![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İpeksi teninle
13 Aralık 2005 Kalbim her attıgında seni zikreder Aldıgım her nefeste sen girersin ciğerlerime Nasıl yalvarırım yaratana her gece Bir kerecik olsun görsem diye Ve güneş dogar seninle günüme Ve kuşlar doğaya sesslenir seninle Birden ilkbahar esintileriyle İpeksi bir koku sarar etrafımı Bunu senin yolladıgını bilirim İçim neşeyle dolar sevinirim Ve ardından akşam ay seninle çıkar en tepeye Yıldızlar parlar seninle Ve boş yatagımda ben hergece Bir ölür bin dogarım ipeksi teninle... Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İstanbul'un şarkısı
30.Nisan.2006 İstanbul’un söylediği bu şarkıyı duyman için İstanbul’u sevmen gerek İstanbul da doğman gerek İstanbul da İstanbullu olman gerek İstanbul’un söylediği bu şarkıyı duyman için Trafikte bir minibüste kornaları duyman gerek Bir iş günü sabahında sokaklarda boş boş dolaşman gerek Küçük bir belediye parkında çocukları izlemen gerek İstanbul’un şarkısı işte Duyman gerek, İstanbul gibi hissetmen gerek Bu şehri sevmen gerek dostum sevmen gerek Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstersen al canımı
Bir telefonunla değiştirdin dünyamı 04/08/2003 Süslüyorsun artık *******i rüyalarımı Zaten biliyorsun sana olan duygularımı Değişmedim,değişmeyeceğim istersen al canımı. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstersen yıllarca gelme bana
İstersen yıllarca gelme bana, 08/10/2003 Bir kuru selamında yeter Acıların en kralını tattırdın ya bana, Sensizlik ölümden de beter Dolunay aydınlatsa da geceyi, Yokluğunun karanlığında bir genç yiitp gider Gökyüzünden bir yıldız daha işte böyle, Böyle söner. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstiyorum
09.Eylül.2006 Biliyorsun seni hala seviyorum. Ayrılığa çok çok üzülüyorum. Hıçkırıklara boğularak, gönlümde yeşeren tüm ıslak zihniyetli hücrelerimi son damlasına kadar kurutmak istiyorum. Seninle yeniden bir çift olup çiftetelli tadında oyun olmak istiyorum. Yeniden seninle çöl mahsulleri ofisinin fidanlığında yeşeren fidan olmak istiyorum. Seninle yeniden bir ekmeği bir yatağı bir düşü bir seviyi bölmek ve bölüşmek istiyorum. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İyi ki varsın...
31.Ocak 2006 Lügatımdaki tüm güzel sözleri sana İt af etmek isterim Ama görüyorsun ki pek beceremiyorum Sözlerimle değil yüreğimle seviyorum Yüreğinle yüreğimi konuşturduğun için Belki sadece sevmek yetmiyordur senin için Beklide daha acemiyiz böyle işler için Bundan önce bomboş bir yüreğim vardı Seni beklediğim için Sana kocaman sevgiler yolluyorum Yüreğimi ve düşlerimi doldurduğun için İyi ki varsın, iyi ki sadece sadece benimsin Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaç yıl dayanacaksın bu acıya?
14.Mart 2006 Kaç yıl dayanacaksın bu acıya, Söyle kaç yüzyıl katlanacaksın İstesen de beni hayatından çıkaramazsın Bir dövme gibi işte orandayım ben İşte buramdasın sen Ne kadar denersen dene Ne kadar istersen iste Unutamazsın beni, bende seni Geride karışmış nefeslerimiz var Geride dökülmüş gözyaşlarımız var Geride iki yarım hayat var Unut şimdi unutabilirsen Çıkar hayatından çıkarabilirsen Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaderimdeymiş seni sevmek
03.Mayıs.2006 Bir sevda türküsü tadında yaşamak seni, Bir sağanak yağmurda duyumsamak Bir çocuk dünyasında öpmek seni, Bir bahar havasında içine çekmek Bir volkan sıcaklığında sevmek seni, Bir sıla hasretiyle özlemek Kaderimmiş, kaderimdeymiş seni sevmek Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kahpe dünya
Yorgunluktan başım düşmüş,omuzlarım çökmüş 08/02/2004 Bu hayat yavaş yavaş bitiriyor beni Ezile ezile kalmadı derman kalmadı güç Bomba misali çekeceğim mandalı Bütün parçalarım dağılacak etrafa Al işte istediğin oldu sonunda Seni bırakıp gidiyorum kahpe dünya. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbini sökmez seni incitmez
Arkadaş güzelliğine kanıpta aldanma 28/07/2003 Baki değildir gelip geçer Arkadaş her güzeli insan sanma Bir gün bakarsın kalbini söker de gider Arkadaş seversenruhu güzeli sev Bil ki seni terketmez,hiç olmazsa Kalbini sökmez,seni incitmez. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|