![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BEN SANA MECBURUM
ben sana mecburum bilemezsin adını mıh gibi aklımda tutuyorum büyüdükçe büyüyor gözlerin ben sana mecburum bilemezsin içimi seninle ısıtıyorum ağaçlar sonbahara hazırlanıyor bu şehir o eski İstanbul mudur karanlıkta bulutlar parçalanıyor sokak lambaları birden yanıyor kaldırımlarda yağmur kokusu ben saam mecburum sen yoksun Sevmek kimi zaman rezilce korkuludur insan bir akşam üstü ansızın yorulur tutsak ustura ağzında yaşamaktan kimi zaman ellerini kırar tutkusu bir kaç hayat çıkarır tutkusu bir kaç hayat çıkarır yaşamasından hangi kapıyı çalsa kimi zaman arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu fatih'te yoksul bir gramafon çalıyor eski zamanlardan bir cuma çalıyor durup köşe başında deliksiz dinlesem sana kullanılmamış bir gök getirsem haftalar ellerimde ufalıyor ne yapsam ne tutsam nereye gitsem ben sana mecburum sen yoksun
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SEN SOYLEMEDEN DE BILIYORUM
Seziyorum ki kacacaksin..Yalvaramam kosamamAma sesini birak bende Biliyorum ki kopacaksinTutamam saclarindanAma kokunu birak bende Anliyorum ki ayrilacaksinCok yikkinim yikilamamAma rengini birak bende Duyumsuyorum ki yiteceksinEn buyuk acim olacakAma isini birak bende Ayrimsiyorum ki unutacaksinAci kursun bir okyanusAma tadini birak bende Nasil olsa gideceksinHakkim yok durdurmayaAMA KENDINI BIRAK BENDE YOKLUGUNDAKI SEN Yine yalniz degilim her zamanki gibiBu Uzakdogu gecesinde yoklugunlayim,Aramizda yirmibesbin kilometreSen kistasin ben yazdayimSen bir yarisinda dünyaninBen öte yarisindayimYine de birakmiyor ellerimi yoklugunDaha da bir gönlümcesinVarligindan bin kat güzelO yalimsal çiplakligin yalaz yalazVe en gizlerden konusurken ellerinIçimden gelmiyor mektup yazmak demedenSevisiyoruz yirmibesbin kilometreden
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() ALNIZ BİR OPERA
Ölü bir yılan gibi yatıyordu aramızda Yorgun, kirli ve umutsuz geçmişim Oysa bilmediğin birşey vardı sevgilim Ben sende bütün aşklarımı temize çektim İmrendiğin, öfkelendiğin Kızdığın, ya da kıskandığın diyelim Yani yaşamışlık sandığın Geçmişim Dile dökülmeyenin tenhalığında Kaçırılan bakışlarda Gündeliğin başıboş ayrıntılarında Zaman zaman geri tepip duruyordu. Ve elbet üzerinde durulmuyordu. Çürüyüp ceset olursam Eriyip çamur olursam Kuruyup toprak olursam Sen o gün gelir misin? Dağında Ferhat olursam Çölünde Mecnun olursam Kapında köle olursam Sen o gün gelir misin? Yağmurunda damla olursam Denizinde dalga olursam Gölünde balık olursam Sen o gün gelir misin? Kışın sıcağın olursam Yazın soğuğun olursam Baharda çiçeğin olursam Sen o gün gelir misin? Ölüp de sala olursam Hatırında gül olursam Gözünde yaş olursam Sen o gün gelir misin?
![]() |
#4 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Merdiven
Agir, agir çikacaksin bu merdivenlerden, Eteklerinde günes rengi bir yigin yaprak, Ve bir zaman bakacaksin semaya aglayarak... Sular sarardi... yüzün perde perde solmakta, Kizil havalari seyret ki aksam olmakta... Egilmis arza, kanar, muttasil kanar güller; Durur alev gibi dallarda kanli bülbüller, Sular mi yandi? Neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-i hafidir ki ruha dolmakta, Kizil havalari seyret ki aksam olmakta
![]() |
#5 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Allah Kahretsin
çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... Bu böyle sürüp gitmeyecek biliyorum Bir sabah bir dilencinin avuçlarına bırakacağım kalbimi Kim ne derse desin Tahammülüm kalmadı artık Bıktım seni sensiz yaşamaktan Nasılsa döneceğin yok senin Çıldıracağım bu gidişle Allah kahretsin!... Dünya ateşler içinde Savaşlar almış başını gidiyor Afrika'da insanlar açlıktan ölüyor Bense bu gidişle sensizlikten öleceğim Umurunda mı senin? Allah kahretsin!... Hangi masaya otursam Senin sevdiğin içkiyi koyuyorlar önüme Vazomda senin sevdiğin çiçekler Ve dudaklarımda hep senin sevdiğin şarkılar Senin doğum günlerini kutluyorum senden habersiz Ve her sabah dualar ediyorum mutluluğun için Ne yapsam, ne etsem, nereye gitsem Ecel gibi peşimdesin Allah kahretsin!... İşte böyle bir sevda benimkisi Bu zamanda, bu devirde Haklısın adam olacağım yok benim En güzeli artık son vermek bu hayata En korkunç uçurumlardan bırakmak kendimi Ya da en yüksek tepelerden En uçsuz bucaksız denizlere bırakmak bedenimi Ama içimde sen varsın Ya sana birşey olursa Allah kahretsin!...
![]() |
#6 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Vatandan uzakta sanmayın beni
Türkiyem içimde,ayrı değilim Gurbetçi diyerek, anmayın beni Türkiyem içimde, ayrı değilim Ay-yıldız göğsümde, şanım, gururum İmanım kalbimde, parlayan nur’um Vatanım ben sana kurban olurum Türkiyem içimde, ayrı değilim Vatan sevgisini, bildim imanla Her karış toprağı, yoğrulmuş kanla Türkiye devleti, kurulmuş şanla Türkiyem içimde, ayrı değilim Atamın, babamın, anamın yeri Ruhumdur, nur’umdur, gözümün feri Et kemik misali, daha ileri Türkiyem içimde, ayrı değilim Bal der senden başka, yoktur vatanım Senin hasretinle, matem tutanım Türkiyem bendendir, ben de ondanım Türkiyem içimde, ayrı değilim
![]() |
#7 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Seviyorsanız eger;
Geç kalmayın sakın aşkınızı söylemeye. Telgraf çekin,telefon edin,mektup yazın.... Uçaklara,trenlere tüm taşıtlara binin......... Koşun,arayın,bulun,haber gönderin,birine anlatın.... Duvara yazın,agaçlara kazıyın....... Yani deneyin bütün olanakları... Hiç olmazsa;iki yaprak, Samanlı kagıda yazın........ Ama sakın geç kalmayın! AŞKINIZI SÖYLEMEYE......... SEVGİNİN ANLAMINI BÜTÜN BEDENİNDE HİSSEDERK SÖYLE HANİ KALBİNİN SESİ DUYULACAK KADAR ATAR YA HANİ ELLERİN TERLER YA HANİ BÜTÜN BEDENİN TİTRER YA HANİ KARNINA AĞRILAR GİRER YA HANİ KELİMELER AĞZINA DOLANIR YA İŞTE """SENİ SEVİYORUM""" DEMEK BÖYLE BİRŞEY...........
![]() |
#8 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gölge
Ben oyuncuyum Eski 'Yunan'dan beri Şimdi adım değişti biraz Serseri Sizi güldürmek ödevim Zaman zaman ağlatmak Eğer isterseniz Takla atmak Acılarım yok Size sattım Perde kapanmasa görecektiniz Az daha ağlayacaktım Rüyam alkışlarınızla dolu Küçük görmenizle günüm Söylesem anlar mısınız Çok üzgünüm Beğendiğiniz zaman Sevincim sonsuz Evinize dönünce Beni unutursunuz Ben palyaçoyum Kıralım Hamlet'im Ben sizinle başladım Sizinle varım Ben söyleyemediklerinizim Düşündükleriniz Desem inanmayacaksınız Ben gölgenizim
![]() |
#9 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Kavruk
Öyle uzak ki susuşun Isıtmıyor saydam sokakların cumbalarından sarkan Acılı sonbaharı Hangi boşluğu dolduruyor çığlık çığlığa Bir karabasan uçurumunda yüzünün duru giziyle çizilen hüzün Bastırılmış korkuların alanları doldurduğu Uzun sürmüş karanlıklarda çoğalan Çocuksu gözlerdeki ışık Yalnızlığın saçlarından derin kuyulara Göz yaşları gibi dolan umutsuzluk Ve kavruk bir gül çoğalıyor
![]() |
#10 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() MASKESİZ YÜZ BULAMADIM
Kalp gözüyle beni görebilecek Şu yalan dünyada göz bulamadım Kime Yüreğimi açsam kırıyor Karşımda maskesiz yüz bulamadım * Tövbe ettim kaçkez siz bozdurdunuz Yaramı eşdiniz siz azdırdınız Karayı anlıma siz yazdırdınız Size söylenecek söz bulamadım * İnandım ne oldu yalanınıza..? On üç yıl sarıldım yılanınıza Uzatmayın değmem el dalınıza Arkandan gelecek iz bulamadım. * Dedim sana kaç kez gelme peşime Kurtardım yakamı baktım işime Ben hançeri kendim vudum döşüme Yarama basacak tuz bulamadım.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|