![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Birgün belki oda bir insandı
sevmeyi gülmeyi bilen,sevilmeye layık biriydi belki oda aşık olmustu belki oda sevdi karsısındakini,taparcasına soguk*******de oda hayalini kuruyordu sevdigi kadının bedeninin sıcaklıgını onundabirevi vardı,boyboy cocukları mutluydu herseye ragmen butun zorluklara ragmen ama bak neolmus omutlu adama bakırköyde b |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() aglarsın diye gül aldım gelirken
inanmassın agladım güle düşürdüm gözyaslarımdan gülü gizledim kapıdan girerken tutuklanırsam sakın aglama güle gözyası akıtmak yasakmıs bu sokakta |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her gün görüpte seninle konuşamamak,
Gözlerine bakıpta sana dokunamamak, Sounu bile,bile kavuşamamak. Mutlumusun,mutlumusun,mutlumusun. Her anı her saniyeyi seninle yaşayamamak. Sensiz bu bedeni bu yüreği taşıyamamak, Sevgimi,hayellerimi,umutlarımı seninle paylaşamamak, Mutltmusun,mutlumusun,mutlumusun. Seni unutmak isteyipte unutamamak, Senden ayrılmak isteyipte ayrılamamak. Aramızdaki yaşanan duyguların adını koyamamak. Mutlumuasun,mutlumusun,mutlumusun. ben sensiz mutsuz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() zaman gece yarısı,
yürekte aşk sancısı, dinmez kanatır acısı, çekersin ömür boyu yarasını, anlamaz sevmeyen halinden, kıymet bilmez değer vermeyen, beni boynu,bükük bırakıp giden. sen olamassın sevgili, içimdeki ne bir tutku,ne de heves. alabilirdim ancak ben seninle nefes, sanmaki duygularım gelip geçici, bu aşkın tek tesellisi. sen olamassın sevgili. yoruldu artık bedenim. titriyor ansızın ellerim. canım,cananım tek derdim. sen olamassın sevgili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şimdi yoksun sevgili,
Benden çok uzaktasın Hasretinle yüreğimde, İsminle dudaklarımdasın Belki ıssız bir şehirde, Belkide kimsesiz bir sokakata. Belki de mutlusun,ben yokum aklında, Kim bilir benden uzakta, Ya hasret uykusunda, Ya da nesenin ilkbaharındasın. Acaba hangi gecenin kuytusunda, Hangi günün sabahındasın. Ellerimi koyuyorum yüreğime, İşte sen tam buradasın. Sende uzaklarda arama beni, Koy ellerine yüreğine, Beni orada bulacaksın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dayanamam yokluğuna birtanem
Ne olur dön kıyma bana. Beraber yaşayalım biz, Bu hayatı kana,kana Söylesene sen dayanabilirmisin yokluğuma, Sana en güzel duygularımı açtım ben, Senin için bu canımdan geçtim ben, Dayanamam yokluğuna birtanem, Sensiz erir,çürür bu beden. Akan göz yaşlarım senin için, Kafanda hep soru işaretleri var niçin? Görmüyormusun farkına varamıyormusun. Sensiz ben bir hiçim Dayanamam yokluğuna birtanem Senin hayalinle yaşıyorum. Ben seni sevmiyor, Sa |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine calan bir ask sarkısı aldırdı kalemi elime
Ama bu sefer şiir yazmak için değil hoşcakal diye biten mektubu yazmak için : Sevgi ile dolu arkadasım, Arkadasım yazıyorum ama öle demek çok zor geliyor bana.Neyse nasılsın diye sormama gerek yok sen baskasının kollarında mutluluğun son seviyesindesin.Ve artık ben de anladım bana hiç dönmeyeceksin.Artık suya düştü hayallerim,Bir son buldu ümitlerim ve tükenen umutlar işte bu mektubu yazmamın nedenleri.Biliyorum seni çok kişi sevmiştir.Ve |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaç kere yaşadı gidişini beynim,yüreğim
Kaç kere gidişin soğuk oldu toprak gibi Kaç kere sarıldım kalan yokluğuna Kaç kere sevdam oldu dokundukların Kaç kere rüzgarlar nefesin oldu Kaç kere gözlerin yıldız saçların bulut oldu Kaç kere sabah oldu dalıp gitmelerim Kaç kere gülüşün oldu gülmelerin Kaç kere göz yaşım oldu bitmez ******* Kaç kere ellerin oldu yorganım Kaç kere saçların oldu yağmurlar Kaç kere haliç oldu istanbul Kaç kere sultan ahmet oldu eyüp sultan Kaç kere sigra oldu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() aşığım ama eriyorum her geçen gün
seviyorum ama göremiyorum ağlıyorum senin uğruna her gece bi daha seni ne kadar çok seviyorum aşkım ah ah ah ah ah ah çeke çeke aa ları unuttum seni ne kadar çok sevdigimi anlasana sensiz geçen günlerim yıllarım hep hüzün hep keder ağlamaktan gözlerim şişti seni çok seviyorum ama sen ![]() hiç mi beni sevmedin be aşkım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çıkaramıyorum aklımdan seni.
Çapkın biri olmak isterdim şimdi, Sadece taştan kalbine inat, Bırakabilmek için yalnızlığa seni. Yılları sayarken yaşlanır bedenim, Okumak ister yüreğinden geçenleri gözlerim. Yalnız duygusuzluğuna inat, Ben senin neyini sevdim? Hemen yanıbaşımdaydı gururum, Korunmayı istermi gönlüm? Sana harcadığım zamana inat, Seni sevmiştim, pişman değilim. adem korkmaz |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|