![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni Ben Yapan
Beni ben yapan, Sensin aslında Seni sen yapan, Hüzünlerim benim. Ben seninle güler, Seninle ağlarım. Ben seninim, Sen benim. Mütemadiyen yoksun yanımda Ve bir o kadar sevecen, Bakışların. Ben artık, Sen olmak istiyorum Sev beni, Sev güzelim... 07.12.2005 21,43 Sana Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni Aldım Senden
kopararak aldım bir bir bakışlarından o neşeli gülüşlerimi.. emanet verdiğim resmimi çantanda kırışan, yırtarak aldım. karaladım, sildim her sayfadan adına yazdığım şiirleri ağlayarak satırlarımdan. elimi çektim, bembeyaz bileklerinden bırakmamak için, kanatırcasına tırnakladığın. çektim fişini,bir daha ulaşamayacağın, telefonumun penceremden attığım. değiştirdim, saçlarına taktığım doğduğum, baba yadigarı bembeyaz çiçeklerle süslü evimi beni aldım senden, bakalım şimdi, ne yapacaksın? Sen senle bensizliğe ne kadar katlanacaksın? 18,12,2005 Saat ben ağlayarak, çiçeklerini kopardığım evimden ayrılırken geçmesini istediğim andı, sen uzaktan izlerken, yanıma gelmeye korktuğun Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Kendinle Bir Tutma Sakın
Beni kendinle bir tutma sakın Öncelikle *******i Mışıl mışıl uyuyorsun Bana seni seviyorum deme sakın Sen sevgiyi beraberlik sanıyorsun Benim gibi her gece ağlasaydın Ayrıldığında her şeyin bitmediğini anlardın Seni kendimle bir tutar Beni sevdiğini anlardım Yaşadıklarıma gülerek bakmasaydın.. Tarihsiz bir şiir Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Sakla
Beni bırakma Sensizliğin kaldırımlarında Hiç umursanmadan basılan Küçük bir kaldırım taşı gibi.. Beni hüznümle sakla En günah bildiğin Masumiyetinin bakışlarında Küçük utangaç bir buse gibi 23,01,2006 SAAT: Beni sakla, Başka aşklar bulmadan Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Sev
Beni sev Tüm mevsimleri bahar yapayım Yanağında açsın tüm çiçekler Beni sev, Hüzünlü şiirleri bir bir yakayım Adı olmasın yalnızlıkların Beni sev, Hayatımın tüm kapılarını kapatayım Sensiz anlarda korktuğum ölümlere 09,02,2006 Beni sev lütfen Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Seviyor musun?
Beni seviyor musun? Kavgalarımız, ayrılıklarımız Seni ağlattığım günler varken aklında Aldatmışken seni bir gurur yüzünden Diyebilir misin bana Beni seviyor musun? Duymak istediğin buysa eğer Ben her beden de gözlerim kapalı Seni hayal ettim, O soğuk ellerde sıcaklığını özledim Güldüm içimde ağlarken gözyaşlarım Gittim sanma ben hep sende kaldım Söyle hayatımın yarım kalmış yanı, Kadınım, Beni hala seviyor musun? 02.11.2005 00,49 Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Sevmeni Hiç Beklemedim ki
Ben ne zaman senin olmak istesem Avucumdadır sensizliğin boşlukları Ve ne zaman umut etsem sevmeni beni Hep ağladığım ******* gelir aklıma Anlarım Yalan dünyada bu kadar olur aşk Oysa İçimde kopan bir fırtınasın sen Ve yağmurlarında hüzündür bakışlarım Ben yalnızlığımın başucunda uykusuz Sen yalan bir dünyada bensizliğe mahkumsun Zaten böyle bir dünyada Seninle gerçek aşkı yaşayamazdım ki ben Sen yalan, Dünya yalan Bana kalan sadece sensizlik işte Hadi gül desem acılarıma Yüzünde ki tebessümün ansızın gider Al beni desem koynuna Kapanır kolların vücuduma Bir şey var biliyorum bana gelmemen için Bir şey Adımı duyduğunda Gördüğünde beni Seni benden uzaklaştıran Ama nedenini hiç merak etmedim Ve etmeyeceğim Ben sadece seni sevdim Beni sevmeni hiç beklemedim ki 23,07,2006 Seni sevmek Hayatı sevmekti Sen beni sevmesen de Sensizlik ölmek değildi Çünkü ölmek Sensizliğin değil Allah’ın emriydi Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Şiirlerimde Bulursunuz
Benim şiirlerimde Aşkı bulursunuz Ölümü,yaşamı Geceyi,gündüzü Acıyı,yalnızlığı Mutluluğu az, Hüznü çok bulursunuz. Sevgilimin ellerini Gözlerini,gülüşlerini Bazen ilgisizliğini bulursunuz Yaprağı,çiçeği,ağacı Dünyanın güzel ama, Gerçekleşmeyen düşlerini bulursunuz. Beni bir gün bulamazsanız yaşarken Açın şiirlerimi, Beni onlarda bulursunuz... 21 Ağustos 1998 cuma Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Unut
Bana dersen ki bir gün Ayrılalım artık, Beni unut.. Sana derim ki Ölüm beni almadan Nefesim durmadan Benzim solmadan Sen bu söylediğini unut 31,01,2006 Saat: Söylemek mi zordur bir vedayı Duymak mı? Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim Hayatım
Evimde dört duvar arası Bir duvarda sen Bir duvarda ben Diğer taraflarda Hasret gözyaşı Ne yöne baksam Sen yoksun Ben yokum Kalan iki duvar Benim hayatım.... 12,03,2006 Duvarlarla çevrilmiş Bir hayatın Hüzünlerle sıvanmış Acılarıyım sensiz... Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|