![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12102
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Karadeniz kiyisindaki temelin oteline tam pansiyon kalmaya gelen istanbullu turist iki gun sonra feryadi basmis:
- Seyahat acentasi bizi buraya yollarken "yemekte serbest secim" diye yolladi. Oysa iki gundur yemeklerde hamsiden baska birsey yok. Nerede serbest secim? -Temel aciklamis: -İster yersiniz ister yemezsiniz. iste size serbest seçim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel Cemale anlatıyormuş:
- Bi herif bana çok sempatiksiniz dedi. - O ne demektir? - Pek de pilmeyrum ama, her ihtimale karsi furdum oni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tek adayın dursun olduğu seçimde Cemal Temele sormuş:
-Pen Tursuna rey vereceğum,sen çime verecesun? -Penum fiçrim yok -Penumçini al. -Yok daa,sana pişey kalmaz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Trabzonlularla kayserililer savaş yapıyorlarmış. kayserililer trabzonlularda temelle dursun çoktur diyip bağırıyorlarmış kalkanı vuruyorlarmış bizim temelle dursunun da bu aralar kulakları pek duymazmış. o yüzden trabzon ordusunda tek temelle dursun onlar kalmış. dursun demişki bizde ahmet diyelim kalkanı vuralım mehmet diyelim kalkanı vuralım demişler bağırmaya başlamışlar ama kimse kalkmamış . bu arada temelde yerde 500.000TL bulmuş ve cömert davranarak ha bu 500.000TL kimundur daa diye bağırmış ve herkez ayağa kalkınca kayserililerin hepsi vurulmuşlar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Büyük bir savas çikmis. Bütün dünya bizim Trabzonlular’a karsi... Derken herkes kendilerine siper kazmis. Trabzonlular ayri bütün dünya ayri. Ve savas baslamis. Trabzonlular bir bir öldürülüyormus bu ise bir çare bulalim demisler. Temel:
-Usaklar herkes egilirse de bizi vuramazlar. Derken herkes egilmis. Diger taraftan da düsman kuvvetleri bir buna çare olarak plan yapmis ve baslamislar: -Temel kim? oradan bir ses: - Benim ula... baamm Temel ölmüs! Bir ses daha gelmis: -Dursun kim? - O da benim ula.... bammm Dursun da ölmüs!! Neyse Trabzonlular da akillanmis ve bu sefer onlar baslamis: -Hans kim? Ses yok! -Maykil kim? Yine ses yok! Derken bir ses: -Hansa kim seslendi? -Ben ula... BAAAMM! |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel ile Dursun çayocagi isletiyormus.
Temel patron, Dursun da çiragiymis.Temel ne derse Dursun hep tersini yaparmis.Artik Temelin canina tak etmis, Dursunu mahkemeye vermis.Neyse mahkeme günü gelmis çatmis. Hakim Temel e sormus: -"Oglum nedir sikayetin?" Temel : -"Haçim bey ben Dursundan sikayetçiyim, o salagin biridir" demis. Hakim: -"Tamam, Dursunun salak oldugunu ispatla, onu cezalandiralim" demis. Temel, Dursuna: -"Ula Dursun cit bak bakaayum, pen dükanda miyim? demis. Dursun tabii kosa kosa gitmis.Hakim : -"Hakaten salakmis, surda telefon dururken kosarak gitti salak." |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Marketin birine bir turist gelmis bir seyler almis, sonra türk parasi
çikaramamis dolar uzatmis kasadaki adama.Adam para sahte mi degil mi diye kuskuya düsmüs. Paranin orasina burasina bakmis.Evirmis çevirmis anlayamamis sahte olup olmadigini. Bakmis böyle olmayacak parayi sirada bekleyen Temele uzatmis. -Bir de sen bak hele demis. Temel paranin bir altina bir üstüne bakmis sonra masanin üstüne atmis ve bu para sahte demis.Herkes sasirmis, nasil anladin bu kadar çabuk demisler.Temel de: -"Bunun üstünde Atatürk yok" demis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dursun evinden çıktığında birde bakar ki komşusu Temel kendini belinden ağaca asmış halde duruyor.Hemen gidip ipi ağaçtan çözer.Komşusunu ağaçtan indirdikten sonra merakla sorar :
-Ha sen ne yapayudun öyle? -Hiç kendimi asaydum... -Ha uşağum, penum pildiğum insan poynundan asılayi. Temel üzgün ve çaresiz bir halde komşusu Dursun`a baktıktan sonra cevap verir : -Ben de öyle yapmişudum.Ama ipu poynima pağladığum zaman bi türlü nefes alamayrum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yargıç, otomobil çalmak suçundan sanık olarak karşısına getirilen Temelesordu:
- Otomobil çalmışsın, bunu neden yaptın söyler misin? - Sahibi yok sanmiştum... - Peki, sahibi olmadığı kanısına nereden vardın? - Mezarluğun önine parketmiştu da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoca vaazde cemaate seslenmis;
"Abdest imanin en saglam temelidir" Temel dayanamamis ve söyle demis; "Pu nasul saglam temeldur ki pi ossirukda bozuliyi!" |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|