![]() |
|
|
#121 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Şehitim
Tüm karanlıklar va aydınlıkları Gece ve gündüzüyle Bu dünya ölçeğinde her şeyi Ve her değeri bırakıp gidiyorsun Sen şehitsin sen şehit oldun Sen ölmedin ama ayrıcalıklı doğdun Nasibin almadan daha Doya doya koklayıp koklanmadan Her şeyi geride bırakıp Yazgına boyun eğip gidiyorsun Sen ne büyüksün şehidim Grurum onurum ve yiğidim Başka zaman dilimlerine Başka boyut başka alemlere En güzel mekanlara En güzel mertebelere gidiyorsun Sen şehitsin sen şehit oldun Sen ölmedin ama ayrıcalıklı doğdun Onuru gruru her katta hak edip Bu gönüllere taht kurup Hem bu dünyada saygın Hen gittiğin yerde itibarınla yaşıyorsun Sen ne büyüksün şehidim Grurum onurum ve yiğidim Kahramanısın bu memleketin Her dağın her şehrin ve her denizin Grurusun ananın onurusun babanın Süsüsün özlemisin ve umudusun her askerin Sen şehitsin sen şehit oldun Sen ölmedin ama ayrıcalıklı doğdun Yiğidim demek demekle olmaz Maddi olan kazanılır kaybedilir Can canlar birkez dünyaya gelir Birkez yaşanır birkez kaybedilir Sen ne büyüksün şehidim Grurum onurum ve yiğidim Candır en değerli geri gelmez Her şey onda başlar onda biter Kolaymı yiğidim kolay verilmez Vatandan topraktan öne geçilmez Sen şehitsin sen şehit oldun Sen ölmedin ama ayrıcalıklı doğdun
|
|
|
|
#122 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Şimdi Ben
Bahar gelir kuşlar cıvıl cıvıl ötüşür Kırlar çiçek açar rengarenk keyiflenir Bülbülü sorma neden böyledir Güle yanmakmış görünce büyülenir Benim gönlüm hoştur O kırlarda Birde yarim varsa yanı başımda Uçar gönlüm avarelenir Ne hüzün, ne hazin bu yolun sonu Yeşil beyaz pembedir renklerin tonu Ha bahar ha yarim değişmez yolu Ötme bülbül ötme yarim buralı Yine çoştu gönlüm susmaz bülbül misali Tas tas içti sevdayı senin yanında Seni sevdim ne olursa olsun sonu A bülbül sus, şimdi ben sevdalıyım
|
|
|
|
#123 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şu Ben
Küçük küçük sevgileri Yeşertmiştik biz bize Ufak ufak kırgınlıklar Yaşamıştık bizde Sevgiler bilinçliydi Kırgınlıklar bir anlık Belki hızlı hızlı geçmedik yollardan Adım adım yol aldık Küçük süprizlerde Büyük büyük mutluluk zinciriydi yaşadığım Gülen gözlerimin içiydi gözlerinizde yakaladığım Ne tuhaf adamdım şu ben adam Kırgınlıklarım direkti Sevgilerim araçlı Sevgilerimi birebir söylemekte utançlı
|
|
|
|
#124 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tarifsiz
Bir yaz yağmuruydun Kışın özlemediğim Bir kar yağışıydın Yazın görmediğim Şu bendeki sana sevdaydı Tarif edemediğim Rakamlar sözler acizdi İçimde hissettiğim Tarifi tarifsizim
|
|
|
|
#125 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tesadüf
Bu bir tesadüftü diyebilirsin Milyon kere milyonda bir Herşey çakıştı Ve biz oradaydık Herşey rastlantı sonucu gelişti Etrafımızda herşey Kuşlar ötmeyi ve uçmayı Ağaç mevsiminde açmayı Tesadüfü öğrendi Ve biz aynı zaman dilimlerinde Aynı anda olmamız Aşkım hiçbirşey rastlantı değildir Ne senin ne benim doğumum Ne karşılaşmamız Tayin ettiklerimiz edemediklerimiz Bilinen ve bilinmeyenlerimiz
|
|
|
|
#126 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tükenmez
Gitarlar çıldırtır Kemanlar yıkar geçer Resimler yırtılır Yakılır kül olur gider Tükenmez tükensede içindekiler Hep bir yara Yoklar durur ara ara Düşünürsün nasıl düştüm bu hale Benzin solar rengin solar Bulunmaz buna çare Tek bir çare çaresizliğin Yollarını uzatırsın Yollarını değiştirirsin Kaçarsın kaçabildiğince Uzak yerlere Tükenmez tükensede içindekiler Hep bir ses sanki kulağında Hep bir görüntü sanki gözlerinde Tükenirsin tükenmez bu yaşayışlar
|
|
|
|
#127 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Uyanın
Bırakın uyusunlar Alabildiğince bozkırların Rüzgar fısıltılarında Yüreklerimizde yeşersin artık Umutları umutlarımızda Bu değildi can verirken özlemi Toprağı kan ile sulayan atanın oğula Bırakın bitsin bu kör döğüş Zincirler zincirleri beslemesin yurdumda Anlayın artık ekilen bu değildi Uykusuz *******de Top sesinin ötesinde hayaller Konuştukları,düşündükleri özlemler Kayıtsızca can verip toprağa düşenlerin Sabahı bizdik,güneşi biz Bizdik uğrunda ölünenler Dinme gözüm ağla Sabahına,güneşine,yurduma Taki özlenen sabahlar Özlenen güneş yurduma doğasıya dek Taki uğurumuzda uğurları anlayana dek Bırakmayın bıraktıkları yerde Düşleri kalmasınlar Bırakın bıraktıklarıyla Gurur duysunlar Kurtuluş savaşı şehit ve gazilerine
|
|
|
|
#128 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ya
Ya aynı sevdaları paylaşmadık Ya ayrı aşklara yelken açtık Rüzgarlarımız mı ayrı esti ne Ben poyrazda savrulurken Sen lodosu yaşıyordun Ya mevsimlerimiz ayrıydı Ya mevsimden etkilenişimiz Sana kış güneşi yetiyordu Bense üşüyebiliyordum Ya hayata bakışımız değişikti Ya değerlendirmemiz Zıtlık iticilik değildi çekicilikti Buydu anlaşılan bizim dengemiz Buydu birbirimizi çekişimiz
|
|
|
|
#129 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yağmur Yağarken
Yıl 2006- 2007 Mevsimi kıştı yaz gibi İklimler değişiyor deniyordu Bir damla yağmur yağmuyordu Bahsedilen kuraklık Çöl olmak gibi şeylerdi Akşam üstüydü Önce birkaç damla düştü Bende çocuksu bir sevinç Ne bilirdim bu kadar Yağmurda sevineceğimi Yağmur yağarken Sevinç gözyaşı dökeceğimi Yağ yağmur pencereme vur Dağlarıma ovalarıma selam götür Kaç günlerdir hasrettik sana Kaç aylardır bu şehir Yağmur yağıyordu Ben seyrediyordum Hiç aklıma gelmezdi Bu yüzden sevineceğim Ama yaşıyordum bak Yağmur sevinci Aylardan Ocak yirmiyedisi Bursada bir akşam üstü Cumartesiydi Sen yağ ben dua ediyorum Doldur barajı dağı ovayı Bereketinle gel bereketlendir Bizde sana hasretlik Bu gece yağ hasreti dindir
|
|
|
|
#130 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yakın
Sandınız ki sevgiler azaldı Yaşanan az Oysa en çok yakındadır yaşanan Gerisi naz En çok dedimya en çok Yakındadır yakınındadır Vuran kıran yıkan Uzak az uzak ufak uzak azalan Yakındır yakındadır En çok yaşanan Gülüşleride ağlayışlarıda En çok yaşatan
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|