![]() |
![]() |
#131 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3557
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Abacılar İnişi Saatimin Gümüşü
İzmir/Bergama-İsmail Aloğlu-Hüseyin Ayalp-Muzaffer Sarısözen Abacılar İnişi Saatimi Gümüşü Hiç Aklımdan Çıkmıyor (Kaymak Mevlüde'm) Hakk'oğlanın Gülüşü Çaya Vardım Çayladım Çayda Balık Avladım Balık Değil Maksadım (Kaymak Mevlüde'm) Ben Yarimnen Oynadım Üç Kemerin Taşlan Civil Civil Kuşları Hiç Aklımdan Çıkmıyor (Kaymak Mevlüde'm) O Yarin Bakışları |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acem Ülkesinde Eyleşdim Galdım
Erzurum-Muharrem Akkuş-Arif Sağ-Yücel Paşmakçı Acem Ülkesinde (Uy Amman Amman Yar Amman Amman) Eyleşdim Galdım Sene Gurban Gel Gel Hele Hele Gel Gel Gel Yavaş Gel Aman Allah Ölürem Gel Aman Allah Yanaram Gel Acem Ülkesinde (Uy Amman Amman Yar Amman Amman) Bir Güzel Gördüm Sene Gurban Gel Gel Hele Hele Gel Gel Gel Yavaş Gel Aman Allah Ölürem Gel Aman Allah Yanaram Gel |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Altın Tabakta Vişne
Rumeli-Yıldız İbrahimova-TRT Altın Tabakta Vişne Oğlan Ardıma Düşme Beni Sana Vermezler Boşuna Dile Düşme Tahta Havlusu (Canım) Sevdim Doğrusu Ay Doğmuştur Işıktır Tabak Dolu Kaşıktır Komşular Ne Karışır O Yar Bana Aşıktır Tahta Havlusu (Canım) Sevdim Doğrusu Kız Feride Feride Kınalı Ellerinde Seni Alacağım Amma Askerlik Var Geride Tahta Havlusu (Canım) Sevdim Doğrusu |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Altın Tas İçinde Gınam Ezdiler
Kütahya-Hisarlı Ahmet-Yücel Paşmakçı Altın Tas İçinde Gınam Ezdiler (Aman Aman Aman Ey) Gümüş Tarak İle Zülfüm Çözdüler (Aman Aman Aman Ey) Yatsıya Varmadan Başım Bozdular (Aman Aman Aman Ey) Irak Yakın Dime Aman Gel Bana (Aman Aman Aman Ey) Kızım İşkence Çeker Deye Ağlama (Aman Aman Aman Ey) |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Altın Tasta Gül Kuruttum
Hatay/Antakya-Sıdıka Şerbetçi-Muzaffer Sarısözen Altın Tasta Gül Kuruttum (Aman Ali'm) Yâri Sinemde Uyuttum (Ali'm) Yâr Söyledi Ben Unuttum (Aman Ali'm) Gönül Efendini Buldu (Ali'm) Saçı Leyla'ya Vuruldum Evlerinin Önü Nane (Aman Ali'm) Ben Kül Oldum Yane Yane (Ali'm) Ali'm Serhoş Ben Divane (Aman Ali'm) Gönül Efendini Buldu (Ali'm) Saçı Leyla'ya Vuruldum |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Altın Yüzüğüm Kırıldı
Adıyaman-Ragıp Binzat-Emin Aldemir Altın Yüzüğüm Kırıldı (Hey) Suya Düştü Su Duruldu (Hey) Dediler Yarin Geliyor (Hey) İnce Bellerim Kırıldı Tel Tel Tellerine Kurban Olam Dillerine Vay Atımın Da Nalı Yoktur (Hey) Üzerinde Çulu Yoktur (Hey) Gölbaşın Da Yolu Yoktur (Hey) Git Gelemem Emmim Kızı Tel Tel Tellerine Kurban Olam Dillerine Vay Altınlarım Nal Edeyim (Hey) Al Hırkamı Çul Edeyim (Hey) Gölbaşını Yol Edeyim (Hey) Ben Gelemem Emim Kızı Tel Tel Tellerine Kurban Olam Dillerine Vay |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Sakın Cahilin Yanına
Sakın cahilin yanına Varma gönül demedimmi Müşkül olsa da halını Sorma gönül demedimmi Ben sana söylemedimmi Bulamaz dost arasını Eksik alır darasını Kabuklaşan yarasını Sarma gönül demedimmi Ben sana söylemedimmi Açgezer o tokçasına Muhanetin ahçasına Namussuzun bahçasına Girme gönül demedimmi Ben sana söylemedimmi İpeği düşürdün aşka Görmeseydi seni keşke Kendi kusurundan başka Görme gönül demedimmi Ben sana söylemedimmi |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Sakınırım Kötü Sözden
Sakınırım kötü sözden Dile minnet mi çekerim Yaşlarım döküldü göze Sele minnet mi çekerim Dost muhabbeti candadır Ne ararsan kendindedir Benim rıskım yaradandır Kula minnet mi çekerim Sevdiğim o yaradandır Kula minnet mi çekerim Hasretime çektim ferman Dertler oldu bende harman Emrah yarasına derman Kula minnet mi çekerim |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Sarı Gelin
Erzurum Çarşı Pazar Neynim Aman Neynim Aman Sarı Gelin İçinde Bir Kız Gezer Ah Ninen Ölsün Sarı Gelin Sarı Gelin Sarı Gelin Suna Yarim Elinde Divit Kalem Neynim Aman Neynim Aman Sarı Gelin Katlime Ferman Yazar Palandöken Yüce Dağ Neynim Aman Neynim Aman Sarı Gelin Mor Sümbüllü Bir Bağ Seni Vermem Yâdlara Neynim Aman Neynim Aman Sarı Gelin Nice Ki Bu Canım Sağ Erzurumda Kuş Uçar Neynim Aman Neynim Aman Sarı Gelin Kanadında Gümüş Var Yarim Gelmedi Gelmedi Neynim Aman Neynim Aman Sarı Gelin Elbet Bunda Bir İş Var Söz : Anonim Müzik : Ermeni Halk Şarkısı Yöre : Erzurum |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Sarıkızın Saçları
Sarıkızın Saçları Aman Oynar Omuz Başları Sana Yandım Sarıkız Vermiyor Kardaşları Aman Aman Sarıkız Yandim Aman Sarıkız Duramıyom Yalınız Seni Gidi İmansız Sarısın Seçemiyom Az Doldur İçemiyom Sen Benden Geçtin Ama Ben Senden Geçemiyom Sarı Saçın Yaş Durur Yel Eser Dolaştırır Şu Benim Haberimi Yare Kim Ulaştırır Kaynak : Neşet Ertaş Yöre : Kırşehir |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|