![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Fatih'in Mekanı
Güzelliği karmaşasında saklı Fethini Peygamber müjdeledi Herkes dünyaya hükmeder İstanbul'a sadece Türkler Genç bir kız misali zarif Fatihi gibi kuvvetli Bir şehir düşünün heybetli İstanbul'u düşünün usulca Kulak verin altın boynuza İyi dinleyin ezan seslerini Her yanı buram buram tarih İstanbul bu Fatih'in mekanı |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Fatih Gibi
Güneşi sevdinmi hiç bir bebek gibi Aya sarıldınmı leyla ile mecnun gibi Yıldızları okudunmu hiç aşk namesi gibi Bulutlara uzandınmı hiç kuş tüyü yatak gibi Hazineye sahipmisin devran-ı alem gibi Aşık oldunmu hiç Fatih gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fatih Sultan Mehmet
Peygamberimizde onu müjdelemişti İstanbul'u aldı büyüklüğünü kanıtladı İyiliği,dürüstlüğü,sevgiyi hep savunmuştu Murad ile Huma'nın oğlu Mehmet Han Hristiyan,yahudi,müsliman diye ayırmadı Herkese insan olarak şevkatle yaklaştı İstanbul'u aldı Fatih ünvanınıda kaptı Murad ile Huma'nın oğlu Mehmet Han Türkleri dünyada adım adım ilerletti Savaşta kaçmadı en önde saf kaptı Kılıcını sadece Allah yolunda kullandı Murad ile Huma'nın oğlu Mehmet Han Sevdası sadece islama ve insanlarınaydı Faniyi değil herzaman baki olanı arzuladı Allah'ın yardımı ile tüm kafirleri kaçırdı Murad ile Huma'nın oğlu Mehmet Han Çok küçük idi bir ulusun başına geçti Düşünceleri ve aklı büyük idi kalplere girdi Vatan topraklarını küçültmedi büyüttü Murad ile Huma'nın oğlu Mehmet Han |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Festivalimiz
Bilki artık ağlamıyorum Gözlerim parlıyor artık Gönlüm kanat çırpıyor sana Sen dur bekle geliyorum Yorma zarif bedenini Ne kaldı zaman hızlı Gözümü kapıyorum akşam Açıyorum sabah olmuş Aşkımız zamanı hızlandırdı Unuttum sanma sözüm var Bir kere geldiğim zaman Bir daha gitmeyeceğim Romanlar şenlik kurdu sokaklarda Kuşlar nağme oldu şarkılarda Bizim için bu festival bu şenlik Ahlamıyorum artık gurbet diye Gülüyorum herkese sarılarak Sana koşuyorum Gece Güneşim |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gakkoş
Sekiz köşe kasket takar Eliyle tütün sarıp yakar Vatanına dinine sahip çıkar Gakkoşun namı dünyayı sarar Canı sıkılınca Harput'a çıkar Delikanlısı ayakabının topuğunu kırar Ailesine namusuna sahip çıkar Gakkoşun namı dünyayı sarar El aziz denilince akla o gelir Ağar gibisi zaten burdan gelir Bayrağına toprağına sahip çıkar Gakkoşun namı dünyayı sarar |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Garibin Züleyha'sı
Bir garibin feryadı yankılanıyor Elinde şarap şişesi ile ağlıyor Son gücüyle şarkı, şiir söylüyor Her halinden belli çok seviyor Şarkıları özenle seçip söylüyor Hepsinde o isim var Züleyha Mısralarda saf aşkını saklıyor Sanki yıldızlara uzanmak istiyor Gökyüzüne Züleyha yazacak Sigara dumanını derin çekiyor Dumanı sanki içine hapsediyor Dumanın isi ile Züleyha yazıyor Bedeni sanki bir fidan misali Ama ruhu harap olmuş,ölmüş Bir Züleyha ile hayata küsmüş |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Güneşi'ne Sms
Bir eşin daha olsa dünya durur Saç telinin uğruna savaşlar olur Bir ah! deyişin ile insanlar ölür Siyahii'nin şiirleri yanar, kül olur |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Güneşim
Doğmadı yine güneş üzerime Olmadı,sensiz beni istemiyor Bakmıyor yüzüme sen olmayı Karanlığın içinde aşık bedevi Çöllerdeki mecnun misaliyim Arıyorum seni ruhumun içinde Dağları tırnaklarımla deleceğim Koşarak sana doğru geleceğim Gün gelecek seni terketmeyeceğim Çağlayanlara bıraktım yalnızlığı Kayalara çarpıp parçalansın diye Seni sevdiğimi anlasınlar diye Bulutlara yolladım gönül gözümü Kütahya Bursa farkedemi ruhuma Ben hep seni izleyeceğim Sabah güneşi doğmasın artık Gecemi aydınlatan sen varsın Gece güneşim sana aşığım |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Güneşim Gel Artık
Ağlıyor çağlayanlar sevdalı yüreklere Bak ay bile küsmüş zincirli yüreklere Bulutların arasında parlıyor aşık ruhlara Eskisi gibi parlamıyor yüzüme,benliğime Denizler dahi sessizliğe bürünmüşler Dalgalar aşk şarkıları bestelemiyor artık Kumsallar sakin ama hüzünlü, boynu bükük Ağlıyorlar; Eski Mecnun'lara Leyla'lara Kömür gözlüm Gece Güneşim gel artık ******* sensiz zindan olmuş ruhuma Ay parlamıyor mahsun sessiz odama Seni bekliyor tüm dünya, vurgunum sana |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Güneşime Bir Şiir
Bir sevdiğim var uzakta Adı her an dudaklarımda Yüzüne her baktığımda Ruhum sarhoş olur o anda Adı şarkı oldu dudaklarımda Yüzü ışık oldu rüyalarımda Aşkı merhem oldu yalnızlığımda Kokusu misk-i amber vücudumda Şiiri sever oda aslında Zaman kızdırmış onu mısralara Belki de bir hain kırdı kalemini Çaldılar belkide güzel hayallerini Sadece sevgisini istiyorum Elini tutup bırakmamak için Omuzuna yaslanıp uyumak için Alnına bir buse kondurmak için Az önce duydum yine sesini Bir huzur doğdu yine içime Aldığım gibi elime kalemi Yazdım onun için bu acizane şiiri |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|