![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2822
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SEVEREK AYRILMAK
Severek ayrılmak, tel örgüye takılarak pantolonunu yırtmaktır. Severek ayrılmak, ulaşılmaz aşkların tartışılmaz üstünlüğüdür. Severek ayrılmak, "Sen benim erişilmezim, vazgeçilmezim, unutulmazımsın" diyenlerin dayandıkları bir payandadır. Severek ayrılmak, ulaşılmaz yıldızların parlaklığının daha parlak, yakamozların daha parıltılı, martı çığlıklarının gitar mırıltısı olduğunu sanmak ve dalgaların kumsalı öptüğü yerdeki doğal büyünün tarifsiz kederine, derin acısına kapılmaktır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Severek ayrılmak, erişilmezin yürekteki sancısı, yalnızlığın dinmeyen acısıdır.
Severek ayrılmak, bir kabukta iki badem içinin dış etkenler karşısında kabuklarından çıkması ve bir daha kabuklarına dönmemesidir. Severek ayrılmak, bir zamanlar taptığınız birinin yabancısı olmak, gözlerinizde acısını görmek, yüreğinizde sancısını duymaktır. Severek ayrılmak, elele bir çift gördüğünüzde, ayrılıkla biten bir film izlediğinizde yüreğinizde duyduğunuz derin sızıdır. Severek ayrılmak, yıllar sonra,"öyle değil, şöyle davransaydım sonuç daha değişik olurdu"nun muhasebesini yapmaktır. Severek ayrılmak, dua çiçeklerini ağlatmak, gökkuşağının canlı renklerini soldurmaktır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Severek ayrılmak, bir başkasıyla asla derken, sevdiğinizi bir başkasıyla gördüğünüzde, bu kadarı da fazla demektir.
Severek ayrılmak, yeryüzündeki bütün yolların denize çıkmadığını, bütün nehirlerin ummanına akmadığını öğrenmektir. Severek ayrılmak, içinde derin bir hüzün, kumsalda yürürken uzun uzun, bir sarhoşun kafasında geçmişteki sancıların bilançosunu hesaplarken bu med ve cezir bileşkesinin kimyasını bir simyacı gibi düşünmektir. Severek ayrılmak, önünü görmeden hep geriye bakmaktır. Severek ayrılmak, istasyonda oturup, giden trenin dönmeyeceğini bile bile dönmesini beklemektir. Severek ayrılmak, zaman zaman duyduğu kalbindeki sancının ezikliğinin başka, vuruşlarının bambaşka olduğunu anlamaktır |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Severek ayrılmak,"Bir dönüp baktım ki geçmiş seneler, içimde birikmiş neler neler olmuş kördüğüm, aynadaki gözlerimde gördüğüm, hala senin için yanmakta ve ağlamaktayım," demektir.
Severek ayrılmak, boş bir şişe içinde başarı kutlamaktır. Severek ayrılmak, en yaşlı totemi bu gece yaşantımdan çıkaracağım derken, tapınağa her zamankinden daha çok gitmektir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Severek ayrılmak, milyonların yaşadığı bu kentte, yamaçtan inen huzursuz akşamların koynunda yalnızlığını paylaşacak bir dost bulamamak, caddeden geçen araçların motor gürültüsüyle sabahlamak, yeni bir güne başlarken, bir gün döneceksin diye kaç yıl aç ve muhtaç kaldım sevgiye demektir.
Severek ayrılmak, yeryüzündeki bütün nehirlerin sevgidenizine akmasıyla ve sevgi denizinin ummanına kavuşmasıyla son bulacaktır. Ancak, ne zaman, nerede ve nasıl? İşte düşündüren budur asıl! Bak şimdi ileride kurulmuş bir fasıl. Hadi, ayrılsak ta sen de gel, söyleyelim birlikte unutulmaz şarkımızı: "Ben kumsalına geldiğim zaman, Sen deniz olursun, ben umman!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() sana yasmak çok zor geliyor sebebini galiba biliyorum
içimdeki senin gittigini wee kül olmuş bi aşkın sonu olmadıgını taaa başından beri farkındaydım.. seni öylece gördügümde bişeylerin hayaline kapılıp bırakmıştım kendimi olucağna....olmayan bişeylerin olucağı olurmu? geçmiştee güsel kokulu bi aşk yaşadım…bidaha böyle bi fırsatım olmayıcağını biliyorum kendi cıkarlarımıs için,bencilllik yapıp bu aşkı bitirdik gecen aylar… ben koptum...sen gurur yaptın... kendimi sana veremiyorum...geçmişi unuttup ileri bakamıyorum bu aşk çoktan bitti bebegim biz dewamını getirmeye çalışıyorus sana son isyanım bu ....son mektubum... elimden bişeyler gelmiyo senin bana anlattıgın o harikaa günler hiç gelmicekti bunu biliyordum sırf sen üzülme diee sana bişeyler diemiyordum... günlerce düşündüm seni daha fasla yormanın anlamı yok... acı cektirmeye hakkım yok…. sakın üzülme...hep dik dur ki seni yıkmaya çalışan engeller nekadar güçlü oldugunu görsün...tıpki ben senden giderken senin bana arkamdan el bile sallamadıgın gibi..... allah'ıma emanet ol böcügüm... iyi kaL... sözünde durmayıda unutma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() GİT
Git.Yüzüme öyle bakma git.Hiç durma, bir gidenin bir daha asla giremeyeceğini kapı orada git.Hiçbir şey açıklamak zorunda değilsin. Giderken söyleyecek şey bulamaz insanlar.Sen bahanelerin arkasına sığınanlardan olma, git (Oysa daha doyamadım sana….Kokunun yeterince çekmedim içime… Yapacağımız ne çok şey vardı…Neler planlamıştık.Şimdi ben ne yapacağım ben Nasıl duracağım ayakta “Kal” dersem kalır mısın yar Nasıl istiyorum Yalan bile olsa “Bu gidiş sadece zorunluluktan, bekle beni döneceğim”demeni) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Her aşk biter, sen de git.Hem zaten biteceği daha baştan belli bir aşktı
bizimkisi.Sen gitmesen belli ki bir gün ben gidecektim.Herkes kendi tercihini yaşar ve sen tercihini yaptın.Rahat ol, git.Aklın kalmasın burada. Dramatik vedaların kahramanları olmayalım git. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() (Benim aklım sende kalacak.Sadece aklım değil yüreğim de…Bitmezdi
bizim aşkımız.Asla terk etmezdim seni.Benliğimi, varlığımı, hayatımı adamıştım ben bu aşka. Beni tercih etmeni isterdim, benimle yaşamanı isterdim. Şimdi kimi ya da neyi seçtiğinin ne önemi var artık Ağlayacağım ardından, kahretsin ağlayacağım… |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() İstersen dost olabiliriz, haberleşiriz birbirimizle.Mutlu olmanı isterim.
Sen mutluluğu hak eden bir insansın.Elbette bende mutlu olacağım merak etme, git. Hayatımıza başkaları girecek ve biz belki de birlikte yaşadıklarımızı bir süre sonra hatırlayamayacağız bile, git.Hangi yara kabuk bağlamamış ki bugüne kadar Hangi ateş sönmemiş ki Yapman gerekeni yap, git (Sensiz mutlu olabilir miyim be yar Unutulabilir misin bu kadar kolay Yaşadığımız onca şeyi silebilir miyim Mümkün değil, seni içimden çıkartıp atmam mümkün değil. Biliyorum hiçbir ilaç iyileştirmeyecek senin açtığın yarayı.Senin yaktığın sevda ateşi hiçbir zaman sönmeyecek.Senin mutlu olmanı istediğimde de yalan.Mutlu olma yar, benim gibi sen de mutlu olma.Belki o zaman, yeniden dönersin bana… Haydi zaman geçiyor artık, git.Hem neden suratın asık Sevinmelisin gittiğine.Aslında sana teşekkür etmeliyim. Beni bu aşkın yükünü taşımaktan kurtardığın için.Rahatladım biliyor musun Bende kalan birkaç para eşyanı da gönderirim ardından. Fırsat buldukça ararım seni, haydi git (Gitme benim güzel sevdalım, gitme.Beni bu aptal dünyada bir başıma bırakıp gitme.Gidip de yüreğimi öldürme.İçim acıyor, kalbim sıkışıyor.Ben asıl sensizliğin yükünü taşıyamam gitme.Ne olur, gitme…) |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 11 (0 üye ve 11 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çeşit Çeşit Kurabiye Tarifleri | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 2 | 07-24-2009 10:28 AM |
143 tane Çeşit Çeşit Msn İfadeleri | alexdesouza1132 | Eskiler (Arşiv) | 6 | 10-04-2007 12:06 PM |
Çeşit Çeşit Modifiyeli Araçlar | UseLanMaz | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-24-2007 12:39 PM |
İşte çeşit çeşit nickler ( arap,dj,mafya,japon,kutulu...) | *KRAL* | Eskiler (Arşiv) | 3 | 10-01-2006 07:54 PM |
En iyi Ve Yeni Antivirüs Tarayıcıları Çeşit Çeşit | Scorpionking2 | Eskiler (Arşiv) | 4 | 03-11-2006 02:12 AM |