![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Doğayı kokladım albümdeki manzaradan,
Sevdanı aradım yanan bağrımdan, Nasıl da sevmiştim bir zamanlar seni, Hiçbir şey kalmamış geçen yıllardan. Biraz sitem var yüreğimin köşesinde, Artık gözyaşı yok gözlerimin içinde, Senin olsun mehtabın da güneşin de, Ben bıkmışım bakışındaki deryadan. Güneş doğmasın, karış *******e, Hasret kal benim gibi sevenlere, Sorma beni meleklere zebanilere, Cehenneme kadar yolun açık olsun. 25.04.2002 Saat:04.05
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Unutulanların dünyasından sesleniyorum sana
ve dua ediyorum Tanrıya Seni de mahkum ettsin diye; Unutulanların dünyasına! Ümidim sana kavuşmak değil; İnan Unutulmanın acısını tatman için Kabul olsun bu duam......!!!!
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ellerinden tutup yemin ederken
inandım ayrılık yokbize derken çaresiz bırakıp çekip giderken cezanı ben değil allahım versin dilerim allahtan ecelin gelsin kapında çok gecem sabah olurdu dostlarım hepbeni sarhoş bulurdu obitmez nazlarıb benide yordu cezanı ben değil allahım versin dilerim allahtan ecelin gelsin mutluluk yerine acı bulasın bir lokma ekmeğe muhtaç olasın selamsız sabahsız yanlız kalasın cezanı ben değil allahım versin dilerim allahtan ecelin gelsin
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() doğayla yaşlansın bütün bedenin
bir çiçek gibi koklansın tenin kötülük görmesin hiç bir yerin savrulsun sevda aleminde yüreğin kararmasın gözlerin boşa dönmesin baharın kara kışa kalbin kırılmasın boşa sevda acılarını ölsen de yaşa açmasın tomurcuk yaprakların baharla kaynasın damarında kanın aşk ateşiyle yansın her yanın kurusun seni saran can damarların kulakların duymasın ahı yüklensin sevdalarla günahı gelmesin *******inin sabahı yanan yüreğine aşk olsun tabu kaybolsun ümütlerle hayalin cehennem ateşiyle yansın tenin titreyen yüreğinde ürpersin bedenin sevgiye hasret kalsın sevdasız gönlün
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geçsin bütün ömrün ağlayıp inlemekle
Kulakların çınlasın hep baykuş sesi dinlemekle Gözlerinden akan yaş dinmesin silmekle Gözlerin,Görmesin Beni kırdığın için Kara bir bulut sarsın evinizin damını Hep azrail beklesin almak için canını Ben değil,Benim AŞKIM emsin kanını Damarların tıkansın Beni kırdığın için Türlü ipek saçların birer birer dökülsün Öksürdükce içinden ciğerlerin sökülsün Herkes neşe içinde,SENİN boynun bükülsün Benden beter olasın Beni kırdığın için En sevdiğin elbise ,Tabutuna sarılsın Yılan,Akrep yuvana mezarına sarılsın Mezar taşına yazılsın,KALP siz kız diye Okuyan olmasın,Beni kırdığın için
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Damla damla yüreğine kan aksın
Arayıp dermanın bulamayasın Cehennem ateşi oy seni yaksın Düşesin deryaya sönemeyesin. Yatar iken ter dökesin yatakta Tahta tabut hazırlansın sokakta Bu hafta olmasın gelecek hafta İnleye inleye ölemeyesin. Uyuyup uyanıp kabus göresin Bir gecede binbir sefer ölesin Sagında solunda seytan göresin Azrail’e canın veremiyesin Toplanasın basına bir sürü insan Esin dostun desin ölmedi yılan Sermayen olsun yalanla dolan Bir yerde hakikat bulamayasın. Adıgüzel hakka bağla özünü Tanrı kabul eylemiştir sözümü Ahirettede güldürmesin yüzünü Sırat köprüsünden geçemeyesin.
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() her zamankinden
çok daha yakından yüzüme bakan mutlulukları buruklaştirmak için, ince ince içime akan, doldukça yakınlaşan güzel günlerin bedeli... biliyorum... bedelini ödeyemediğim mutluluklarıma yazıyorum sinsice beklemekte hayat tetikte...
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim bu halim.
Onu çok sevmekden dolayı Hayattan bezmişliğim Ona olan sevgimin Bitmesinden dolayı Yüzümdeki bu çizgiler Ondan kalan acıların işareti Bana söylerlerdi Sevmenin bir bedeli var diye Ben söylenenlere kulak asmazdım umursamadım Ben şimdi anlıyorum ne demek istediklerini Ve ben öğrendim Sevmenin bedelini nasıl ödendiğini Bir can vermekmiş Sevmenin bedeli.
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık bir rüzgar olur da eser,
Beden titrer, yüreğinle üşürsün... Hayaller üstüne bir gün sis çöker, Giderinle, durağınla üşürsün... Ilık nefesini arzu ettikçe, Hasretin ateşi basar gittikçe, Cananın yokluğu cana yettikçe, Ümidinle, merağınla üşürsün... Savrulur külleri yangın yerinin, Buz tutar yerini, aşkın narının, Ve o yarin doldurulmaz yerinin, Ümitsizlik çıkmazında üşürsün... Başında saçların kar beyazıdır, Seven kalbin se durmaya razıdır, Ölüm alnındaki kara yazıdır, Can verirken, yar dizinde; üşürsün... 27.04.2004 Taşkışla/Taksim
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() umarsızca vurup gittiğinden
bu kent yalnızlık kokuyor ve ben sensizlik soluyorum mahşeri kalabalıkların orta yerinde yüreğim saçlarımdan dağınık tınısı düşmüş sesimde ağlamaklı yükselen bir ton gözlerimdeümitsiz bir bekleyiş ne tarafa baksam aynı görüntü silüetin beliriverir gözlerimde kaldırımlarda silinmemiş ayak izlerin ben bu kenti sende sevmiştim sana çık derken bile içimde keşke kalsa diyordum fakat dilim varmıyordu demeye sadece güle güle diyebildim ağlamak bile düşmedi payıma şimdi bir yanım sende yalnız bir yanım bu kentte öksüz yüreğim bozgun yemiş süvari gibi bedenim bende sürgün yüreğim sende tutsak ve ben bedenimde alabora... artık hazan rüzgarlarının estiği belirsiz iklimlerde üşüyorum bu kent yalnızlığıyla gülümsüyor yüzüme ve ben hala orada son gülüşünde ritimsiz devinimsiz hayat sofrasında...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 5 (0 üye ve 5 misafir) | |
|
|