![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ...Susmak...
Neredesin? ... Nerede? ... Biliyorum aslında… Bu şehrin bir yerinde… Her zamanki gibi, Susuyorsun… Kızıyorsun… Bana kızdığın kadar, Artık, Kendine de kızıyorsun… Biliyorum… Yeni savaşlar başlattın yüreğinle… Biliyorum… Hep de biliyordum aslında… Ya benimle savaşacaktın… Ya da yüreğinle… Susuyorsun… Susuyorum… Susmam gerekiyor… Bilmiyorsun… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ...Şahit...
Kar etmedi yokluğunda sitemler... Ardına dönüp bakmadın bir kere... Gönül yandı... Yandı da, Kar etmedi alevler... Kendi kendimi ateşe vermişim de... Bir derken, Bin çağrı yapmışım ecele... Bir sevip bin ölmekti bu işte... Sen giderken, Ben tüm bu şehri ateşe verdim içimde... Yan sensizlik yan! .... Ben yanıyorum... Ben... Ben kahroluyorum.... Bu dert beni mahvetti... Sitemler de fayda etmedi... Kandın da gittin şu dünyanın yalanlarına... Yaşamaksa bu sana bir yerde, Al hadi al! .. Sana kalsın bu koca dünya... Ben gidiyorum, Beni koyup gittiğin gibi bak! ... İster yak bu şehri, İster kahrol... İstersen bi duayı esirge benden! ... Beni bu sevda mahvetti... Ecel de senin elinden geldi... Ne kadar masum kesilirsen kesil, Bu sevda beni mahvetti... Ne yıldız kaldı gökyüzünde beni anlamayan, Ne bir gece kaldı sana isyanlarımı duymayan... Şahidim oldu da herşey yokluğunda, Bir sen bilmedin... Bir sen duymadın beni... Hani gün olur da duyarsan bir yerlerde, Aşk kalmadı yeryüzünde,diye... Gül de geç... Bir sevda vardı,de... Bir sevda... Çok uzaklarda kaldı,de... Şahidim,de... Onu ben gömdüm,de! ... Başını dik tut... Yücel yücelebildiğin kadar... Bu sevda beni mahvetti... Gerisi masal... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Şimdi Genç Olmak Vardı...
Belki de bildiğinizden daha çok dilde, Bildiğinizden daha çok kelimeyle, Kuramadığınız kadar çok cümle kurabiliyorum... Belki de sahip olduğunuz tek tahta kalemden, Renklisinden,simlisinden birçoğuna sahibim... Belki de gazete kağıtlarına sarılmış saman kağıtlı defterinizden, Bembeyaz yapraklı,kilitli olanlarına bile sahibim... Belki de sesini bir kere bile duyamadığınız, Özlediğiniz, Günlerce,hatta aylarca bile bir kez görmekle yetindiğiniz insanlar varken, İstediğim her an sesini duyabildiğim insanlarım var... Ne kadar şanslıyım... Ne kadar... Şimdi genç olmak vardı, mı diyorsunuz hala? ... Ne kadar şanssızmışsınız... Ne kadar... Bir kereliğine,şimdiki genç olmayı istemezdim oysa... Bir tahta kalemim,bir saman kağıtlı deftere gerçek bir sevdayı, Yazabilseydim utanarak,bir okuyan olursa korkusuyla... Kilitli defterleri bir açın bakalım, Bir tane hakkıyla yazılmış bir özlem kokulu şiirler var mı şimdi? ... Elimizde bir oyuncak olmasaydı da, Sesini duymak için, Yüzünü birkez görmek için koşsaydım yollara, Bir mesajla değil de, Gözlerimle anlatsaydım sevdamı... Ve özlemek neydi,bilebilseydim bir kereliğine... Ya da duyabilseydim bir gece yarısı yanık bir türküde... İlk buluştuğum anda elinin sıcaklığını hissetmeseydim de, Bir kere dokunuşuyla avunabilseydim yıllarca... Saklayabilecek mektuplarım olsaydı,az bir cümleyle, Çok şeyleri anlatan... Şimdi çok mu şanslıyım ben... Asıl sizin zamanınızda genç olmak vardı... Ben çok mu memnunum gençliğimin zamanından... Elbet ben de özleyeceğim ama zaman gelecek de, O zaman da böyle bir şiir yazılır belki de... Belki de... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Şu An...
Günün en güzel saatleri... Güneş hüzünlü bir vedaya hazırlanıyor... Mavilere kızıl bulanmış, Bir gün daha bitiyor... Sensiz... Şarkılar da hüzünlü bu eylül gününde... Yüzümde tüm bunlara inat, Bir gülümseme... Bazen, Hayatta var olmak da yetiyor insana... Bir güne daha ortak oldum ya... Allah kerim artık yarınlara... Hala bir nefes hakkım var bu hayatta... Sevdiklerim yanımda,sen hayallerimde... Olsun... Ben hayattayım ya... Sen hayattasın ya... Çok şükür... Çok şükür... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Şu Anda...
Seninle gelmedim elbet hayata… Seninle gelmedim bu yaşıma… Seninle öğrenmedim elbet sevgiye dair her şeyi… Senden öncesi de oldu elbet… Sevdiklerimde,sevdiğimi sandıklarımda… Ama ben şu an, Sana söylüyorum o en güzel iki kelimeyi… Ve seninle sürsün istiyorum hayatımın bundan sonrası… Sana yakıştırıyorum sevgimi… Şüphesiz… Hayat bu… Ne sunacağı belli olmaz ya… Ama ben yine de, Sana söylüyorum o iki kelimeyi… Ve hayaller kuruyorum içinde senli… Mutluyum da… Ama hayat bu,güvenilmez ki… Yine de, Yarınımı düşünmeden yaşıyorum ben seni… SENİ SEVİYORUM sevgili! ... SENİ SEVİYORUM! ... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Tanımsız...
Cümleler kurulamıyor dilimde... Dünyada ne kadar kelime varsa aşka dair, Yetmiyor bu aşka yine de... Ne kadar duygu varsa yaşanabilen, Daha fazlasını yaşadım sende... Haydi tanımla sendeki beni, Varsam içinde biryerlerde... Ben tanımsız şiirler yazarım sana, İki kelimeyi söyleyemesem de... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tanrım! ...
Tanrım… Dünya’yı niye küçük yarattın? ... Sığamıyor artık insanların! ... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Tek...
Hep bir beklediği olur ya insanın… Hayallerinde belirir ya… Yüreğinde bir umuttur ya ‘hani belki’ diyerek… O sendin işte… Beklediğim… Umudum… İlk görüşte aşk en büyük yalan mıydı? ... Ki aşk gerçekten var mıydı ki? ... Kaç zaman kaç kişiye kaç kez söylenmişti ’seni seviyorum’lar, Bilinmezdi… Kaç defa biterdi o büyük aşklar bile… ‘Aşk’ mıydı diye kaç defa söylenmişti sonra, Kaç defa pişman olunmuştu biten aşklardan sonra… Seni gördüm… İlk görüşte aşk mıydı içimdeki heyecan dolu mutluluk… Ve yürek ilk görüşte aşka inandı… Ne ilktin… Ne sondun… Ama hiç bu kadar yürekten gelmemişti o iki kelime… Söyledikçe söyleyesi geliyordu insanın… Susmadan… Yorulmadan… Ve bazen sevgiler de gerçekmiş… Bu yürek seni gerçekten sevdi… Ömür de seninle bitsindi… Umrumda değildi… Gün geçtikçe bu sevda alevlendi,tükenmedi… Ve bazı aşklar gibi bu da bitti… Pişmanlık bende hiç sevgimin yerini alamadı… Yıllar geçti… Unutulmadın işte… Unutulanlar da oldu üstünden ama, Unutulmayan bir sen kaldın derinlerimde… Hayata geldiğime değen sevdam… Gördüğüme,sevdiğime değmeyen insan… Ne acı bir bilsen, En büyük sevdamdı beni tek üzebilen… Şimdi hoşça kal… Hoşça kal büyük sevdam… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Terk...
Dilde kalmadı sözlerim… İşte gidiyorum… Sana her uzaklaşışımda çoğalır sesin içimde… Ayak izlerim silinir kalır yollarda… Gölgem de bıraktığım yerde kalsın… İşte gidiyorum… Küskün değilim… Kırgın değilim… Susar giderim… Bir yalnızlık şarkısı tutturur dillerim… Hıçkırır yüreğim… Yine de sessizce ağlar giderim… İşte gidiyorum… Tüm ışıkları söndürdüm ardımda… Bedenimden öte bir ruhum vardı… Geriye ne kaldıysa benden… Hatta beden… Varsın hediyem olsun dünyama… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Tesadüf...
Hayat... Artık bana tesadüflerini yaşatma... Tüm hatalarımı attım bu yalanın ardına... Tesadüflere kana kana,attım kendimi olmazlara... Gözlerini gözlerime bırakma en olmaz zamanlarda... Bir eski hatırada canlanırım, Çözülür yürekteki geçe kalmış yaralarımın kabukları... Kurumuş gözyaşlarım aldanır sonbahara... Hayat... Artık bana tesadüflerini yaşatma... Ben ne yaşadıysam hatalarımdan, Bu tesadüflerdendir,unutma... Binlerce çift göz takılır kalır gözlere de, Sadece bir çift kara kalır yürekte yıllarca... Binlerce çift kara takılır kalır da, Sadece bir çift kara,tesadüflerle acıtır yüreği hala... Hayat... Artık bana tesadüflerini yaşatma... Bir anını bedel etme yıllarıma... Özlüyorum gözlerini... Hani arada bir, O tesadüfler de olmasa... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|