![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Baksana
Hey bana bir baksana, Su sigarami yaksana, Gönlüm sana tutuldu, Benim askim olsana. Seni yâr bilirim, Ben seni severim, Gönlünü sen ver bana, Ben sensizde ölüme giderim. Bak iste aksam oldu, DeRTLi-SaiR senin derdinle boguldu, Sen beni sevdigini söyleseydin, Bu can sana kurban olurdu. Kiz aç pencereni ben geldim, Askindan baksana ben eridim, Ammada naz yaptin, Ben askindan delirdim. Bak son kez söylüyorum, Cevap ver yoksa çekip gidiyorum, Bilesinki ben seni seviyorum, Cevap yokmu, Tamam ozaman, Eyvallah ben gidiyorum. Tarih Ve Saati: 26/07/2005 04:02 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Baktim Ve Düsündüm
Bugün yine sana baktim, Baktim ve düsündüm. Ne düsündün diye sorma, Saçma gelebilir ama, O an sana okadar dalmistimki, O güzel gözlerine ve sana, Ne düsündügümün farkinda bile degildim. Ama birseyi çok iyi anladim, Oda seni çok ama çok sevdigimdir. Tarih Ve Saati: 25/02/2002 11:21 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baktinizmi Kendinize
Arkadaslar bir kere olsun, Baktinizmi kendinize. Arkadaslar bir kez olsun, Sevdiginizi söyledinizmi sevgilinize. Arkadaslar bir kez olsun, Yardim ettinizmi sevgiye muhtaç insanlara. Arkadaslar siz eminmisiniz, Insan oldugunuza. Tarih Ve Saati: 16/08/2005 06:52 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Aski Anlatirmisin
Ben aski anlatayim mi sana? Kulak ver simdi bana. Ask iki tarafli sevgiden olusur, Bunu belki sen bilemezsin, Sen hiç sevmedin, Sadece sevildin. Buna sen ask demedin ama, Bu asklarin en güzel olanidir, Tek tarafli aska can vermeye deger. Bugüne kadar gerçekten hiç sevilmedim, Bir oyuncak gibi kullanildim, Ve kirilip bir kenara atildim. Hayatin bir anlami kalmiyordu benim için, Kalbim kirik sokaklarda gezerken, Düsüncelere dalip çektiklerimi bastan yasiyordum. Aglayan gözlerim gülmek istemiyordu artik, Kirik olan kalbim artik onarilamiyordu. Her an seni karsimda görüyor, Senden gözlerim ayrilmiyordu. Her saniyede gözlerim seni ariyor, Bulamayincada agliyordu. Tek taraflida olsa bu ask hala benim için bir asktir, Seven kalbim sevilmiyor, Arayan gözlerim aradigini bulamiyordu. Her gece disarida oturup Derdimi agaçlara, böceklere, yildizlara anlatiyorum, Sanki insanlar deyilde beni onlar anliyordu. Agaçlarin rüzgarla çarpistigi o ondaki sesi, Senin sesine. Böceklerin seslerinin birlesiminden çikan sesi, Senin agzindan çikan sarkilara. Yildizlara baktigimda da, Senin gözlerini görüyordum. Iste anladinmi simdi ask neymis, Ask yasamasini bilene asktir, Benimkisi tek taraflida olsa, Senin tarafindan sevilmesemde, Yinede o ask duygusunu sende yasiyorum, Kisaca ask ölüme benzer, Öldümü öbür dünyaya gidersin, Sevdimide, kendini sevdiginin kalbine gömersin, Simdi anladiysan Cevap senin. Tarih Ve Saati: 26/06/2004 01:45 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Bakislarin
Bana bakislarin sanki bir ok, Ok yaydan çikti, Çiktida kalbime saplandi sanki, Bakislarin varya, Okadar güzelki, Beni benden alip, Senli dünyalara götürüyor. Yillardir hep agladim, Insanlardan uzak kaldim, Hergün geçmisime daldim. Birini sevdim sandim, Ama yine aldandim. Benim sevdigim simdi sensin. Bana bakislarinda, Sevdayi görüyorum. Her baktiginda birkez daha ölüyorum, Bir tek seni seviyorum, Senin için agliyorum. Sensiz sanki her saniyem bir yil, Bir yil degil sanki bir ömür. Geçmek bilmiyor. Simdi ben zamana, Zamanda bana düsman. Ben zamana düsmanim, Seni görmemi engellemek içim, Yavas ilerliyor, Zamansa bana düsman, Zamani ileriye aldigim için. Kararsizsin, Bende karamsar. Hayata iyi yönden bakarsin, Bense kötü yönden. Sen sevmekten korkarsin, Bende sevilmemekten. Ayri dünyalarin insanlariyiz. Ama biz yine bir olmaliyiz. Tarih Ve Saati: 02/12/2004 19:48 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Mahkumsun
Seni seviyorum dedin, Dünyalar benim oldu. Sensiz olamam dedin, Sevdanla kalbime doldun. Unut beni dedin, Ve o son sözünle bana mezar oldun. Yanindayim, Ve avucunun içindeyim, Beni kendine köle biliyorsun. Oysa ben seni kalbime çoktan hapis etmistim. Sende bana mahkumsun. Tarih Ve Saati: 16/08/2005 04:26 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Yalanlar Söyle
Bana yalanlar söyle, içinde acilar olsun, Bana yalanlar söyle, ask ile ilgili olsun, Bana yalanlar söyle, yalanin alási olsun, Bana yalanlar söyle, senin gibi yalan olmasin. Derdimi bu siire yazmak isterdim, Yazsam bu siir degil, bir roman olur, Bana yalanlar söyle, O yalanlar benim gibi mert olsun. Adima leke ekledin, kizmadim sana, Kizmadim ama, yandim sokaklarda yana yana, Demistim son bir sans ver bana, Bosver sende kalsin artik, yediremem gururuma. Bana yalanlar söyle, zaten hiç gerçekleri anlatmadin’ki, Bana yalanlar söyle, zaten hiç sana güvenmedim’ki. Bana yalanlar söyle, zaten seni kaybetme korkum kalmadi’ki, Bana yalanlar söyle, yalanlarinda artik sen olmasin’ki. Tarih Ve Saati: 19-07-2006 14:50 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Yeter
Bugün senden duyduklarim beni yikti, Bir anda olsa çok korkuttu. Benden bikmiscasina konusman, Beni terk edecekmis gibi bakman, Atese atarcasina yüregimi yakman, Sen siniftayken, Beni okul köselerinde gizlice aglatman, Korkuttu beni, Bu Korku Bana Yeter. Simdi seni iyi tanidim, Tanidim, Tanimakla yaklastim. Sen sen kal, Artik benden sana söz yok, Sen mutlu ol, Ben gizli aglamaya raziyim. Artik heresy senin istedigin gibi olacak, Sen gülerken, Dertli-Sair gizlice aglayacak, Ama bu iliski hiç son bulmayacak, Mustafa hep senin için yasayacak. Tarih Ve Saati: 18-11-2005 03:38 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baska Ne Yaptim
Ben seni sevmekten, Baska ne yaptim. Kendimi tamamen sana biraktim, Kendimi senin için atese attim. Sense beni kafana bile takmadin. Gülümü soldurdun, Gözlerimi doldurdun, Günlerimi soguttun, Zamanimi dondurdun, Tipki bana yaptigin gibi. Tarih Ve Saati: 03/09/2002 23:35 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baskalasan Ask
Nerde bizim o eski askimiz, Nerde eski sevdamiz, Ayrilmazdik, hep yan yanaydik Simdi nerdesin, seni bulmak için aramami lazim. Önceden sen sadece benimdim, Simdi nedense herkezi çok sevdin, Bilemedin insanlarin nankörlügünü, Rezil ettin her günümü. Arkadasim, sevgilim, can dostumdun, Beni birakipta kimlere kostun, Askimiz solmaz derdik, Sadece birbirimizi sevdik. Simdi ne olduda degisti bu ask, Sanki oldu bizim için bir yasak ask, Kalbimden çikartmam seni, Sen artik sevmesende beni. Baskalasti bu sevgi, Neoldu sana, nazarmi degdi, Yazimdin, simdi kisim oldun, Sende güllerim gibi soldun. Birakip gitme beni, Bakmasanda, sevmesende beni, Baskalasti bu ask ama, Ben hep ayni kaldim, Ve sadece senin için. Tarih Ve Saati:31/10/2004 13:27 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|