![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geçen Zamanlar
Geçen zamanlardı en güzeli Şarkılar çalardı kulaklarda Ve mırıldanırdı insanlar Tatlı bir melodi ve güzel sözlerle Bakışırdı gözler öylesine sessizce Geçen zamanlarda kaldı en duru hayaller Sabah yıldızı bir başka parıldardı Ezanlar okunurken Bir başka kalkılırdı rüyalardan Geçen zamanlardı en masumu Utanırdık bakışmalardan Utanırdık elele dolaşmaktan Bir kalem bir kağıttı şahidimiz o zamanlar Aşklara dair yazılarda Özlem bir başka çekilirdi yürekten Bambaşkaydı yaşanmış o günler Mazi dediğimiz sayfalara yazdık artık Değişti zaman değişti herşey Aşklar artık solgun Rüyalar artık durgun Geçen zamanlardı en yaşanası
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geçenlerde Geçmişim Geçti Aklımdan
Neler neler geçti geçenlerde gönlümden Sevdalar, dostlar Sevinçler, ayrılıklar Döndüler başımın üstünde Döndüler de durmadılar geçenlerde Oturdum dizim üstüne de Düşündüm geçenlerde Geçtiler yine aklımdan Sözler, gözler Gülüşler, hüzünler Bitipte gitmediler ki geçenlerde Ağlar oldum düşündüğümde Bir gece vakti geçenlerde Sızım sızım inlettiler yüreğimi Elimi ayağımı, Yaşlı gözlerimi Dağladılar da, durulmadılar ki geçenlerde Geçenlerde geçenleri anımsadım işte Neler geçmiş gönül kervanımdan Ruhumdan, kalbimin köşesinden, bucağından Sende geçtin ya işte öyle bir hınçla hayatımdan Unutamadım, ekledim seni geçenlere geçenlerde anılarımdan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geçer Giderim
Göz ucumdan bakarım yollara Yürür giderim soğuk kıyılarında Akşam karaltısı sarmış her yanımı Aldırmam geçer giderim usulca Gece karanlık, gece yalnızlık Dank eder başım gözüm üstüne Alır başımı yine şu sessiz anlaşılmazlık Aldırmam geçer giderim hüzne
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geçmiş Mazilere Ait Düşlerdir Yakamdan Düşmeyen
Görürüm Karlarla kaplı geçmişimi uykularda Ellerim buzuldan bir parça Dökülür sanki her anımda Süzülürüm işte o an geçmişlere Çarpa çarpa duvarlara Kıra döke zamanlarda Sonra duyarım Düşlerle kaplı mazimi uzaklarda Çınlar kafamın içinde Delice, divanece Gider gelir usulca bişeyler anlatırcasına Geçmiş mazilere ait bir düş bu Yahut bir şarkı tınısında İçimden akan özlemler fırtınasıdır yada Söyleyemem, Dinletemem kendimi Yardım isteyemem Bana aittir nede olsa Geçmiş mazilere ait düşlerdir yakamdan düşmeyen Gözüme yapışan Ağladıkça çoğalan
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel
Gel otur hadi yanıma Kalalım seninle yine öyle başbaşa Artık o bahar geçmişte kaldı Gel de şimdide bakakalalım birlikte şu hırçın kışa Gel otur çekinme Bilirsin yabancı değilim ben senin yüreğine Utanıpta sakınma gözlerini Bir kerecik daha bak şöyle içlice Gel artık geri durma Bak yalnızlık yine kapı ardında Bana o ümitsiz gözlerinle vurma Gel otur yanıma yasla artık başını omzuma
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geze Geze
Gelde gidiverelim hayatın ucundan tutuna tutuna Ellerimizden sıkıca,ama bırakmamacasına Önümüzden akıversin dereler,açsın çiçekler Ardımıza bakmadan gidelim sevdanın dikenli yollarına Geze geze yorulmamacasına Acıtsın ellerimizi dikenler Kanatsın yüreğimizi acılar Ben ilacın olayım sen dermanım Vurgun olduğumuz günlere çarparcasına Yalnızlığı unutupta gidelim buralardan Essin rüzgarlar,savursun bizi dalgalar Geze geze yorulmamacasına gidelim Sen beni ben seni tutayım Durulmamacasına birbirimizi sevelim Deli taylar gibi koşarcasına Yahut kuşlar gibi uçarcasına Cihana yazalım,yıldızlara kazıyalım Geze geze ellerimizle sımsıkı tutarcasına Sevdamızı yazıverelim dört köşeye haykırırcasına
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Git
Umursanmayan hayallerimle yalnız bırak beni Uzaklarda kal öylece Hatta bakma bana Alışmışım zaten kırgınlığa Git Ardına bakmadan yalan düşlerine sarılırcasına Benim sevdam bana yeter misali Yalan gönüller sofrasına kurul Sana yol verdim Serbestsin her daim bu yaşam yokuşlarında İlerde belki yollarımız kesişecek Belki gözlerimiz yine çakışacak Yine bana tutunmak isteyeceksin Yüreğimi almak isteyeceksin Ama geç olacak Ben de gitmiş olacağım Ve geri dönmemecesine sana bakmamacasına Seni silinmiş bir hayal olarak hatırlayacağım Git Geri dönmek nasip olmasın Beni umursamazken buralarda Yeni sevdalara asıl bırakmamacasına Sana benden fayda gelmez artık Ben ki kırık gönüller sofrasında yerimi almışım Yüreğime çizikler atmışım Çentik çentik olmuşum Git Gidebildiğin en uzak düşlere git Bir kabus olmuşun benim hülyalarımda Korkar olmuşum senden Var git artık Beni bırak düştüğüm bu yollarda Böylesi helalmiş bana Sen harammışın sevdama
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitmek Gerekir Bazen
Gitmek gerekir bazen Geri dönmeden Israrla gidercesine Son bir sözden bile ihmalkar edercesine Gitmek gerekir bazen Veda ederken ağlamadan Yüreği sızlatmadan Geriye bakmadan Sesini dahi duymadan Gitmek gerekir bazen Son sözü bile söylemeden Hep ardında bırakılanlardan olmadan Hep elvedayı duymadan Bir kez de geriye dönmeksizin Gitmek gerekir ardına bile bakmadan
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitmelerdeyim
Uzun bir yola çıktım Ve geriye dönüpte bakmadım Anılara sırtımı döner gibi Yeni yıllara yeni zamana gider gibi Mevsim mevsim dolandım Şu rengi ahenk iremlerde Elime değen gülleri iter oldum Zamanında yüreğime batan dikenlerden korkar gibi Parıldayan yıldızlar altında konakladım Elimle tutmak istedim,lakin dokunamadım Ufuğa dikmişken gözlerimi Yeni bir hayata başladım doğan güneş gibi Bazen rüzgarlar tokatladı Bazende yağmurlar ıslattı beni Üşenmedim gittim geriye dönmemecesine Herşeyi unuturcasına yeni bir rüyaya başlar gibi
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gizi Nemli
Kırgın düşler yurdunda yaşar Adı, gizi nemli Ağlak gözlerinden sağanaktır damla yaşlar Durgun denizler bile kıskanır gizdeki coşkun özlemi Son bir kez daha hayata bakar Adı, gizi nemli Bakışlarından ne davudi şimşekler çakar Güneş bile çekilir, mevsimler sanki daha bir geç açar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|