![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sorma Artık.. Senden Sonra...
Hayat devam ediyor Öylesine Yaşamasına yaşıyorum Senden sonra.... Bir şarkı dinlesem; Özleme ait bir film ya da Bir türkü Gönülden inleyen bir şarkı Dönünce feleğin çarkı, Boşuna uğraşma yarasıyla Senden sonra... Fırtınalar kopuyor yüreğimde Herşey alabora oluyor Unutmaya çalışıyorum maziyi Lakin herşey seni hatırlatıyor Yeminler ediyorum geceye Sabahlar olmasın diye Her köşe, her sahil seni hatırlatıyor Bir resim aldığımda ele Hiç birşey aynı değil Mutluluğum yalan... Ne ağlayabiliyorum, Ne de gülebiliyorum Yağmurlar yağmasına yağıyor Sevda üstüne, sevgi üstüne Her günüm isyanlara yolken Acıyor Herşey bitti artık Senden sonra.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Söyle Neyin Var?
Kara gündür elbet bunlarda geçer, O sevgili nerde? Ne yer, ne içer? Günlerce gelmez oldu senden haber Hüzünleri yaktım söyle neyin var? Aşk yollarında canım yorgun musun? Umutlar gitti diye dargın mısın? Bilmem hala bana çok kırgın mısın? Acıları tattım, söyle neyin var? Ağlayan gözyaşlarıma sır oldum Yüreğin çöllerine esir oldum Mecnunların meclisine pir oldum Hasreti tükettim söyle neyin var? Aşk bahçesine güller koyacaktık, Bir bedende biz iki can olacaktık, Sevda denizinde son olacaktık, Nehirler kurudu, söyle neyin var? Vuslat bulunmazmış, bil ki aşka çare, Yüreklerim dağlandı para pare, Gönlüm yaralı, kalbim avare, Sitemlerin kaldı, söyle neyin var? |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söz Dinlemez Gönlüm...
Vazgeç bitti artık herşey Bırak hüzünleri, bırak elemleri, Yeni sevdalarına yelken aç... Çıkart yüreğinden özlemlerimi Adı batsın! Her yerde hatırası var Söz dinlemez gönlüm Sen istedin gönül, karşılıksız sevmeyi Ayrılığı, vuslatta beklemeleri Sararıp solmayı, adına ölmeyi Ömrün sonuna kadar gülmemeyi Sitem etmem ah-u zara, Güvercin kanadına umut Nameleri yüklemekten vazgeç Çoban yıldızlarından aman dileme Bir bakışta sevdim seni, Üzdünse de beni ne yapayım Söz dinlemez gönlüm Feryadı saldım gül bahçelerine Bülbülleri yerime, yıldızları kendime Aldım aşkı elime... Lakin esir ettim yüreğimi Adın düşünce dilime, Gece esen meltem gibi Söz dinlemez gönlüm.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Suçlu Sensin Dilara! ..
Vefasız bir hasretti beni yakan, Ebruli gözlerle hayata bakan, Şimşek olup yüreğimizde çakan, Aşk çöllerine kar yağar Dilara... Ak günlerim hergün oluyor kara, Aklımı yitirdim çabuk bul, ara, Pişmanlıklar hoş gitmez ahu-zara, Yar göllerine nar yağar Dilara... Dumanlıdır, efkarlıdır dağ başı, Sevenlerin tükenmezmiş gözyaşı, Kaderimin bana garip bir taşı, Can döllerine nur yağar Dilara... Baharda açan güller şimdi solmuş, Leyla'dan Mecnun'a hep böyle olmuş, Çok söyletme, yüreğim zaten dolmuş, Dost dillerine ar yağar Dilara... |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Taş Bastım Yüreğime...
Akşamüstü İstanbul caddeleri Sırıksıklam.... Yağmur alabildiğine yağıyor... Semadan nefret edercesine... Topraktan intikam alırcasına Durmadan yağıyor... Ve ben aşkımı sorguluyorum Titrercesine... İhanetin bile bu kadar acı Vermemişti Gidişin bile bu kadar Koymamıştı gönlüme... Neydi o sözlerin öyle: Herşey yalan değişin öldürmüştü Beni arkadan hançerlemiştin Senki nankör kediydin, Sadakat yeminlerin neredeydi? İyilikler söylenmez asla Ama bir bakış var ya... Bilseydim terkedeceğini beni böyle, Ahdım olsun ki sevgili Taş basardım yüreğime Gecenin karanlığına gidiyorum Şimdi yapayalnız Üzmezdi beni herşey Böyle adicesine yaptığın Yeter! Sevgin aşkın senin olsun Taş bastım yüreğime! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tükendim Artık...
Fırtınaları koparırken alı, moru, Yüreğimde coşarken hasret yağmuru Bırak artık ne olursun gururu, Sana yetişemiyorum tükendim artık.... Bir su ver mechul ırmaktan, Deryalara döndüm hergün ağlamaktan, Yoruldum artık yollarına bakmaktan, İnsaf et çaresizim, tükendim artık... Hatıralar canlandı daha dün, Dostlara sordum seni her gün, Gelirsin diye bana bir gün, Mecnuna döndüm, tükendim artık... Kapında ne zaman biter ki nöbet? Aklına düşersem bir gün şayet, Biliyorum, bir gün geleceksin elbet Ölmeden önce gel, tükendim artık... Bir haber ulaştır, nerede, ne yandasın, Ben kan kusarkende sen seyrandasın, Hasretinle yanıyorkende, sen candasın, Kanadı yaralarım, tükendim artık.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutacağım...
Ölümüne sürse de bu sevda, Bil ki seni ebediyen unutacağım. Yüreğimi tırmalasa da bu aşk, Anla ki seni gerçekten unutacağım. Yalan söyleyen tek sen değildin, Yalnız ben olmadım aldanan, Sevip de yalanlarına kanan, Öyle de olsa seni unutacağım. Kalleşliğin sızlatır yürekten, Korkacağımı sanma ürkekten, Silineceğim nasıl olsa gönlümden, Gözlerim yaşlarla dolsa unutacağım... Anlamadın beni, hiç anlamadın, Bu nasıl sevda diye kafa yormadın, Bir kere olsun aşkımı sormadın Yemin ettim seni unutacağım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adını Sen Koy...
Gaddar olmayacağım... Aşkını içimde taşıyacağım Senin gibi ihanet etmeyeceğim aşka Öyle kolay kolay bitmeyecek hiç birşey Nakış nakış işleyeceğim her günü... Selamsız sabahsız çekip gitmeyeceğim Bir koza gibi öreceğim aşkımı Sen benimle olmasan bile Hatıralara saygı duyacağım İnsafsız olup yenik düşmeyeceğim Acizlik değil senin ki İşin kolayına kaçmak Pes etmek yarına Aşk acıdır, sabır ister, yürek ister Yalnız kalsan bile dünyada Pişman değilim geçen zamana Bir varmış bir yokmuş değildir Aşk umut olmayandır Sevip sevilmeyendir, özdür, közdür Birde anlarsan Verilen ahde vefada Son sözdür! ... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Affettim Seni...
Geç kaldınız merhamette Niye hayret ettin Tanımadın görmezden geldin, Küçük yüreğinle beni küçümsedin Aklım sende kaldı... Bıktırmış herşey. Öcünü almak işin kolayıydı Hesap vermek size mi düştü Ne sanıyorsunuz? Korkmuyorsun günahından... Benimde hakkımdı mutluluğu tatmak İçim almıyor olanları Bedelini kutsalımla ödedim Sevmek her şeyiyle kabullenmektir Yalanın bedeli sorulmaz Güzelliğin kıymetini bil Düşünmek sana mı kaldı Sorgulamakta neyin nesi? Veren bilir alan unutur iyiliği Kader keder olmasın bir gecede Sevgi boşluk kabul etmiyor Dolar bir gün yeri Hayat bir çekiliş senin için Şaşırdın değiştiğime Bu yürek çok yufka Affediyor her şeyi... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlamak İstiyorum...
Ruhumla uyanarak, Hatıralar sunarak, O mazimi anarak, Ağlamak istiyorum. Kalbimse zaten yufka, Her dert nokta nokta, Yine bakınca ufka, Ağlamak istiyorum. Vefasız ahlarıma, Bitmeyen günahıma, Her geçen yarınıma, Ağlamak istiyorum. Gündüz ve geceye, Dalda solan çiçeğe, Geçmişe geleceğe, Ağlamak istiyorum. İçimdeki aşk için, Yalvaran senin için, Derinden için için, Ağlamak istiyorum. Yaralı gülüm için, Kendi ölümüm için, Sensiz günüm için, Ağlamak istiyorum. İçimde sevdanı görüp, Ellerimle saçlarını örüp, Yanağındaki yaşı öpüp, Son kez ağlamak istiyorum... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|