![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Kuş
bir kuş kanat çırptı belliki yüreği çarptı dal sallandı çiğler düştü yapraktan toprağa yüreği çırpındı kuşun bir böcek miydi almak istediği av olmamak mıydı düşünceleri dal çöktü aşağıya sallandı bir aşağıya bir yukarıya gücü oranında kırılmadı sallandı çiğ düştü yapraktan toprağa yakmadı soğuğu beslemedi beklide suyu gücü buydu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Masal
koyu lacivert birazda karaya calan gokyuzunde olanca hasmeti ile belirince ay yildizlarin yitikligi bir muamma gibi dursada bilirim ay dokunur gozlerime oysa bilinmezliginde ay bagrinda cehaletin sehvet misali bedenin tasidigi kara duzen bilincte turetilmis bir kurt adam masali gelmis gunumuze ne zaman deselesem kullerini arasam cocukluk huzurumu gizli bahcelerinde bulurum hurafelerin cirit attigini bir paranga gibi yarinlara yuruyusumde tasidigimi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Masalla başladı
Bir masalla başladı bu şiir Yaşama dört elle tutunulmuş Biraz hayallerle bezenilmiş Kafdağını soruyordu birileri Birileri Ömer Bey Amcayı Hayaller masallarda olurmuş Krallar, Kraliçeler Masalın Arka plan Kahramanları Adları hiç bilinmeyen Pentagon diye Uzak bir diyar Bir çok da Prensi varmış Masallar ülkesini düşleyen Duyuyorum Biz çok dinledik Gerisini anlatma sen Diyorsunuz… Anlatmıyorum Bildiğinizi biliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Musibet Yetmezse
1- cam kırıldı cam kırıldı can kırıldı 2- dam aktı dam aktı dam aktarıldı 3- dövdü dövdü babaydı dövüldü dövüldü anaydı sövdü sövdü ağaydı sövüldü sövüldü marabaydı hepside birer insandı cahilliğe mahkum 4- öldü öldü ölemedi sol du sol du döndü sağ dı sağ dı dönemedi siyasetin merkezi sermayeyi destekledi 5- öldü öldü ölemedi soldu soldu açamadı döndü döndü döneydi sağdı sağdı sığamadı cehalete emek katamadılar |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Rüya Gibisin
Hiç bitmeyen Bir rüya gibisin Uyanık gördüğüm Bir tutam hava gibi Soluk alıp verdiğim Seni seviyorum canım Bankada duran para Satın alamaz Takma kafana bunları Doyarak Hayatımızı Yaşayacağız |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Sigara İçimi
Bir sigara içimi Mesafedeydi umutlar Seni koymak istediğim Yer yüzü cennetim Bir sabah kuşluk vakti Karanlık bir bulut misali Kasırgaların izini bırakarak Sevdalıların üzerinden Kuma gelmiş ev misali Çökertti üzerimize Hüznün gölgesini Bir meltem gibi Esmek istemiştik Sevgileri saçmak için Bir sigara içimi Mesafe kalmıştı Borana tutulduk Bir eylül sabahı Kurumuş derelerle Birde yatakları kaldı Birkaç yeni fidan Sevgiyi Kanla beslediğimiz Birazda umut Umuda katık olan Göz yaşlarımız Bir sabah kuşluk vakti Kapımı çaldılar Aylardan Aralık Yeni yıla korkusuz Girdi düşüncelerim Bedenimdeki sızıyı Kesmiyor Kesmiyor yer sofrası Yatağım yer yatağı Bize kalan Böylesine bir sevda masalı |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Şiir Oku
gece çökerse ruhunun derinliklerine bir şiir oku sevda tütsün kuşan fişekliklerini sayfalar yiğit görsün gezin uzandığın yerden karlı tepelere ulaş bağır bağıra bildiğin kadar çığ ol çığ gibi düş şehrin üstüne bak nasılda sızacak karanlıkları delerek ulaşacak ışık |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Şiir okudum 1
Bir şiir okudum Sığmaz oldum Gurur kabıma Diyordu ki Sevgili; “Ben ovadan kaçmış Bir Güvercinim Aç koynunu güzel çocuk Çirkinlikten karanlıktan Aklanmaya geldim” Sevdayı Sevdaya kattık Sevdadan hanlar yaptık Alın teri ve yaşam kattık Nice yeni yıllara güzel kız |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Tas Atsan
bir taş atsan gelip kafama değse canım acırmıydı acep bir taş atımı mesafemde olduğunu bilseydim ben |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Taş Atım
bir taş atım elim kırılmadı çocuk kaldım ağlamadım kayıp giden bulutlara gecenin koyuluğu karalara çalmış yanıyor ışıl ışıl sokak lambaları ah o gözler üstüne dizeler serilen yol bilmeden uzak tek bir hece vermedim ederini bulmadıkça içine içine girdim gözlerim yakaladıkça kaç renk umut kaç renk soru ve giz kaplı korkuların üzerinde ah o diller lal olan raks eden sessizliklerine kapılmadan dinlemek büyüsünü erişmek sırlarına sıyırabilmek karanlık örtüsünü sokak lambaları olmak vardı ya ******* uzun banklar boş karanlığın içerisine bir gün uzatırsan elini dokunarak çakacağım şimşekler gibi bir serenat olacak sesim sevdalılar duyacak beklide yalnız kulaktan kulağa bir fısıltı gibi korkularının altına alacaklar dizeleri korkularla birlikte sevda dizeleri ses yüreğe girdimi yürekler dile gelecek bilirim bilirim güzel olacak bir taş attım çocuk kaldım deniz küsmedi taşı düşlemedim halkalarını izledim halkalar tükendi taş bitmedi uzadı ******* |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|