![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kandırmak
Zaman'ın kandırmaktan, yokki başka maksadı Elindeki Asa Musa'dan da değil Yakacağı od Yunus olsa Atacan kendini Balinala'rın intihar ettiği kıyılara Ne oluyor da bana.. Harukulade seçilmiş yaşamdan,Rahatsız, Susamışım,suyun sebilinde... Ne den rahatsızım? ? Zeytinlii; Ah Zeytinlii! ! ! ! Bir hikayem de yok ki SarıGız gibi; Taclandırılan elit Futbolcular'ım Körfezde Yıkılsın kal'a'lar zarı kız peşinde goşmayan hep üzreme düşcek, nasılsa mancınıktan fırlayan.. Bir ataşdır yanar Zeytin Yağından Analar göz yeş siler Narından Olcekse demek,furun tope! ! ! Dipten, Derinden.. Sahalarda Şampiyon ZEYTİNLİ.. ZEYTİNLİ..... 16 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kar Dere
Dağcının kancası kopmuş Serin gelir Bir,çığın peşine takılmış,çığlık Kan lekeler Derede Kar erimekde Kanlar.. Nefes alıyor elmas 01 10 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kar mikrop öldürdü hani
Yağsa seni usumda Biyek,bi tek seni eşsiz eriyen kısıtlı zaman taneler körükle kürek at halı üstlerine Kar mikrop öldürür yaz *******inde yağsa seni usuma,incecikten tepelerinde çamların anka kuşu gizlenmiş bi öd var patlayacak kimliği kim kar işte bu yağarya toptan körülürya susuzluğumuza Gılır vardı Dangalak dişbudak yelken kulak Ötesi berisi tıkılmış sahipsiz evlere ince hayvan,sürünerek kar taneleriyle beslenen parmaklıklardan kolay koynuna yolalan çukulatalarım fındıklı parçalanıp ciğer açmazlarda kılıksız tütünlerin Galip Dede sokağında 07 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kar yağıyor
Çocuğum Halaa Kardan adam yapıyorum Büyüdüm incitmemeliyim kar tanelerini Karınca da ezmemeliyim Koşuyorum Bir kar tanesini parmak izi yapmaya Coşuyorum Elimde benzersiz bir şey var Benler yıldızımla özdeşmiş Öpüyorum kar tanelerini eriyorlar Ben üşüyorum Kar mikrop öldürür derdi anacığım O'nunla hasta olmam değilmi anacığım? 23 09 07 Zeytili/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kardeşler lokantası
Yemeğin kral'ı Aşçı'nın fikrinde Ki kalbi kral olan kraliçede Çalmakda değil Sodom krallığından Suriyenin eazan okunan minaresindeki isa Kuruyan ,cennet'e Farkında değil o Euro' pa NASA' ya göre hep ıslak kalacaklar Tınlamaz kuruluğu Düşmez yaprağı son baharda Kardeşler lokantası Hala beykın var Kurutulmuş gay sofralarında Yok Birader yok Lsd,euro,mağic maşroom Damarı patlamış her derdi isaya yapıştırarak Ar Kakıntısı ıslanmış polis kurt köpeklerinin yeri yurdu hemencecik sermiş deli postunu saydırmak için avrupada 22 09 07 Zeytinli /Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karşı ada
Dedemden miras Değil Öyle demli çay bekliyoruz Akçayda Hep Ada çayı geliyor nedense Balıkların pulları Ne ce kokar ege'de Mercan'ca Uskumru'ca Sardalya'ca Yoğurtlu Dızlama Korkular öldürür Roka,Lİmon yaprağı, Börülce Sabahları gelir Zargana romatizmaya iyi Karşı ada dakiler Cunta ya Akın Ne kadar cumartesi,Pazar varsa 02 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kasabın eline düşmüş bir yürek
Kasabın eline düşmüş,bir yürek Şiir kasabasında Feryadına Kalpleri sızlar Dilleri tutulmuşların Karşı balkondan Tepeleme şiir yüklü kervanlar geçer Kervan,değil Vagonları şiir yüklü katar Kramer kramere karşıydı Filmlerin birinde Yüzleri ıslanır Soğuk serinletici içeceklerle,antrakta.. Diş biler canını kurtaran Sırıtırken kanlı köpek dişleriyle Hırlamaz bile Terketmişliğin hasırında 04 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaybetmemek Cebraili
Herkesin Duasıdır Bütün gün misafirim *******im kesmeseler boşluğumda Gün benim Hayırdır inşaallah Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kazınmamıştım anatoliada
Kibele Çok uç vermiş Tanıyamıyınca anca bulursun karıncanın Hikayesini Çok kibar bir karıncadan dinlersin Bildiğin hayat hikayeni Kışı bekle Gelmezse Kar yağdır Dünya ellerinde Abuk laboya Sapuk Çingen Çadırlar Mekan değil O'nun mekanı Sırtındandan attığı gibi kitabları ışıltılı oyuncakta arar gerçeği 23 09 07 Zeytinli/edremit Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Keçi boynuzu ve gingseng
iklimini Çizgisiyle keçinin sokulmuş,yanına Deli dolanır Frenklerin domuz yiyişleri gibi Murdar o na Blues bestekarları murdar diyorlar Leşler hep Timsahın Ve korkuları azalmıyor Mikrop üretmek için Keçinin tükettiği Eksilen değerler Ramazan Mehmet Tanal |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|