![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ne Güneş, Ne Ay!
Ne bahar, ne yaz inan hiç biri, Senin dönüşün kadar güzel gelemez. Ne güneş, ne ay inan hiç biri, Senin kadar yüzüme tatlı gülemez. Ne sümbül, ne gül inan hiç biri, Senin kokun kadar güzel kokamaz. Ne inci, ne mercan inan hiç biri, Senin siman kadar beni benden alamaz. Ne şirin, ne leyla canım hiç biri, Benim sevdamdan daha fazla sevemez. Sakın unutulur deyip,hafife alma gözümün nuru, Seninle hesabımız yeni başladı, Kolay kolay da bitmez, bitemez! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ne Hata Ettim Yarab?
En güzel duyguları yasak eden hak! Bende düştüm şimdi çıkmaz yollara. Ne hata ettim yarab? Neden? Neden bana müstehak? Leyla oldum, Aşk içinde aşksızım, Sevgili yanında yalnızım, Yanındayken bile onsuzum, Çaresizim düştüm yollara, Düştüm çöllere! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne Yazar
Biliyorum ateşsin, tutarsam yanacağım, Zararı yok bir tanem, küle dönsem ne yazar. Biliyorum güneşsin, çıkarsam solacağım, Zararı yok bir tanem, hazan olsam ne yazar. Sen bir serap ben ise aciz bir çöl kuluyum, Hayalinle coşup da seller görsem ne yazar. Sen bir rıhtım ben ise esen meltem yeliyim, Dalga dalga gelip de sana vursam ne yazar. Aldırmam ki istersen deli diye gülde geç, Alemlere anlatsan, beni yersen ne yazar. Kulun oldum kapında ister isen çiğne geç, Alınmam inan beni, yüke vursan ne yazar. Bana veda ettin ya! Ben adımı i unuttum, Yaralandı yüreğim, gelip sarsan ne yazar. Bana unut dedin ya! Gözyaşımı kuruttum, Geri dönüp deryalara beni salsan ne yazar. Yoksun diye gönlümde ne bahar, ne yaz kaldı, Yaralı bir ceylanım, çekip vursan ne yazar. Kolay olmadı sensizlik, gidişin beni benden aldı, Gelsen de bir gün beni çarmıha gersen ne yazar. Geldin, sevdin, yaktın, yıktın bulamadım kendimi Gelsen gönlümü alsan, Beni sarsan ne yazar. Kolay olmadı sensizlik, yenemedim sevgimi, Unutulur mu bu acılar dersin? Benim olsan ne yazar! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nedense? Bu Kez Bilmiyorum!
Ateşler basıyor yüreğimi, Sen elveda edip de gittin gideli. Kaybediyorum sonsuzluklarda ben beni, Nedense? Sen beni bir vefasıza sattın satalı. Kalmadı artık doğacak olan güne bile güvenim, Nedense? Bir şey olacak ve doğamayacak diyorum, Nedense? Nedense biliyorum! Nedense kinler işgal ediyor benliğimi, Sen bana ihanet ettin edeli. Kurtaramıyorum mutsuzluklardan kendimi, Nedense? Söküp atamıyorum bendeki sevgini, Beni bile reddediyor acizlikten hırçın bedenim. Nedense? Beni bir gün senin gibi yarı yolda bırakacak biliyorum, Nedense? Nedense biliyorum! Nedense artık kendime yeni bir liman aramıyorum, Sen gemiyi delip, yelkenleri yırttın yırtalı, |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nedir Canısı?
Ellerim ilk sana titredi, Yüreğim ilk sana çırpındı, Sanki can çekişiyor bütün bedenim, Söyle bütün bunlar nedir canısı? Kalbim acı çeker, gözlerim buğulanır, Ben yenmek istedikçe, bu acı çoğalır. Söyle bana canısı, bunlara nasıl dayanılır? Çözüm sun, yardım et bana canısı! Sanki nefesimle içime dolarsın her an, Yudum, yudum çayımdasın inan çay karam. Can evimden vurdun beni, söyle nasıl saram? Durmaz kanar yaramı ne olur gel sen sar canısı! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nedir Çözemem Sebebi!
Umutların tükendiği, Hayallerin yitildiği, Tüm sırların döküldüğü, Bir anımda çıkageldin! Ne öncesi ne sonrası, Her şey senle başlar biter. Sorma artık yok sırası, Unut artık boş ver yeter! Yokluğun bende girdaptır, Ölçü, tartı belli değil. ................ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nefes, nefes
Nefes, nefes içime ben, Çekiyorum seni her an. Ne çok özledim bir bilsen, Yıkar beni senin sevdan. Damarlarımdaki kansın, Dolaşırsın bedenimi. Sen benim canımsın, cansın, Nasıl unuturum seni? Kalbimin her ritmi sensin, Böyle yaşar bu sevdayı. Bence aşk demek sensin, Anlamam başka manayı. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nerelerdesin Ey Sevgili?
Dizginlere vurulmuş. biçare gönlüm, Nerelerdesin ey sevgili? Yokluğunda isyanlardayım! Yoksun diye özlemlerle heder oluyor ömrüm, Nerelerdesin ey sevgili? Sensizlikten hüsranlardayım! Uzaklardayım sanma sakın, hayalin her dem benimle, Gel artık ey sevgili? Sensiz buhranlardayım! Sevdan sonsuz ışıktır, güçtür ruhumda tenimde, ...................... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|