![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8785
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Akşamsa,
akşamı bırakıyorum avuçlarına! Şafaksa şafağı! Sana zamandan armağanlar yaratıyorum, Kendi ömrümden çalarak! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SENDEKİ BEN
Bir ic burkulmasidir yasiyorum Biraz aci, Biraz tatli.. Birazda arzu edilen. Ne bu acidan sikayetci, Nede bu acisiz eden.. Buna ragmen Bilinmeyene dogru yol alan Tum gemilerini limandan Okyanusun derinliklerine Salan... Yelkenlerinde firtinalarla Umuda dogru yol alan Acilarin fethine cikmis Gönlun isgalcisi olan Sendeki ben Benim icimdeki sen olan Seni ariyorum... Sen ise, Ulasilmasi zor Ararat kadar asi Zagroslar kadar inatci Zin kadar gururlu Medya kadar sabirlisin Sana ulasmak, Ölumsuzlugun adi Ebediyetin sirri Yasamin ta kendisi olmaktir |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GİZLİ SEVDAM
Sana olan sevgimi; Nasıl anlatsam,nasıl söylesem bilemiyorum. Seni sevdim ya,artık ölsemde gam yamem küçüğüm, Gam yememmm... Sana seni seviyorum, Benimle dost olurmusun demek çok kolay. Ama;senin bir gün ölecek olan, Dudaklarından çıkacakşu ölümsüz sözler yok mu? Beni cehennemden beter yakar ve kavurur. İşte;benim tek korkum budur küçüğüm, Tek korkum budur. (yok,hayır,olamaz,imkansız.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ACILARIDA SEVERİM BEN SENİNLE
Acılarıda severim seninle Sen gitin gideli Acılar biriktiriyorum Acilari sana degil Kendime biriktiriyorum Çünkü Sen giderken sana biriktirdigim Sevgileri aldin gittin Ve bana geriye Sadece acilari biraktin Eğer buysa sevgin Eğer buysa Ben acılarla sevmeye de varım Ben yasamaya varım |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() HOŞÇAKAL GÜZEL DÜNYAM
Hiç kimse buyur etmedi beni Bu dünyada hiçbir yere Ama açtım bütün kapıları tekmeleyerek Bütün engelleri göğüsleyip yıkarak Buyrun dediler o zaman incelikle Buyur ettiler Ve Buyurdum Elimden geldiğince görevimi yaptım Gülümsedim hıçkırıklarımı boğarak Sonunda kimsenin yorulmadığı denli yoruldum Artık kapılar açık kalsın Bundan sonra gireceklere Şimdi dinlenmeye gidiyorum Hoşcakal güzel dünyam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Saçak altına sığınmış
göçmen kuşun kar tanecikleri arasında düşen beyaz tüyünü de görebilmek İşte sevmek |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Evet Evet
tanrı aşkı yarattığında çoğu insana yaramadı tanrı köpekleri yarattığında köpeklere yaramadı tanrı bitkileri yarattığında eh işte idare ederdi tanrı nefreti yarattığında standart bir hizmete kavuştuk tanrı beni yarattığında beni yaratmış oldu tanrı maymunu yarattığında uyuyordu zürafayı yarattığında sarhoştu uyuşturucuları yarattığında kafası kıyaktı ve intiharı yarattığında bunalımdaydı senin yatakta uzanmış halini yarattığında ne yaptığını biliyordu sarhoştu ve kafası kıyaktı ve sonra dağları ve denizi ve ateşi aynı anda yarattı bazı hataları oldu ama senin yatakta uzanmış halini yarattığında tüm Kutsal Evren' in üzerine boşaldı |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() şikâyet edemeyiz.
işimizden atmıyorlar bizi. aç kaldığımız yok. karnımız doyuyor. otlar büyüyor, büyüyor milli gelir, tırnak uzuyor, uzuyor tarih. sokaklar boş. sağlamca sonuçlandı pazarlık. canavar düdükleri ötmüyor n’olsa geçer hepsi. ölüler vasiyetlerini yaptı. yağmur seyreldi artık. daha ilan edilmedi savaş, acelesi de yok zaten. otları yiyoruz, milli geliri! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BE HEY DURZU
Ne ararsin Tanri ile aramda Sen kimsin ki orucumu sorarsin? Hakikaten gozun yoksa haramda, Basi aciga niye turban sorarsin? Raki, sarap içiyorsam sana ne. Yoksa sana bir zararim icerim. ikimiz de gelsek kildan kopruye Ben durustsem sarhosken de gecerim. > > Esir iken mumkun mudur ibadet? Yatip kalkip Ataturk'e dua et. Senin gibi durzulerin yuzunden, Dininden de soguyacak bu millet > > isgaldeki hali sakin unutma, Ataturk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine cikardin amma, Baban kimdi bilemezdin serefsiz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ARKADAŞIM BADEM AĞACI
Sen ağaçların aptalı, Ben insanların... Seni kandırır havalar, Beni sevdalar... Bir ılıman hava esmeyegörsün, Düşünmeden gelecek kara kış, Açarsın çiçeklerini... Bense hayra yorarım gördüğüm düşü... Bir güler yüz, bir tatlı söz... Açarım yüreğimi hemen! Yemişe durmadan çarpar seni karayel, Beni kara sevda... Hem de bilerek kandırıldığımızı, Kaçıncın kez bağlanmışız bir olmaza?! Koş desinler bize şaşkın... Sonu gelmese de hiçbir aşkın... Açalım yine de çiçeklerimizi! Senden yanayım arkadaşım! Havanı bulunca aç çiçeklerini, Nasıl açıyorsam yüreğimi... Belki bu kez kış olmaz... Bakarsın, sevdan düş olmaz! Nasıl vermişsem kendimi son sevdama, Vur kendini sen de bu güzel havaya...! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|