![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gidiyor musun
Gidiyor musun? Bu mu son kararın Pişman olur da dönersen yarın Yüzüne kapanmış olduğunu göreceksin Bütün kapıların Gidiyor musun? Hangi meçhulün koynuna Ne bir hatıra Ne bir anı Hiçbir umut bırakmaksızın yarına Gidiyor musun? Bunca yaşanandan sonra Gidiyor musun? Sen Beni yokluğumda anlayacaksın Biliyor musun? Bugünleri arayacak olan Sen olacaksın Gidiyor musun? Madem öyle Haydi, durma güle güle… Gürsel İleri
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gidiyordun
Kabuslar görürdüm kimi Ayrıldığımızı Seni kaybettiğimi Sen devam ederken o tatlı uykuna Uyanır bakardım sana Şükrederdim, bunların yalnız kabus olduğuna Bu bir gerçekti Sen o gün gidiyordun Bende o gücü de bırakmamıştın Sana dur, bile diyemiyordum Gidiyordun Bin defa çimdiklesem de kendimi Uyanamıyordum Bu bir gerçekti, kabus değil Sen gidiyordun Tüm yalanlarını yanında götürüyordun Pişmanlık tohumların koynunda Sen gidiyordun Desem ki şeytana uydun Şeytanın bile aklına gelmezdi yaptıkların Kötüye kullanmak hünerse, kullan Allah’ın verdiği aklı O biliyor ya kim suçlu, kim haklı Bilsem de şimdi yüreğinde, pişmanlıklar saklı Çok geç artık Değişmez, değişemez bundan sonra hiçbirşey Sen o gün gidiyordun Gidiyordun ya Bu gidişin dönüşü, asla olmayacak, bilmiyordun... Gürsel İleri
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Git Artık
Bir ben, bir de Allah bilir çektiğimi Olur ya ben bile unuturum da kimi Sakın umutlanma, sakın hayırsız Bitmez asla, sana yüreğimin kini Bir zamanlar, öyle yeminler edip Söylerken sevdiğini Gösterdin bak şimdi cümle aleme Hıyanetin en rezilini Git artık, çaldım ben ayrılık zilini Ne görmek isterim yüzünü Ne de duymak sesini Git artık, dünyamdan sildim seni Git artık, sen hiçbir şeye değmezsin Git artık, birazcık vicdan varsa içinde Ben seni Allaha havale ettim Sen benim için çoktan bittin Bir ben, bir de Rabbim bilir ettiklerini Sakın umutlanma, bağışlamayacağım seni Tükenmez asla, sana yüreğimin kini Git artık, ömrünce öde günahının bedelini… Gürsel İleri
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Git Hadi Küçüğüm
Git hadi küçüğüm Tükenmeyen hasretini Ve senin için yazacağım Hasret şiirlerini bırak ardında Öyle git Yavaş yavaş alıştır beni, yokluğuna Yavaş yavaş kaybolsun ümitlerim Artık gelmeyeceğini kendime anlatayım Telefonumun her çalışında, yine sen Sen arıyorsun umuduyla, açmayayım Git hadi şu yüreğimden Ben sensizliğe alışayım Git hadi küçüğüm Git hadi şu yüreğimden Ama yalvarırım yanında götür Bana bırakma bu kalbin anahtarını Ben seni öylesine birden Aniden sevdim ki Sen ağır ağır soldur umutlarımı Git hadi bebeğim Git hadi şu yüreğimden Usul usul, sessiz sessiz sil O kara gözlerinin hayalini gözlerimden Ne olur daha fazla acıtmadan Şu kalbi kanatmadan çek Sapladığın sevda hançerini bağrımdan Git hadi Al git benden seni Öyle sevdirdiğin gibi Şimdi ne olur, unuttur kendini… Gürsel İleri
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitti
Gitti gitti, tam sevmişken gitti Mektubum elimde Aşk dolu sözlerim, dilimde kaldı Gitti gitti ah! Gitti İçimde bir acı Darlık Gökyüzünde karanlık kaldı Gitti ya gitti Yemiyorum, içmiyorum, uyumuyorum Bana “yapma öleceksin” diyorlar Anlatamıyorum insanlara Ben zaten yaşamıyorum Gitti ah gitti! Beni kendinden Beni benden edipte Yaşarken öldürüp te gitti Gitti gitti, tam sevmişken Boş dünyama Allah gönderdi, demişken gitti Ne güzel bir düştü, aniden bitti Gitti Allahım, gitti Hayali var yaşlı gözlerimde şimdi ******* bitmiyor, sabah olmuyor şimdi Gitti umutlarımın baharı Aldı götürdü, yaşanacak yılları O kara gözlerine doyamadan Sevdim, diyemeden gitti Aşkımı bilemeden gitti Gitti Allahım, gitti... Gürsel İleri
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gittin
Beni sensizliğe emanet edip te gittin Gelirim, diye, yalan söyleyip te gittin Neydi suçum bilemedim, anlayamadım Her şeyi bitirip, boynumu büküp te gittin Sevmek miydi günahım, bu acıya sebep Unutamadım, hasretim büyüdü giderek Beni yalnızlığa itip te gittin Gittin gittin, kahredip te gittin... Gürsel İleri
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gittin Ya Dost
Gittin ya dost Doğru Gün gelir, ayrılırmış yollar Kendi kaderini yaşarmış kullar Herkesi yazgısına savururmuş Yaşananları unuttururmuş yıllar Gittin ya dost Olması gereken buydu belki de Biliyorsun Al demek, kolay da Kolay da Ver demek zor Zor be dost Zor Boyun eğmek Ne demek Bilirsin be dost Zor işte zor Gittin ya dost Yolun açık olsun Evet Herkes kendi savaşını veriyor Bu hayat cephesinde Herkes kendi ekmeğinin peşinde Gittin ya dost Merak etme, gözüm gibi bakarım Anılar emanettir bende Ben özlüyorum Ve Şiirler yazıyorum aklıma estikçe Sende özlersen o günleri Bölüştüğümüz sevgileri Bir paket bisküvi, bir bardak çayı Mücadeleyi, kavgayı Sen de özlersen Ve Dönmek istersen Gelirsen O geçip giden yılları da getir beraberinde Yoksa Ne beni eskisi gibi bulacaksın Ne de sen olacaksın... Gürsel İleri
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Göremedim
Uzaktan uzağa O güzel gözlerini görmekti Son dileğim Gelirsin diye bekledim Son dileğimdi, istedim Gelmedin, göremedim Göremedim seni Hasrete boyadım Gözlerimin rengini Bekledim Mazide kalmış bir sevginin hatırına Görebilmek için, seni bir kere daha Bekledim Yolun mu düşmedi Bilmem Bu diyardan mı gittin Bekledim, gelmedin Çok istiyordum bunu Esirgedin benden Gelmedin Seni son bir defa göremedim... Gürsel İleri
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gurbet
Yağmur yağıyor Yağmur yağıyor anne Hem de bardaktan boşanırcasına Sırılsıklamım, ıslanmışım Sırtımda o lacivert tişörtüm Ipıslak büsbütün Dağılmış sigaramdaki tütün Yüzüm kaç gündür tıraşsız, unutmuşum Yalnızım, çok yalnız Bir başıma kalmışım Bilmem ki, şu İstanbul sokaklarında Ne bulurum sanmışım Çok uzakta kalmış evim yuvam, ah anam! Yalan dünya Hain dünya, bir ben miyim sana aldanan Bir ben miyim, gurbet ellerinde hasret ile yanan Tesellisiz kalmışım, tesellisiz Ey yarim, canım sevdiğim bir de sensiz Sensiz Yağmur yağıyor Üşümüşüm, ıslanmışım Kaç gün oldu Boğazımdan sıcak bir lokma geçmedi Ah anam! Bir tas sıcacık çorbanı nasıl da özlemişim Hiç sorma, bir de acıkmışım Bari Bir simit, bir bardak Bir bardak ta sıcacık çay olsa Yudumlasam, içim ısınsa Bir de uyuyabilsem Sılam, yuvam, anam, yarim Ah! Bir de Bir de sizlere dönebilsem Gurbet yedi bitirdi beni, çekilmiyor Yağmur yağıyor Sanki her tanesi sıkılan kurşun bana Yağmur Yağmur yağıyor anne Hem de bardaktan boşanırcasına... Gürsel İleri
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gücün Yeterse
Al şu kadehi, al vur yere Kırılsın bin parça, paramparça Ve diyorum ki sonra Gücün yeterse, döndür eski haline Benim gücüm yetmiyor Seni affetmeye Senin gücün yeterse, döndür zamanı geriye Benim gücüm yetmiyor Olanları silmeye Haydi göreyim seni Gücün yeterse, doğdur güneşi batıdan Gücün yeterse, çıkar hıyanetini aklımdan Bana ne pişmanlığından, bana ne gözyaşından Sen hiç acıdın mı, bir zamanlar bana Bak çıktım, beni diri diri gömdüğün mezarımdan Şimdi huzurluyum, mutluyum Çok memnunum, sensiz hayatımdan Al nasibini, düştüğün hıyanet batağından Al sonuna kadar, al nasibini Yalan yeminlerle bile Bunun için kırmadın mı Rabbini Bunun için mahvetmedin mi beni Haydi göreyim seni Gücün yeterse, bağışlat günahlarını Gücün yeterse, bağışlat kendini Haydi! Gücün yeterse, sil maziyi Döndür zamanı geriye Benim gücüm yetmiyor Yetmeyecek Yetmeyecek asla, seni affetmeye... Gürsel İleri
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|