![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 202 - Bekçi
Telefon uzun uzun çalmaya başlayınca bekçi baktı: - Alo,buyrun! - Hayrettin orada mı? - Yok efendim! - Ne zaman gelir acaba? Bu soruyu bekçi gülerek yanıtladı: - Allah bilir vallahi! - Pekiorası neresi? - Karacaahmet Mezarlığı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 203 - Deliller Nerede?
Birleşmiş Milletler Bush a sorar: - Irak ın kitle imha silahları olduğuna dair deliliniz nedir? Bush cevaplar: - Faturalarını sakladık... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 204 - Şaşı
- Kardeşim, şaşı bir kadın senin hoşuna gider mi? - Ne münasebet! - Peki ağzı kokan? - Nefret ederim! - Çarpık bacaklı? - Tiksinirim! - Göğüsleri dizine sarkan? - Ayyyyy! - Peki o halde karıma neden asılıyorsun? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 205 - Karımı Kaybettim
Adam, tıklım tıklım dolu bir hipermarkette, alışveriş eden çok güzel bir kadına yaklaştı: - Benimle biraz konuşur musunuz? Karımı kaybettim. Onu bulmalıyım... Güzelkadın şaşkın, sordu: - Karınızı kaybetmenizle, benimle konuşmanız arasında ne ilişki var? Adam izah etti: - Ne zaman güzel bir kadınla konuşsam, mutlaka bir yerden çıkargelir benim karım!.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 206 - Dolmuş
Dolmuşun arka dörtlü koltuğunda oturan adam, solunda oturan genç kadından kaçınmak için diğer yanındaki yolcuyu iyice sıkıştırmıştı. Yolcu daha fazla dayanamadı: - Beyefendi, yanınızdaki hanım karınız mı? Adam şaşkınlık içerisinde yanıtladı: - Hayır... - Öyleyse ne kaçıp duruyorsun kardeşim? Üstüme üstüme gelme de rahatça oturalım şurada!.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 207 - Slip
Ebru iççamaşır satan bir mağazaya gitmiş. Satıcıya don almak istediğini belirtmiş. Modellere bakmak istemiş. Satıcı sormuş: - Slip mi giyersiniz? Ebru cevap vermiş: -Sanane kardeşim ister silip giyerim ister silmeden giyerim!.. Alla alla!.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 208 - Siyaset
İki emekli parkta güvercinlere yem atıyorlardı. Birincisi: - Şu güvercinlere ne zaman yem atsam siyaset adamlarımızı hatırlıyorum... Diğeri: - Neden? - Yerde dolaşırlarken elimizden yiyorlar. Havalanınca kafamıza ediyorlar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 209 - 42 Yıl
İki adam yolun iki tarafından birbirlerine doğru yürüyolarmış. İkisi de diğerinin sağ ayağını sürüyerek geldiğini farketmiş ve karşı karşıya geldiklerinde birbirlerine bakmışlar... Önce biri sağ ayağını işaret ederek şöyle demiş: - Vietnam, 42 yıl önce... Bunun üzerine diğeri de kendi sağ ayağını işaret etmiş: - At pisliği… 20 adım geride... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() adamin biri issiz bir adaya duser, birden calilarin arkasinda kazanin etrafinda dans eden yerlileri gorur.
- aha simdi boku yedik! der. o anda yaninda en ak sakallisindan bir dede belirir: - dur evlat, boku yemedin. der - al su ta$i, su suslu koltukta oturan adamin kafasina tum gucunle at. bizim adam dedenin dedigini yapar, kabile reisinin basina tasi atinca dans eden butun yerliler bi anda buna dogru doner. ve ak sakalli dede finali yapar: - aha evlat! simdi boku yedin |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() bi gün adamın teki ormanlık bi yolda arabasıyla gidiyomuş. aniden önüne kırmızılar içinde bi adam fırlamış ve "ben bu ormanın kırmızılı hipnasıyım, bana yiyecek bi şey vermezsen burdan geçemezsin" demiş. adam da uuraşmamak için bi şeyler verip yoluna koyulmuş. derken bu sefer sarılar içinde bir adam arabanın yolunu kesmiş ve "ben bu ormanın sarılı hipnasıyım, bana içecek bi şey vermezsen
vermezsen burdan geçemezsin" demiş. adam yine noolur noolmaz diye bi şeyler verip yoluna devam etmiş. birazcık yol aldıktan sonra mavi elbiseli birisi arabanın yolunu kesmiş. artık adam dayanamamış ve camdan beline kadar çıkıp "sen ne istiyosun lan ormanın mavili hipnası!!!" diye bağırmış. adam şöyle cevap vermiş: ehliyet ve ruhsat |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|