![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Canım
Paylaştım hayatımı seninle geleceğe Açtım yelkenlerimi geriye dönmemeye Ne rüzgarlar eserse essin artık farketmez Söz verdim Allahıma sensiz bu gemi gitmez İster yağmurlar yağsın isterse dolu bana Emanetimsin benim zarar getirmem sana Varolma savaşını her zaman vereceğim Fizana gitsem bile ben sana döneceğim Zannetme sensiz geçen günümün dışındasın Bedenin olmasa da ruhunla yanımdasın Derinden bir ah çektim sensiz geçen günlere Koku bile vermeyen şu kırmızı güllere Ötmeyen bülbüllere benim de sitemim var İlkbahar mevsiminde sanada mı yağdı kar Pazara kadar değil mezara kadar diyen Çok insanlar yaşadı verdiği sözü yiyen Çocuğumun anası kalbimin sultanısın Kalbimin zerresine pompalanan kanımsın Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Canım Anam
O yarattı beni senden Sen sebeptin ta ezelden Öyle sevdin ki gönülden Anam anam canım anam Dokuz ay beni taşıdın Ana olmuş senin adın Öf bile bana demedin Anam anam canım anam Korudun sen bedenimi Sana doğru yürümemi Nasıl severdin gülmemi Anam anam canım anam Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canlarım
Canım kızım canım oğlum Selvi boylum güzel huylum Sizsiniz hayat kaynağım Masum yüzlüm asil soylum Anlarsınız belki beni Geri döndürmez gideni Anladıysanız seveni Mutlu olan benim işte Sizi anlamak isterdim Bütün çabam bütün derdim Demeyesiniz benim için Baba sen bize ne verdin Talebim yok kendim için Bütün çabam sizin için Bu bir çarktır böyle döner Siz de yavrularınız için Anlamanız kolay değil Çocukluktur sizde meyil Yine Rabbim razı olsun Ben razıyım şeytan değil Beklersem ben abes olur Kim ne ekse onu bulur Razıydı hem anam babam Saygı eken saygı bulur Razı olsun Rabbim sizden Ne geldiyse elimizden Bu can fedadır Rabbine Ben razıyım ikinizden Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cennet - Cehennem
Nerede adil düzen,nerde mutlu insanlar Cennet hesaptan sonra,hesabını bilenler Dünyası Cennet olan Cehennemi tadacak Cenneti arzuluyor elbette müslümanlar Mü'minin cehennemi Dünya Cennet yanında Kafirinde cenneti cehennem karşısında Rabbini tanımazsan bil ki her şey bitmiştir Tevbe kabul edilmez bil ki ölüm anında Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cevap ver artık
Her akşam kapında bekleyip durdum Beklerken durmadan hayaller kurdum Her esen rüzgardan ben seni sordum Neredesin sevgili cevap ver artık Beklerim yolları gelmessen bile İstersen çekeyim kırk sene çile Bakmaz oldum artık kırmızı güle Neredesin sevgili cevap ver artık Göz yaşım sel oldu yıktı bendini Kaybettim aklımı ve de kendimi Anlattım ben sana kaç kez derdimi Neredesin sevgili cevap ver artık Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cuma-2
Cuma bize bayram oldu Camiler cem'atla doldu Mü'minler huzuru buldu Cumanız mübarek ola Cemi cümle müslümanlar Cuma günü toplanırlar Arz-ı hallerin sunarlar Cumanız mübarek ola Cumadan sen uzak kalma Gaflet deryasına dalma Uydurma mazeret bulma Cumanız mübarek ola Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cuma-3
Her hafta cuma günü, bayram olur mü'mine Güzelce temizlenir, sanki gider düğüne Bir başka yoldan evet,dönerler evlerine Niyaz ettik Allaha, sığınarak kendine Evde cuma kılınmaz farz değil cuma evde Kazası bile olmaz kılınır tek camide Ticaret haram olur o namaz vakitinde Bu gün çok feyz alalım cuma bereketinde Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cuma-4
Cuma günü bize bayram Hikmetine olmuşum ram Hidayet içindir duam Ben acizi sen af eyle Cuma günü bir araya Cem olalım her haftaya Eller açılır semaya Müminleri sen af eyle Cuma vakti bırak işi Cumaya koşmalı kişi Kılmalısın her gün beşi Namazları kabul eyle Besmeleyle adımı at Niyetine ihlası kat Giymelisin temiz çorap Ben acizi sen af eyle Bil ki bu gün cuma günü Tertemiz ol cuma günü Herkes görsün gül düğünü Müminleri sen af eyle Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cuma - 3
Ben giderim cumaya Cumada cem olmaya Rabbime yalvarmaya Eller kalkar semaya Cuma günü müminler Nasuh tevbe ederler Selat selam verirler Kirden temizlenirler İlk dört rekat sünnettir Son dört rekat sünnettir İki sünnet arası Farzı eda etmektir Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cuma
Müslümanlar camide Bu gün cuma gününde Kur'an hadis dinlenir Vaazda ve hutbede Safları sık tutalım Şeytanı çatlatalım Riyasız ibadete Gelin ihlas katalım Ayrılma sen cumadan Kurtul şirk tuzağından Bu gün toplanma günü Yardım etsin yaradan Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|