![]() |
|
|
#121 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57930
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Tek Benmiyim
Çektiğim Bunca Çile Düşürdü Beni Dile Acımasız Zalim Felek Beni Savurup Attı Yere Tek Benmiyim Suçlu Doğan Ömür Boyu Hep Ağlayan Acı Dolu Bu Hayatı Benden Başka Yok Yaşayan Şükürler Olsun Allahıma Dayanma Gücü Verdi Bana Çekilmez Bu Çileleri Çekecek Güç Verdi Bana Tek Benmiyim Yaşamaktan Hiç Bir Ümidi Olmayan Kahır Dolu Bu Hayatı Benden Başka Yok Yaşayan Elvan Sarım |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Terketmem
Seni Ne Çok Sevdim İnkar Edemem Seni Çok Zor Buldum Feda Edemem Bana Hayat Verdin Yalan Söylemem Terketmem Terketmem Seni Terketmem Ölürüm Uğrunda Bırakıp Gitmem Şükürler Olsun Yüce Tanrıya Senin Gibi Güzeli Bana Yazdıya Söyle Kıyılırmı Hiç Böyle Sevdaya Terketmem Terketmem Seni Terketmem Yanarım Aşkından Bırakıp Gitmem Sen Gülünce Bana Hayat Verensin Üzülünce Beni Deli Edersin Benim Gibi Sende Candan Seversin Terketmem Terketmem Seni Terketmem Ölürüm Uğrunda Bırakıp Gitmem Elvan Sarım |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Türkiyemin Gururu Şanlı Mehmetim
Geldi Yirmi Yaşına Askerim Dedi Tüfeğini Omuzuna Attı Mehmetim Bu Vatanın Onuru Şanım Şerefim Korumak Görevim Dedi Mehmetim Mehmetim Mehmetim Şanlı Mehmetim Türkiyemin Gururu Canım Askerim Düşman Neredeyse Mehmetim Orada Vatanın Bekçisi Şanlı Mehmetim Mehmetimi Askere Yollayan Ana Bizimde Anamız Canım Mehmetim Mehmetim Mehmetim Şanlı Mehmetim Türkiyemin Onuru Cesur Askerim Canını Verir Gözünü Kırpmadan Vatanına Kurban Benim Mehmetim Düşmanların Korkulu Rüyası Odur Türkiyemin Gururu Şanlı Mehmetim Elvan Sarım |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Unutamıyorum
Yine Vakit Gecenin Bir Yarısı Yine Hasret Yine Özlem Var İçimde Seni Düşünüyorum Yaş dolu Gözlerle Bu Gün Günlerden Cumartesi Belki Döner Diyerek Seni Bekliyorum Hani Bir Şarkımız Vardı Ya İşte Onu Söylüyorum Seni Öyle Sevmişimki Bir An Bile Unutamıyorum Elvan Sarım |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Unuttum Gitti
Ömrümü Vermiştim Boşaymış Meğer Sevgime Karşılık Vermedin Değer Bu Kadar Ah İle Yüzünmü Güler Artık Sevmiyorum Unuttum Gitti Toz Pembe Hayeller Çok Çabuk Bitti Bırakıver Mazimi O Temiz Kalsın Açtığın Yaralar Artık Kapansın Suçlu Ben Değilim Kader Utansın Artık Sevmiyorum Unuttum Gitti Toz Pembe Hayeller Çok Çabuk Bitti Aşkın İçin Üzülmem Artık Değiştim Pişman Değilim Ben Seni Sevmiştim Ayrılmayız Derken Yalanmı Demiştin Artık Sevmiyorum Unuttum Gitti Toz Pembe Hayeller Çok Çabuk Bitti Elvan Sarım |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Uyan ey gafil uyan
Herkes mutlak tadacak Ölüm denen gerçeği Yüce ALLAH ne demiş Ben yarattım herşeyi Benden başka ilah yok Toprak olacak her insan Vakit zaman gelince Azrail kapıyı çalacak Uyan ey gafil uyan Bu gaflet uykusundan Vakit zaman dolunca Göçeceğiz dünyadan Kendini ölüme hazırla sen Eğer salih bir kul isen Korkma ecel şerbetinden Kendini ALLAHA teslim et Korkma sakın ölümden Elvan Sarım |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Uzat Ellerini Tutayım Amca
Sıkıntıda Darda Kalırsan Söyle Uzat Ellerini Tutayım Amca Hayatın Düzeni Kanunu Böyle Bende Sana Destek Olayım Amca İnsanlık Ölmemiş Henüz Yaşıyor Bende Biraz Katkı Yapayım Amca Bu Bedenim Seven Bir Kalp Taşıyor Müsade Et Bende Seveyim Amca Böyle Kurulmuş Dünya Düzeni İnsan İnsanı Üzüyor Amca Sanki Hiç Birşey Olmamış Gibi Karşına Geçip Gülüyor Amca Elvan Sarım |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ümitsiz Aşk
Ümitsiz Bir Aşka Kapıldı Gönlüm Ne Sevmek Biliyor Ne Seviliyor Kalmadı Tahammülüm Tükendi Sabrım Gözümden Sel Gibi Yaş Dökülüyor Yaşamam Kalbimde Bu Aşk Olmasa Yaşamam Sevdiğim Yarim Olmasa Yaşamam Bu Ümitsiz Aşkın Sonunda Yaşamam Sevgilim Benim Olmasa Sevmekten Yana Şansım Gülmüyor Uğruna Öldüğüm Bunu Bilmiyor Ben Bu Aşka Düştüm Düşeli Bir Gün Olsun Yüzüm Gülmek Bilmiyor Elvan Sarım |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Üzülme
Artık Boşa Üzülme Çünkü Buna Geç Kaldın Oysa Benim Dünyamda İnan Birtek Sen Vardın Şimdi Ne Oldu Bilmem Birden Bire Değiştin Oysa Daha Dün Bana Canım Sevgilim Derdin Oysa Ne Güzel Günler Yaşıyorduk Seninle Zamanımız Geçiyordu Hep Seninle Birlikte Elvan Sarım |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yaktın Beni İstanbul
Toz Pembe Görünüp İnsanı Aldatırsın Hiç Benzeri Olmayan Bir Cennettir Sanırsın Taşı Toprağı Altındır Diyorlardı İnandım Ekmek Parası Uğruna Yaktın Beni İstanbul Gerçek Yüzünü Göster Eveleyip Gevelemeden Senin İçin Terkeyleyip Göçüp Geldim Köyümden Bir Gün Çalışmaz İsem Aç Kalırım Burada Köye Dönecek Yüzüm Yok Kalakaldım İstanbulda Elvan Sarım |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|