![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sır
Sağır bir Van kedim var, Yalnız ona diyorum; Seni çok sevdiğimi Kuyruğunu sallıyor... Beni duymadığına, Nasıl seviniyorum... Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Silahsızlanma (fikrimce...)
Silahı olan herkes, birbirini öldürsün! Böylelikle silah kullanan kimse kalmayacaktır. İşte benim silahsızlanma formülüm. (fikrimce...) Attila Şanbay Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Replik (fikrimce...)
Son repliğin söylenmesini beklemeden, perdenin kapandığı tek sahne, hayat sahnesidir. Bu yüzden her sözümüzü, son sözümüz olacakmış gibi düşünüp, söylemekte fayda vardır. Attila Şanbay Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Vapur
Seni götüren vapur rıhtımdan ayrılırken, Eşlik etmedi ona, bu defa hiçbir martı Çımacı bile üzgün...halatları alırken Sen hiç görmedin ama deniz birden karardı Sustu, Kadıköy hayvan çarşısındaki sesler; Hiçbir köpek, hiçbir kuş şarkı söylemiyordu Çiçekçi kadınların ellerindeki güller, Boyunlarını büküp, apansızın kurudu Tavla sesi kesildi sokak kahvelerinde, Aşıklar birbirinin ellerini bıraktı... Buz kesti bütün çaylar garsonların elinde Bir sürü yabancı göz, bana kederle baktı Seni götüren vapur ayrılırken rıhtımdan Tüm Kadıköy, benimle olduğu yerde dondu Sen hiç duymadın ama iskeledeki saat Kırık bir ''tık'' sesiyle, belki de ilk kez durdu. Attila Şanbay Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sonbaharlı Bir Veda
Gözlerindeki hüzün yağmurdan mı geliyor? Gün mü battı diline? cümlelerin kanıyor... Buz gibi veda sözün, ayazı üşütüyor Gidişin sonbaharlı, ilkyaz erken bitiyor Daha gitmeden soğuk bir mevsim yaşanıyor Göçen kuşlar gittikleri yerden dönmüyor Çiçekçiler, kurumuş begonyalar satıyor Güneş burdan çok uzak şehirlere doğuyor Tüm giysilerim kışlık, sobamsa hiç sönmüyor Baharlar iptal olmuş, haberlerde söylüyor Buz gibi veda sözün, ayazı üşütüyor Gidişin sonbaharlı, ilkyaz erken bitiyor. Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sonsuz Hayat (fikrimce...)
Belki de hayat, sonunu görecek kadar yaşayamadığımız kadar uzundur. Attila Şanbay Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söz Vermek (fikrimce...)
''Elimden geleni yaparım'' demek, ''söz'' demekten daha iyidir. Çünkü dünyadaki tutulmamış tüm sözler, verilmiş olan sözlerdir. Attila Şanbay Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sözüm Söz
Ben seni sevmek için senden izin almadım, Şimdi vazgeçmek için neden sana sorayım? Ne seni, ne dünyayı ilgilendirmez sevgim Dilediğimce sever, dilersem vazgeçerim ''Arama, sorma'' dedin, hepsini kabul ettim Ama ''sevme'' demeye hiç hakkın yok meleğim ''Sevgilim'' olmamayı elbet seçebilirsin, Fakat '' sevdiğim'' olman, elinde değil senin Dilediğin olacak, elbet vazgeçeceğim Ama zamanı değil, şimdi gitmeyeceğim Seni benden çok seven olursa işte o gün, Sözüm söz, sevdam kadar uzakta olacağım Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şemsiye
Yağmurlu bir günde, Elinde şemsiye varken Islanıyorsa yüzün... İhtiyacın olan şey Bir şemsiye değil, Beraber ıslanabileceğin biridir. Attila Şanbay Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirli Değnek
Herşeyi düzeltecek şiirli değneklerle Dokunacak çocuklar, tüm kötü zamanlara Bütün acı sözleri silecekler sevgiyle, Yerlerine dostluğu yazacaklar masumca Savaşlar son bulacak, düşmanlar barışacak Sevgisiz geçen yıllar dünyayı terkedecek Dokunduğu yerlere güzel hisler yayacak Şiirli değneklerle çocuklar hep gülecek Okuyup yazacaklar, aşkı tanıyacaklar Bozduğumuz dünyayı onlar onaracaklar Bizlere benzemeyip, silah tutmayacaklar Şiirli değneklerle güneşi yakacaklar İçinde aşk olmayan cümle kurmayacaklar, Güzel sözlerle, güzel yarınlar yazacaklar Attila Şanbay Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|