![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Senden Başkasını Sevemem
Anmamalı dilim aşkı sevdayı Hissetmeliyim seni Bilmemelisin yüreğimi Yaşamalısın hasretimi Coşmamalı duygularım Çağlamalı göz pınarlarım Akmamalı yaşlarım Donmalı gözümde Senli olmalı Akmalı içime Sana ulaşmalı Beni anlaman için Beni sarman için Beni kendine alman için. Bu saatten sonra istesemde Senden başkasına yarim diyemem Başka gönüllere göç edemem Senden başkasını sevemem Sana sevgisizliği yaşattığım için Duygularını yaraladığım için Kendimi affedemiyorum Gül Yüzlüm 15.09.2005/03:10 Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sendeyim
göz görmeyince gönül zor katlaniyor bu hasrete icten yandim, dumanim tütmez bu alevli ateste bitmez sevdam,bitmez yanginim, Sendeyim sen hasta iken ben buralarda neyleyeyim. eglenemem,gülemem gülleri kiskandiran Güzel bitmez sevdam,bitmez yanginim,Sendeyim.... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Seviyorum
Ne güzel Sana Seni Seviyorum demek Ne güzel benligimi Hasretinde eritmek. Seni sevmek Sevdigim Bir ömre bedel........................ SENi SEViYORUM! Ne güzel Seni Ruhuma almak Ne güzel derinliginde Ebedi senin olmak Seni sevmek Sevdigim Bir ömre deger....... SENi SEViYORUM! 21.04.2005/11:00 Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Sorabilir miyim?
Uçan kuştan,sallanan yapraktan esen rüzgar,çırpan kanattan Seni sorabilir miyim? Seni gören göze,seven kalbe gölgen olmuş gönül erlerine Seni sorabilir miyim? Yolunu gözleyen aşık bülbülden katmer katmer nazlı Gül'den Seni sorabilir miyim? Arşa yükselen nice duada sana yöneldiğim o manada Seni sorabilir miyim? Olmazları olduranın izni ile Vakit tamam dendiğinde Sana gelebilir miyim? Sana gelebilir miyim? Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Tanıdığım Gecenin Anısına...
Kalbimin titrediği Kalbimin elimde Olduğu bir gece Sana kanatlandı ruhum. Özümde sevda Gözümde yaş Seni tanıdım. Ömrümce bilmediğim Belki hiç tatmadığım Duygular sardı benliğimi Sıcacık aktın o gece. Sana ait tüm sırların Sana ait tüm güzelliklerin Merakı vardı. Sevgiye,dostluğa atılan ilk adım Yüzümü güldürdü Usulca aktın içime Farketmedim seni o gece. Sevginle,ruhunla yanımdaydın Gül yüzünü gördüğümde Tarifsiz bir huzur sardı. Neler duydum,neler söyledin Seni dinlerken şaşkındım. Aradığımı bulmuşcasına Sana yöneldim o gece. Duygular yüreğimi aşk ile sararken Bir sevda denizine Daldığımı bilemedim. Garip bir hisle zehir kustu kalemim Geleceği görmüş gibi direndim o gece Hassas ruhun anlamaz mı Hissetmez mi sevdiğini Anladı,zehir zemberek Satırları içine gömdü Sevgi kanatlarını gerdi o gece. Ömrüm yettiğince Ne bu sevgi biter Ne de derin gözlerine özlemim Seni tanımam Seni bilmem Seni sevmem Beni ebedi yurduma Götürecek güzellikte. Ruhumu ruhunda sonlandıracak Bir sevginin varlığını Bana yaşatan Hissettiren Ruhundaki engin derya'ya Sonsuz Teşekkürler.. Haziran2005/Berlin. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seninle
Sicacik nefesini hissettim Seninle yanmaya geldim Alabildigince seni icime Sana kanmaya geldim Hasreti bagrimda gömüp Seni almaya geldim Tüm dügümleri bir bir cözüp Seninle kalmaya geldim Denizi sende gördüm Deryaya dalmaya geldim Bir ömrü sende gördüm Seninle ölmeye geldim ........................................... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz Olmuyor
Gül gül Gülyüzlümsün Seven gönlüm Bir bilsen Seni Ne çok özlüyor. Her şeye alışırım Ama Sensiz olmuyor Gönlüm Huzur bulmuyor Yalnızlığımda Hayalinin izinde Kimsesizliğime Derman Kimse olmuyor Yerin Bir bilsen Kimseyle dolmuyor Gül gül Gülyüzlümsün Sensizliği İçim almıyor Gözlerim Baktığı noktada Sensiz Hasretinle Yaramı sarmıyor. Gönlüne Akan sevdaları Yüreğim kaldırmıyor Rengim soldu Derdin çilesi, Vadem dolmuyor. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizliğe Yemin Ettiğim An...
Seni bana getiren bir gece vaktiydi Yıldızlardan başına taç yaptığım an... Sevdanı hissettiğim muhteşem gece Kalbimde buzların eridiği Sevgi tomurcuklarının yeşerdiği Daha önce yaşanmamış Böylesine hissedilmemiş bir aşk'a Sensizliğe yemin ettiğim an... ....................................... 28.01.2006 Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlik
Seni kaybetmenin acısını yaşıyorum Sensiz kör bir kuyuda kalmışım yeni anladım Olmuyor sensiz,olmuyor mutluluk Olmuyor,yüzüm gülmüyor. Mevsimler birbirini kovalıyor yıllar yılı duygularım beni. Alın yazım dediğim kaderim sensizliği ekti kalbime şimdi ben sensizliği oynuyorum. Sensiz ben mutsuzum. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlikte Seni Bulmak..
Sevdiğim güller gibi Yüzünde tebessümlerin Katmer katmer açtığını görebilsem Yapraklarının katına gizlenmiş Aşkın en nadide güzelliğinde Sevgi damlalarına aşk ile erebilsem Bir nefeste hayat iksirini Seninle birlikte yudum yudum Gözlerim kapalı,gönül gözümle içebilsem Kaybolmak o dünyanın güzelliğinde Merhamet ve şefkatin esiri hasretliğinde Sonsuzluğu gül kokularında yakalayabilsem Ürperirim sensizliğimi soluyunca Sensizlikte seni bulunca...... Seni,Seni,Seni Sevdiğim Gülyüzlüm,Gözbebeğim..... Ürperirim seni sensizlikte bulunca.. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|