![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Muhtaç
Tenim aç sana, muhtaç Dokunmana sarılmana Öpmene,dudaklarının sıcaklığına Elele tutuşan birilerini görsem Kıskanıyorum Yalnız yürüyorum rıhtımda Hani deli demelerinden korkmasam Konuşacağım kendi kendime Sensizliğe bildiğim tüm küfürleri sıralayacağım Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne Güzel Yakışıyorsunuz Geceye
Nedensiz ağlamalarım var Tutunamıyorum dökülüyor teker teker Bu gün hüznün tam ortasındayım Nasıl oturdu içime sensizliğin Bilir misin? Açtım odamın penceresini, Evin tüm kapılarını Esen rüzgar belki seni getirir diye Keman sesi, sanki yüreğim Notalarında sen gizlisin Yürümek istiyorum yürüyemiyorum Kapattım kendimi,konuşmak bile istemiyorum Sen ol bir tek sen Sesin olsun Bir de resmin Ahh kendin gelebilseydin Ne olurdu kimbilir? Yılıma yıllar ekleniyor Hangi çıkmaz sokağa girsem Adın kazılı Kazılısın işte yüreğimde Özledim Sarılmak istiyorum sımsıkı, Kokunu içime çekmek Öylece kalmak saatlerce İyi değilim bu gün Hüznün tam ortasındayım Yalnızım,sensizim Seviyorum,sensizim Özlüyorum,sensizim Akşam çöker ya, Gün kavuşur geceye Aydınlatır Ay geceyi Ve Gecede martılarım öyle beyaz dururlar ki Beyazında sevgim var kanatlarının Kanatlarında sen yar Ne güzel yakışıyorsunuz geceye Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne olur
Yağmura fırtınaya inat Bir gün batımında Seyretsek yağan karı Dilimizde aşk şarkısı Yüreğimizde sevgimizle Ne olur.... Hasretlerine saklasan beni Gelişlerimdeki sen'e ulaşsam Tutsam sıcacık elinden Öpsem seni usuldan Ne olur... Bahar gelse Ağaçlar şenlense Yüreğimizdeki özlemlerin yerini Kavuşmalar alsa Ne olur... Martılar eşlik etse geldiğin vapura Seni ben beklerken rıhtımda Yağmurun çisesinde sevgim Damla damla vursa camına Ne olur... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nedensiz Görünen Sevinçlerim Var
Bu gün yerimde duramıyorum Balonlar gibiyim uçuyorum Nedensiz görünen sevinçlerim var Nedeni sen olan hayat adımlarımda Yaşamımda sen varken Nedensiz olur mu benim Sevdalarım özlemlerim.. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nefes Alışımdasın Yar..
Nefes alışımdasın yar,sen kalabalıklarımsın Yalnızlıklarımın acısında. Kış sona ermekte,bahar yaklaşır an be an Yüreğimin dallarında,tomurcuklar var Açmaya hazırlanan. Sakin denizim,çalan sazım gibisin Uzanan kollarındaki huzurum sensin. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Onlar Çocuklarımız..
Pencerenin kenarında bir kız çocuğu, Kış gelmiş kapısına Elleri soğuk,ayakları çıplak Gözpınarlarında biriken yaşlar Süzülüyor yanaklarından Annesini düşünüyor Gelseydi, ne olurdu Arasaydı ya onu Bırakmasaydı yaban ellerinde. Onlarca çocuklarla birlikte, Kader birliğine itmişti Belki annesi de istememişti Yıllarına yıl katacaktı Ağlayacaktı yine Kaç gece sessiz Öbür çocuklar gibi, Yine sevinecekti Onlarla birlikte. Yüreğinde hep bir sızı ile Çocuk büyüyecekti, Evin sarı ışıkları bu yüzden Hep ağlatırdı onu Çünkü sevgi demekti Yaşam demekti Pencerenin kenarında bir kız çocuğu Kış gelmiş kapısına... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öfkeliyim Bu Gün
Öfkeliyim bu gün, kederliyim Denizdeki balık gibiyim Gökyüzündeki bulut Bulutlara eklenen yağmur gibiyim Bu gün geceyim Bu gün Ay, Güneşim belki Bu gün senim, sensizim Bu gün şiirim dizelerde Şarkılarda notayım Bu gün kadehimdeki beyazım Nöbetindeyim senin Senim bu gün ben Bu gün fazlayım, eksiğim Tamamlanmıştım ya seninle Oysa tamamlamamışım seni ben Bu gün yüzleşmedeyim Bu gün terkindeyim Bu gün anlamaktayım seni Anlasaydın keske sen de beni Gün erdemen geceye Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüyorum
Yağlı bir urgan gibi sensizliğin Boynuma değil de yüreğime dolanan Martılarımın çığlıklarında Galata da rakı içecektik Kaldırdığımız kadehlerimizde Dinlediğimiz şarkılarda Gönlümüzün denizinde balık olacaktık Oysa turuncu hüznüm Aldı yine beni yanına Salacak gibi Denizinde kayboluyorum Yavaş yavaş ölüyorum Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özledim yine
Özledim yine Özlemlere inat Yollara inat ise Bekliyorum Sensizliğe de inat ettim Söylenmiyorum martılara Sevgim kadar büyük Sen kadar güzel Ve.. Gelişin gibi olmalı kavuşmamız... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özlemindeyim İşte
Yazmalar yetmiyor, dokunmak gerek Martılar yetmiyor, gelmen gerek İçkiler yetmiyor, sarhoş etmelisin beni Gün batımıyla, martı kanadıyla Gittiğin o vapurla,dönmelisin artık Kıyıları dövmesin dalgalar. Cemreler de düştü havaya,suya,toprağa Birtek sen gelmedin hala baharda Yalnızım, kalabalığım ol Sensizim, sıcağım ol Sevgisiz değilim, sevginleyim Özlemindeyim yine, yine en diplerdeyim. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|