işte oan ben senin için ağlıyordum. Sen,sen yine yoktun. Seni sevmek. Seni sevmek demek bir ömür beklemek. Bir gün dönermisin söyle. Eğer dönersen seni bekledigimi. Seni bekleyen biri oldugunu. Anahtarın hep o sevdigin saksıda; durdugunu sakın unutma. Dönersen al o anahtarı sesizce. Ben bekliyor olucam. Kalbime girmen için senelerce... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sensiz bayramı neyleyim anam
Yine bir bayram öncesi; sensizligi yaşıyorum.. Deliye hergün bayram misalii İçim kan aglıyor anam. Yokluk içinde bayram benim neyime. İlk sabah elini öpmeye gelmek varken. Kabrin başında aglamak niye.. Seninle çocukluk ve gençlik bayramlarım gelir; Gözümün önüne.. En küçüklerimize zar zor alırdın bayramlık. Sizler büyüksünüz anlarsınız yoklugu yoksullugu. Ya şimdi anam... Ben çocuklarıma en iyisini alsamda anam. Canımı dişime takıp onlar için,en güzelini yapsamda nafile.. İşte can anam.. Bu bayram arifesinde.. Yarın bayram anama gideyim.. Sabah erkenden yanlızlık düşüncem. Bana bunları hatırlatı. Yüregim burkuldu.içim kanadı... Geçmiş gözümün önüne geldi. Seni geçmiş bayramları ne çok özledim anam. Yarın kabrin başındayım... Beni gör,ben seni görüp yaşayacagım. Heyran anam kurban anam can anam. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sensiz olmaz
Gece yine kendimle yanlız kaldığım, *******den bir gece karanlık sensiz. Evin menekşe renkli duvarlarında; Senin dalga dalga hayalin var. Gülümsemelerin gecenin karanlıgında yitip giden. Bir ses beklemek senden soluk beklemek. Suskunlugun en acımazsız oldugu gecede Bu kadar uzun susmadın o dört duvarda. Hiç uzun gitmedin bilmedigim yerlere. Sevgimi götürmeden yanında. Seni sevmek sonu olmayan eylem olabilirmiydi. Aykırı bir yaşamsa aşk. Ben her bedele razıyım anla bunu. Senin uzakların benim yakınım olmuşsa; Ne yapabilirdim? İlk kez bu kadar çok vuruyorum kendime. Aglamaktan başka seçenegim yok. Bu gün yenildim sana bekledigim sensin. Oysa hani sıcaklıgınla gelecektin. Yaşamak belki seninle anlamlıydı. Sensiz yanlızlıkları hakettimmiydi. Sensiz olmuyor... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sensiz olmuyor
Sensiz alamadım şu içkinin tadını. Kadehler boşalıyor andıkça adını İnsan unuturmu taptığını. Unutmadım ınuttunmu vefasız. Benmi rakıyı içtim rakımı beni; Mutsuz sanırım sensiz kendimi Oturtum yanıma güzel hayalini Lütfedip oturdunmu sevgilim. Ne istiyorsun kahretmekmi muradın Seni ben kadehlerde aradım Yazımızı böyle yazmış yaradan yaradana inandınmı sevğilim. Sensiz içtim sarhoşum bu gün. Aşık oldum sana seni gördüğüm gün. Seninle geçen her günüm düğün. Sevenlere inandınmı sevğilim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seslidünya dostları
Dünyam ve hayatım oldunuz... Seslidünyam ın sesli insanları. Sizi ben seçtim seslilerin arasından. Her birinizin resmini çizdim kendi kafamdan. Seslerinizle,algıladım sizleri. Kiminiz kopmuş vatanından gurbet kapılarında Özlemi hasreti sevgiyi arar olmuş sesli dünyadan Hepimiz bulmuşuz kendimize birer nik altında isim Bülent,Kenan,Denocan,yasam ceyda destan,devrimce. Kartalbey,Beriwan.Diyar Rojhelat, Ran,coban, Sesli dünyanın kahrını çeken,ama hep mutlulugu oynayan. Erkan.yorum23 hep ortamı yumuşatan.... Kocero,piro esrarlı welat semendar Keje kürt ezgileriyle yürek daglatan. Irmak,suna lordum feryat sevinçlerini sevgilerini paylaşan. Acıgerçekler var kendince sadece dinleyen hayatın gerçek acılarını tatan. Ben sizleri kendimden bir parça gördüm.Artık sizlerle uyuyup sizlerle kalkan. Kimler gelicek kimler geçecek bu sesli dünyadan. Axolamuhtar,Reşo dino kemalkaralar saflıgın simgesi; Kırklatı,can şiirleriyle içler ürperten, Daha nice nice canlar dostlar. Seslidünya bir handır dostlar. Bizlerde gelip geçen kervanlar. Dostluk sevgi kardeşlik barış adına ugraşan bizler. Gördüm burada agresifini.pikopatını,delisini. Bir o kadarda temizini,safını kişiliklisini. Sizleri seviyorum seslidünyanın canları... Daha hatırlayamadıgım çokmu var canları.... Ben kazanmıştım içinizden bazılarını. Acımıştı bazılarınızın canı alınğandınız.. Işıgı görememişti bazılarınız.temiz durgun sular gibiydiniz. Bazılarınız körükörüne fikirim dedigi şeyler için insanları kırdınız. Oysa bilmelisiniz dünyada en büyük servet emek harcanan servettir. Dostluk Kardeşlik,barış sevgi ile dolmalı seslidünyanız. Irk din mezhep görüş ayrılıgı gözetmeksizin sevmeliyiz insanı.. Sizi çizememiştim daha hayatımdaki yeriniz yarımkalmıştı. Seslidünya daydı Tuvaliniz. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgi
Yıllar ondan hiçbirşey götürmemişti Hala aynı hala gençti Döndüm aynaya korkarak baktım Ve korkunç gerçegi gördüm sevgideki gençlik benimdi. Giderken onuda çalıp gitmişti.... Gördüm ondaki herşey bana aitti Yirmi yıl sonra gördüm sevgiyi Ahhh... görmez olaydım o halini Her şeyimi çalıp giden o aşkı o sevgiyi Görmezseydim keşke o yalan gözleri Şimdiden söylüyorum ey sevgi Artık alabilecegin ne gençligim nede senelerim kaldı. Bilirim dayanamazsın sevgi Sen gideli zaten yaşamadımki Gelde al artık bu sefil bedeni |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevilen seveni terk eyleyince
Ne gündüzü belli nede gecesi. Deli kader gözyaşı herbir hecesi. Deli olur sevenlerin nicesi. Sevilen seveni terk eyleyince. Gönülde sevgiler hüsrana döner. Masmavi duygular açmadan solar. Sanmaki kör talih yüzüme güler. Sevilen seveni terk eyleyince. Çok zordur düzenbazla yarışmak. Sevilen sırt çevirmiş çok zor barışmak. Hayal olur mutluluga kavuşmak. Sevilen seveni terk eyleyince. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevilmeden sevmek.
Seninlede sensizde olmuyor. Ben durmuşumda yürek durmuyor. Beklerim yar halimi sormuyor. Sevilmeden sevmek ne zor şeyimiş. Bekliyorum telefonlar çalmıyor. Neler çektiğimi o yar bilmiyor. Sel oldu gözyaşlarım dinmiyor. Sevilmeden sevmek ne zor şeyimiş. Sabredip deniyorum o yari. Diyordu sevmişti beni. Belkide kandırdı kendini. Sevilmeden sevmek ne zor şeyimiş. Saatler geçti kaygılar arttı. Tahamül tükendi canıma yetti. Seni görmeden günlerim geçti. Sevilmeden sevmek ne zor şeyimiş. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seviyormusun
Sen benden kaçıp gidiyorsun. Seni sevmemi istemiyorsun.. Seni ne çok sevdiğimi bilmiyorsun. Senin dudaklarında benim tenim. Neden sustun bilemedim. Bugün benimdin dün elin.. Kahrolmamak elimde değil.. Dışarıda bahar.. Senin aşkın beni yakar,ve senin sevgin bedenimde; Dışarıda ateş alev alev yanar ama senin aşkın bedenimde.. Benim canımı parçalar. Bak bana bir tanem. Seni sevmem bana ölüm olsa bile. Her gece gözyaşım sensizliğe aksa bile. Ben seni yinede seveceğim.bebeğim. Hayat bana çok acılar çektirse bile Seninle kavuşacağımı seni sevemiyeceğimi. Sensiz olamayacağımı; Sen olmaz sanda biliyorum. Sensiz olamayacağımı biliyorum. Sevdinmi beni sevdinmi inanmam. Aşkın ancak seni eyledi deli.benide divane etti. Ama senin kadar sevemedim buna ne demeli.. Etmeyelim artık birbirimize zulum ve eziyeti. Sen beni sev bende seni.. Ben seni seviyorum ölümüne dek. Ya sen beni.. Seviyormusun nereye dek. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|