![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4232
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Telefon
Temel Fransız ve İngiliz bir toplantıya katılmışlar. Fransız: - Biz yerin 50 metre altına indik ve telefon bulduk demekki bizim atalarımız yıllar önce telefon kullanıyorlarmış. İngiliz: - Biz yerin 100 metre dibine indik telefona rastladık.Demekki yıllar önce atalarımızın ataları telefon kullanıyorlarmış. Sıra Temel'e gelmiş. Temel: - Biz yerin 500 metre altına indik hiçbirşey bulamadık demekki bizim atalarımız asırlar önce telsiz telefon kullanmışlar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Koridor
Temelin **ki çok uzun Dursunun ki çok kısaymış. Bu 2 arkadaş birgün doktora başvurmuş. Temel doktora - Doktor bey benim şeyim çok uzun demiş. Dursun da - Benim şeyim çok kısa demiş. Doktorda bunlara ilaç yazmış Temele *ik kısaltıcı Dursuna *ik uzatıcı yazmış doktor ilaçları verirken ilaçlar yere düşmez mi tabi ilaçlar karışır. Birkaç hafta sonra Dursun doktora baş vurur - Doktor bey benim **kim hepten içeri girdi demiş. Doktorda tedirgin biçimde Dursuna - Eee Temel nerde demiş. Dursunda - Doktor bey temel şurdaki koridoru bi dönebilse gelecek demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Padişah ile Vezir
Padişah ile Vezir tartışmaya başlamış. Padişah, vezire, "En büyük ve en güçlü benim. Sen benim emrimdesin" demiş. Vezir, "Hayır ben büyüğüm. Ordunun başında ben savaşıyorum, sen sadece mühür basıyorsun" diye itiraz etmiş. Tartışma uzayınca Padişah'la vezir, bir çobanın yanına gitmiş ve konuya direkt girmemek için çobana sormuşlar; -Senin koyunun mu büyük ineğin mi ? Çoban "İnek" demiş, -Keçin mi büyük, öküzün mü ? Çoban "Öküzüm tabii ki" deyince, kilit soruyu yöneltmişler çobana; -Söyle bakalım "Padişah mı büyük, vezir mi?".. Çoban hiç düşünmeden yanıtlamış. -Vallahi ben bu hayvanları tanımıyorum... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|