![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevdanın Nefesine Hasret
Aşkın hasretine hasret Yine Sal’ım binmiş, aşkın salına Yolculuk düşlermiş mutlu yarına… Yürürmüş koşarmış, aşkın yolunda Düşler kalırmış hep başka bahara… … Mutluluğu sorduğum yüzler Yanar söner Yalancının mumuymuş… Huzuru aradığım adresler Karanlık, ıssız Çıkmaz sokakmış… Gecenin sesi, Sessizmiş… Sensizmiş… Yağmurun nefesi, Nemliymiş… Gözlerimdeymiş… … Sevdanın nefesine hasret Yine Sal’ım binmiş, binmiş salına Yolculuk başlamış suskun yarına… Dönüpte bakmaz, bakmaz ardına El sallayan yok küskün yarına… … Aşkı sorduğum yüzler Sever gider Gönül çelenmiş… Sevdayı aradığım adresler Dikenli telli Mayın tarlasıymış… Aşkın sesi Sessizmiş Sensizmiş Sevdanın nefesi Nemliymiş Gözyaşıymış gözlerimde… … Salih Korkmaz
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Severdim Uzaklardan
Saçlarına dolanırdı rüzgar. Tenini mesken tutardı güneş… Çıplak ayaklarında kum taneleri Gezinirdin sevda sahillerinde… Bakardım uzaklardan Sadece bakardım… ... Hırçındı aşkın denizi, Deli doluydu fırtınalar… Yüzümde dalgaların serinliği Hiç varamadım olduğun kıyılara… Severdim uzaklardan Sadece severdim… Salih Korkmaz
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmek mi? Yoksa Ben mi Aptal..?
Bir ben, birde kalemim Kalmadı ki başka kimse… Yoklar belki tenimde, nefesimde Gittiler de gitmediler, hepsi yüreğimde… Kimsede sebep arama Neden? Neden yalnızım diye… Çünkü bilirim. Suç bende! Suç bende. Kalemim bu sefer yalnızlığıma aktı. Görecekmiş gibi bende uzaklara baktı… Aldığım nefesteki acı yüreğime aktı. Gelen varmış gibi bende yollara baktı… Beyaz sayfalarda gelecek, sonra mazi dolandı İster istemez kafama bir soru takıldı. Sevmek mi aptallıktı..? Yoksa sevmeye özürlü ben mi aptaldı..? Yaşayarak bulmak gerekti cevabı. Yeni sevmelerin çoktu günahı sevabı… Yine gözlerim uzaklara, ben yollara baktı. Bulamadım ki gönlüme bir sevda erbabı… Kalemim gelecekte arandı, mazimde dolandı İster istemez, yine o soru sineme takıldı… Sevmek mi aptallıktı..? Yoksa sevmeye özürlü ben mi aptaldı..?
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Şiirim
Vermiştim yüreğimi ellerine Koymuştun sende aşkın kafesine. Açıktı kapısı. Kırdım kolumu kanadımı Yalan rüzgârlar beni uçurmasın diye. Aşkın kafesindeyim Hasret değilim özgürlüğe, uçmaya Ellerim ellerine tutsak. Mutluyum kanatlarının altında. Başka ellerde gözüm yok ki. Olmak istiyorum kollarımda. Elimde kırık bir tükenmez kalem Yazıyorum son şiirimi beyaz sayfalara. … Vermiştim yüreğimi Koymuştun sende aşkın hapisine Açıktı kapısı Bağladım elimi ayağımı Yalan rüzgârlar beni götürmesin diye. Aşkın hapisindeyim Hasret değilim gökyüzüne, bulutlara. Gözlerin gözlerime parmaklık Gün saymıyorum mahpusluk damında. Çatlamış duvarlarda çentiğim yok Olmak istiyorum dört duvarında. Elimde kırık bir tükenmez kalem Yazıyorum son şiirimi beyaz sayfalara. … Bitti sanırım. Aşk değil Son şiirim. Yaşamak varken Ne gerek var yazmaya. Kırdım kalemimi Son şiirimle girdim aşkın yoluna. Merhaba aşkım. Hoş geldin. Yaşayacağız senle hayata dair ne varsa Elveda kalemim Affeder misin? Yine kurban oldun bir aşkın yoluna… Salih Korkmaz
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Tükenişimsin
… Şehrime kar düştü, Ben beyaza esir... Sen yoksan, Bu hayat olur bana zehir… ... Gitmek istiyorsan. Git. Seni seviyorum. Ama Kal demeye gücüm yok… … Karışırım gözyaşlarıma Gözyaşlarım beyaza Beyaz, kara toprağa… Gün gelir Nasılsa bende düşerim Beyazın sakladığı kara toprağa… … Affetmesini bilmiyorsan Git. Seni seviyorum. Ama Bu aşka başka sözüm yok… … Bakma… Bakma ardına İlk değil Son tükenişimsin… … Yalanmış aşklar, Yalanmış sevdalar... Hoşça kal, Beni ancak yalnızlık paklar... … Salih Korkmaz
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sonkez EL SALlıyorum Yarına
Uyku tutmuyor. İçinde bir sıkıntı dolanıyor. Penceredesin. Bir sigara yakıyorsun. Her nefeste dumanı değil Karamsar düşünceleri savuruyorsun… ... Gözlerin gökyüzünde dolanıyor. Yıldızlar bir başka parlıyor bu gece. Sanki el sallıyor sana. Gülümsüyorsun. … Bedenim uykularda Birden nefesim kesiliveriyor. Gözlerimi açıyorum. Boğazımda bir el. Yine karabasan geldi diyorum. Allahın varlığına şahadet getirirken Hafifliyor bedenim Hiç olmadığı kadar... Yüreğimde bir sessizlik Hiç olmadığı kadar… … Zamanı geldi diyen bir ses Hadi gidiyoruz diyor... Anlıyorum. Anlıyorum... Kalkarken yatağımda usulca Sonsuz uykuda ki kendime bakıyorum Garip bir duygu ama yadırgamıyorum… … Veda edecek kimsem yok benden başka Gurbetteyim… Hasretlerle selamlaşıyorum. Son kez sarılıyorum yalnızlığıma… Başlıyorum Gurbetten sılama yolculuğa… … Kendimi yıldızlar arasında buluyorum Yüreğimin sessizliğinde Sen geliyorsun aklıma Ama nafile Artık ne fayda… ... Gidiyoruz diyen ses El salla diyor. El salla… Son kez Bakıyorum uzaklara... ... Veda ederken sana Veda ederken hayata Yıldızlar eşlik ediyor bana Son kez Ellerim kalkıyor vedaya El sallıyorum yarına… ... Gözlerin gökyüzünde dolanıyor. Yıldızlar bir başka parlıyor bu gece. Sanki el sallıyor sana. Gülümsüyorsun. Farkında değilsin vedanın Son kez el sallıyorsun bana… ... Salih Korkmaz
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SusuyoruM
Havada taze kan kokusu Minik eli annesinin elini tutmuş Sarı saçlarına kan bulaşmış bir kız çocuğu Ağlıyor. Ağlıyorum. Sus demeye gücüm yok. Kendimde miyim? Değilim. Bir felaket senaryosunda baş roldeyim. Cansız bedenleri saymaya Gözyaşlarım müsaade etmiyor. Ortalık kan revan içinde. Ruhları yavaş yavaş bedeni terkeyliyor. Dokunuyorum. Ellerimin sıcaklığına soğukluk karışıyor Ölümün taze soğukluğu. Nemli gözlerim dolanırken etrafta Neden? Neden Allah’ım? Diyorum. Ve Susuyorum. Birkaç beden kıpırdıyor. İniltiler canlı cansız. Gidiyorum başlarına İşe yaramaz ellerimi uzatıyorum Azrail’le beraber. Tuttuğum elin Gitti gider bedenini dur diyemiyorum. Allah’ım Ey güzel Allah’ım! diyorum. Ve Susuyorum. Bağırışlar çağırışlar kopuyor. Ambulans sesleri ben geldim diyor. Ölümün sesli sessizliğine En yürek dağlayanından zılgıtlar ekleniyor. Gözlerde sağanaklar, Kana tuz bulaşıyor. Gökyüzüne dönüyor yüzüm Ellerim açılıyor semaya Allah’ım Allah’ım diyorum. Ve Susuyorum. Salih Korkmaz
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sorma Kime Diye
... Biraz gurbet, Biraz hasret, Biraz bereket, Biraz da cesaret… Rüzgârın uğultusuna Karnımın gurultusuna Burnumun doğrultusuna Sorma kime diye. Elimde kalem Kime denk gelirse Yazıyorum sayfalara… … Biraz oynaş, Biraz uğraş, Biraz telaş, Biraz da aş… Bir kuşun kanadına Karakışın beyazına Gurbetin acı sosuna Sorma kime diye. Elimde kalem Dilim nere sürterse Yazıyorum sayfalara… … Biraz sallama, Biraz kollama, Biraz taşlama, Biraz da haşlama… Yolda tekmelediğim taşa, Kelle diye taşıdığım başa, Gözümden süzülen yaşa… Sorma kime diye. Elimde kalem Çenem nerde düşerse Yazıyorum sayfalara… … Biraz densiz, Biraz bensiz, Biraz sensiz, Biraz da kereviz… Kalbimim kıyısına köşesine, Aklımın sıyırmış yerlerine, Başlarım gelmişine geçmişine, Sorma kime diye. Elimde kalem Allah ne verdiyse Yazıyorum sayfalara… … Salih Korkmaz
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Suydum. Akıyordum.
Suydum Akıyordum Kavuşmak için özgürlüğe… Dur! Dedin Uzattın ellerini Aşkı koydun gönlüme Suydum… Saflık derecem Çocukluğumdan kalma. Akıyordum Geçmişim yağmur Acılardan kaçarcasına… Dur! Dedin. Durmamak ne mümkün Gözler ay karasında. Uzattın ellerini Tutulmazım sanırdım Tuttun aşkı yakalarcasına… Salih Korkmaz
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şeytan Tüyü
Sen demiştin ya. Şeytan tüyü var sende diye… Koparmıştım bende tek tek tüylerimi Yolunmuş kaza dönmüştüm. Bu aşka şeytan bulaşmasın diye. Gülmüştün. Gülüşmüştük aşkın şapalak haline… Toy bir yürek Yağmur damlaları saflığında Çocukça sevmek Dudaklarım ebelemece oyununda Misketlerimi elimden yeni bırakmışken Girdim aşkın koluna… Aşk bu. Satırlara sığmaz. Anlatmakla anlatılmaz. Geleceği varsa Gelir konar yüreğine. Sana bana sormaz. … Sen demiştin ya. Seni çok seviyorum diye… Kıldan tüyden bir sebep bulup Terk etmiştin beni geceye. Anlamamıştım bu aşka ne oldu diye. Ağlamıştım. Ağlaşmıştım aşkın yalan haline… Kor bir yürek Ayrılık sonrası yangınlarda Hükümsüz sevmek Ayaklarım yol olmaz yarınlara Ellerini elimden yeni bırakmışken Girdin yalnızlığın koluna. Aşk bu. Koşsan yakalanmaz. Tutsan tutulmaz. Gideceği varsa. Alır başını gider. Sana bana sormaz. Salih Korkmaz
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|