![]() |
![]() |
#131 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2088
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben bulutlara sevdalıyım
Bulutlar ise yıldızlara Yıldızlardan kopup gelmiş Bir bıldırcın yavrusunun çığlına sevdalıyım Martıların rüzgarlı havada dağılması gibi kendi dalında Bahtiyar kadınların son sözlerinde bırakıp gitmesi gibi yani son sözlerinde öpmeden gitmesi gibi Nemli gözleri parlayan dudakları Leblebi tozunun yumuşaklığı gibi sert olmak Tabanda çatlayan emek kadar kutsaldır bulutlar Ben bulutlara sevdalıyım bulutlar ise yıldızlara Yıldızlar ise yenik düşer sevdasına alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bekliyordum...
Çünkü geleceğini biliyordum.Bir kere güvenmiştim ona,hayatımı adamıştım.Bir dönsün hiç ayrılmayacaktık.Hiç birşey ayıramayacaktı.Ne onun ailesi,ne de benim...Çünkü biz her güçlükte ayakta durmuş,göğüs germiştik.O güzel günler için sadece bir engel kalmıştı.O da onun dönmesini beklemekti.Sadece bir haftalığına gidecekti. İstemiyordum gitmesini,belli etmesemde.1 haftacıkta olsa beklemek,ayrı kalmak zor geliyordu insana.Ama gitmek zorundaydı çünkü ailesiseçtiği kızla evlenmesini stiyordu.Önce bu işi çözmeliydi. Ayrılık vakti geldiğinde boğazımda koca bir düğüm "gitme" dememe engel oldu sanki."Bekle,1 hafta sonra geleceğim,özlem bizi biraz yoracak,üzecek olsada dayanmalıyız,seni çok seviyorum" dedi ve sarıldık birbirimizi alnıma sıcacık bir buse konduruverdi. Gitti gideli 1 hafta oldu...1 ay oldu...3 ay oldu.Ne bir haber geldi,ne de kendi...Herkes unut dedi,bense aklımdan bir an olsun çıkaramadım.Yinede sabırla beklemek döneceği günü... Gelmişti...Ama donuk gözleri,soğuk,kana bulanmış bedeni,ellerimi tutmayan elleriyle gelmişti... Keşke... keşke gitme diyebilseydim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlat bana,
Mutluluktan bahset.. Sevgi, Aşk sözcüklerini Kullan sık sık. 'Seni Seviyorum' de hep.. Yüreğim sevmeye, Sevilmeye hasret.. Yıllar oldu, Gönül köşkümü kapatalı.. Gel, Kanat ol, Mutluluk ülkesine uçur beni.. Unuttur Yaşanan mutsuz dünleri. Doyasıya, Dünyaya hiç gelmeyecekmiş gibi, Yarın ölecekmiş gibi, Yaşayalım günleri.. Umudum ol, Karadutum ol, Bağla beni hayata, Bağla bugünümü yarınlarıma… Silelim geçmişin kötü izlerini, Sadece Sen ol hayatımda |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dön artık bahar gözlüm,
Geçmiyor sensiz zaman, geçmiyor, Gönlüm, gönlüm seni arıyor, mazide her an, Gel, gel artık, gel ne olursun, Gel ki, baharı görsün, yazı görmeyen ömrüm, Biliyorum, biliyorum be sevdalım, Sende beni, en az, Benim Seni Sevdiğim Kadar Seviyorsun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaz YaĞmuru DÜŞer Durur YÜreĞİme
Bİr KÜÇÜk AŞk Yeter Benİm Hasretİme Sen De Benİm YaĞmurum Ol Damla Damla YaĞ GÖnlÜme |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine bugün seni düsünüp durdum,
bir elimde kalem, diger elimdeyse bi kagit. Parmaklarim titriyordu nedensiz bir heyecandan. Yildizlara baktim, dalip gittim sensiz uzaklara, gözlerim dolu dolu gözlerini çizdim. Sonra yildizlar yok oldu, üzülmedim çünkü gözlerin bende sakliydi. Ardindan sabah oldu, günes bu diyarlari da selamladi, hiç uyumamisim, sadece çizdigim o gözlerine bakip, orda sakli kalmisim. Günes gibi orda batip, orda dogmusum. Adeta büyülemis o çimen bakan gözlerin beni. Baktikca gözlerine, daliyorum uzaklara, daldikcada hatirliyorum…Askimizi hatirliyorum…Hasretim… Bana uzak diyarlardan gönderdigin o kirmizi gülü ve ardindan “Seni seviyorum” deyisini hatirliyorum…agliyorum. Hiç unutmadim ki… Sonra, sonra bende sana seni çok sevdigimi söylemistim heyecanlanarak. Sana kalbimi verirken, ona iyi bakmani istemistim senden. O büyülü gözlerine bakarak, sana gönül sayfamdaki en güzel yerini vermistim. Seni oraya kilitleyip, anahtarini da ‘sevgi denizi’ diye adlandirdigimiz askimizin derinliklerine gömmüstüm. Ama sen, ah çimen gözlüm, sen anahtarsiz da ordan çikmayi basardin. Ne yazik ki sana verdigim o kalbimi, içinde degil, ellerinde tasimisin. Seni sevdikce o kalp sana agir gelmeye baslamis, sonunda da tasiyamayip, yere düsürdün ve bin parçaya bölündü kalbim. Kirdin kalbimi… Ben se, bana verdigin o çok degerli kirmizi gülü hala sakliyorum. Ve o gül hala solmadi biliyormsun. Bende seni o gül solana kadar sevecegim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Genç Olmak Zor İş
Genç olmak zor iş, Severken bir delikanlıyı. Düşüncelerimin kelepçeleri yaratır mahpusunu, Susuzlığun suyunu akıtmaz devranın. Dönen çarkın çamurundan görmek gerek, Görmen.. Konuşmuşuz kabuktan neye yarar. Adın, Memleketin, Kara saçın olsu türküm.. Ki ben memleketini,memleketim Yağız tenini toprağım gibi sevdim. Sevdam ki küçük bir çocuk, Büyüyor ağlayarak, Aç kalarak, Gecenin bir vakti.... Vİldan Gürcan |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen beni sevsende sevmesende
O kadar alışmışmki sana, şu kısacık sürede Sesini duyamamak bile yara açıyor kalbimde Seni seviyorum bu ümitsizliğim yıllarca sürsede Senden başkasını istemiyorum, Sen beni sevsende sevmesende Sana karşı olan bu zaafımla alay etsende Ufak tefek hatalarıma kızıp, bana küssende Özlemle anan, aşkınla yanan celale gelmesende Senden başkasını istemiyorum, Sen beni sevsende sevmesende. Cankuşum beni bırakıp uzaklara gitsende Benim sana verdiğim değeri, sen bana vermesende Artık adımı hiçbir yerde zikretmesende, Senden başkasını istemiyorum, Sen beni sevsende sevmesende. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Korkum yasayamadıklarımıza...
Hala gözlerin gözlerimin önÜn de. Ellerim ısıtamadığın kadar soğuk. RÜzgar ayrılık gibi esiyor. Bu kargaşanın içinde hala bir tarafım seni özlÜyor. Kahkaha seslerin. Ellerimin arasından kayıp giden saçların. Ve seni özledikçe gelmeyen zaman. Hepsini bir arada yaşamak vardı şimdi. öleceğimizi dÜşÜnÜp ağlamak. Yanlış anlamasın hayat. ölÜmden değil korkumuz. Korkumuz yaşayamadıklarımıza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ateş Tutan YÜreğim
Aşka sevda ya böyle, karşı çıkmak ta nedir çekmedik acı kalmadı, bilmem kaç senedir Nice şahlar yiğitler, bu uğurda can verdi Sevda acısı çekmek, Ateşte köz gibidir öyle yara aldım'ki, tamir olması muhal CÜrmÜm çekmede ceza, halim ahvalim zeval HÜsrana dÜşenlere, acılar yoldaş olur İbret için yetmez mi, insan olana bu hal Hangi gönÜl çıkar da, severken inkar eder Acının rÜzgarları, dağları zerre eder Aşkın kahrı önÜnde, durmak zordur bir nefes Sevda çeken gönÜller, bir bak şimdi nerdeler Kaynar su gibi aktı, yarama katran benim Ciğerlerim çÜrÜdÜ, eleğe döndÜ benim Artık nar gibi yanan, köze dönen gönlÜmde Ateş tutan yÜreğim, dağ gibi yandı benim |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|