![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şarkılar Ağlıyordu....?
Şarkılar ağlıyordu ardın mahsum mahsum Na söylenecek söz vardı dillerde Ne konuşulacak kelime kalmıştı gönüllerde Yalnızca ardından gözü yaşlı şarkılar Hüzünle anılan anıların kalmıştı gittiğin bu şehirde Hani hatırlarmısın boynu bükük bırakmıştın ya Nerde diye soranlara boş gözle bakışımı görseydin Bu sen değilsin derdin ya şimdi o hep benim işte Sensizliklere sarılmış göz yaşı dökerek öylesine gizli gizli ağlayan Yüreğinde dünyanın tüm öfkesini taşıyıpta Kimselere kıyamayıp öylesine yüreğini dağlayan İşte gittiğinden beri şarkılar ve yüreğim kaldı Sensizliğin zalim kollarında ağlayan Bazen düşündüğümde seni yalnızlığın kolarında Bir sigara yakardım hatırlarmısn hani efkarlandığımda Değişen hiç bir şey yok diyorlar ama Nedense düşmüyor ne elimden sigaram nede Yüreğimde ki gamu kederin bir yana Ve şimdi bir yanımda hatıraların diğer yanımda Ağlayan şarkılarım var şimdi şarkılar değil Benim şarkılarım ağlıyor yar senin ardında Adem Tetik
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şimdi Anlıyorum....
Bir sıkıntı var içimde yüreğim kanar Derdim yok aslında nedense yüreğim yanar Bölündü bütün gece kaçtı uykular Şimdi anlıyorum gittiğin için Bütün gece dönüp durdum odamda Uyku tutmadı neden sen yoktun şimdi yanım da Bölündü uykular sardı korkular Şimdi anlıyorum gittiğin için Bilmezdim korkular sardı bedeni Uykularım kaçtı gördüğüm bu düşte neydi İçtiğim sigara vermedi teseli Şimdi anlıyorum gittiğin için Bilmezdim öğrendim artık sayende Tanrım teselli vermiyor böyle bir derde O güzel gözlerin şimdi nerede Uykular kaçmıştı yalnızken evde Şimdi anlıyorum gittiğin için Adem Tetik
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şükret Haline......
Hüzün dağı olmuş umutlarım birer birer solmuş Ne yaparsın be kardeşim kaderimiz böylesine Böylesine acıya boyun büker olmuş Her gidenin ardından ağlamak bizim için bir talih olmuş Umutlarımız hep hüzünlerle solmuş Dinle dostum birde birde beni dinle Ne görmüşsün hayatta şükret haline Bilirmisin sen ölmek nasıldır yaşadınmı Hiç hak etmeden kahbeliğede Dost dediğin sattımı seni en kötü günüde Ne yiğitler gördüm bir bilsen bu alemde Hepside nankör çıktı sırtımdan vurdu Ölümü özleti yaşadığım bu şehirde Ayrılmak kaderdir dostum boyun bükmek gerekmesede Çek git sen boşver şükret Allah aşkına hadi haline Adem Tetik
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şükretmek Gerek.....
Oysa daha yaşanaçak çok şey vardı Nerdesin şimdi o güzel yüreğini Kara topraklarmı..? sardı Sen yokluğunda kalemimiz hep hüzün yazdı Bıraktım kendimi zamanın akışına Ne getirir bilinmez yaşamak gerek Belki de acılarla yaşacağız da Bizden beterini düşünüpte şükretmek gerek Kim bilir kimler vardır hasta yatağında Belkide üşüyor karın kışın altında Ne dertler çekiyordur yokluğun kucağında Bunlarıda düşünüp şükretmek gerek Adem Tetik
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tadı Yok..
Bu bayramda hüzünlü önce ki gibi Nerdesin dostum anlamsız bayramlar şimdi Tadı yok ne bayramların eskisi gibi Çok sıkıcı geçiyor sen yokken bayramlar şimdi Herkes gülüyor kendi halinde Benim gözlerimde yaşlar senin yerine Tadı yok bu bayramın sen gittin diye Ağlıyorum bak dostum bayram gününde Adem Tetik
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tek Suçlu Benim
Sakalım nadas sen gittin diye Saçlarım karışmış halim yok yine Mahsum gözlerimde yaşlarım düşüyor diye Suçlu aramıyorum tek suçlu benim Kadir kıymet bilemeyeni sevdim yine Tanrıdaya duam öldürsün diye Azraili aradım senden uzaklar kaç şehirde Ölmediysem yine tek suçlu benim Kaç şehir gezdim kaç iş bitirdim Yanımdaydın azrail neden karşıma gelmedin Seksen sekiz metrede şimdi ölümü beklemekteyim Ayağım kayıpta düşmediysem yine tek suçlu benim Adem Tetik
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unuttunmu Beni
Çok zaman oldu görüşmeyeli Diyolar ki sevgilin unuttu seni Aşkınla birlikte sildi maziyi Kolay unuttunmu sevgilim beni Biz senile ne günler yaşadık beraber Çok çile çektim ayrı kaldığım günler Tam kavuştum diye sevinirken Unuttu sevgilin seni dediler Aklıma bile getirmedim unutacağını Sevdana umut bapladım çektim acılarını Karşına çıkıpta anlatacaktım Yarından beklediğim umutlarını
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umrumda Mı..?
Vakit gece yarısı uykularım perişan Geziyorum sokaklarda ne vardı yanımda olsan Belki çok mutlu olacaktım şimdi yanım da kalsan Geziyorum bir başıma umrumdamı sanki dünya Bıraktım hayatı akışına rüzgarlar da savursa Kasırgalar yarattı gidişin nasılsa bana Ne olur sanki bir fırtına kopsa Bin kasırga yaşadım umrumda olur mu..? fırtına Yeni sabah oluyor uykuya hasret gözlerim Acıdan başka bir şey söyle ne zaman verdin Haklıyım biliyorsun neden boyun büküyorsun Pişmanlık duyacaksan neden böyle yapıyorsun... Adem Tetik
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutulacaksın
Bir gün unutululacaksın koskaca bir yalan gibi Hayal olup kalınca aşkların masal gibi Gözyaşaların boşuna anlarsın bak zamanla Faydası olmuyor canım istediğin kadar ağla Çok seviyordu dostların hani bak etrafına Yoklukların ortasında yalnızlıklarına ağla Varlıkların olsada baki kalır sanma Hayat baki değilde ayrılıklar ah olmasa Adem Tetik
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vakit Gelecekse
Yırttım attım bu güne kadar yazılmış tüm müsvettelerini Nasıl yargıladıysam kendimi dar ağaçlarında İdam sehbasında mahkum oldu sana yazılanlar da Belkide büyürken sana yazdığım son satıdı şimdi okudukların Göz yaşımda yol alan hüzün gemileri artık alabora olmasada olur Anlıyorum şimdi yaşamak için mutlu olmaya gerek yok Varsa biraz olsun tanrıya inancın Yoksa ölüm hemen yamacında delikanlıysan sıkıver kafana Yok canım yaldızlarını söktüm yüreğim parlamaz artık Tüm göz alıcı reklerinden arınmış yüreğim Konuşmuyor yine bir köşede suskun bir halde beklemekteyim Vakit gelecekse kabir denilen yola çıkmak için dua etmekteyim Adem Tetik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|