![]() |
![]() |
#1411 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen, kaçak bir ürkek ceylansın dağda,
Ben, peşine düşmüş bir canavarım! İstersen dünyayı çağır imdada; Sen varsın dünyada, bir de ben varım! Seni korkutacak geçtiğin yollar, Arkandan gelecek hep ayak sesim. Sarıp vücudunu belirsiz kollar, Enseni yakacak ateş nefesim. Kimsesiz odanda kış *******i, İçin ürperdiği demler beni an! De ki: Odur sarsan pencereleri, De ki: Rüzgar değil, odur haykıran! Göğsümden havaya kattığım zehir, Solduracak bir gül gibi ömrünü. Kaçıp dolaşsan da sen, şehir şehir. Bana kalacaksın yine son günü. Ölürsün... Kapanır yollar geriye; Ben mezarla sırdaş olur, beklerim. Varılmaz hayale işaret diye Toprağında bir taş olur, beklerim...
![]() |
#1412 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bekleyen hep ben miyim?
Sen hayatinin baharını ben ise kışını yaşıyormuşum Ama baharı bekleyen hep ben olmuşum Bir hoş sedaymış bütün olanlar Simdi bir kırık plak gibi dinliyorum Sana yakılan bahar türkülerini Güzel kokan çiçekler,kırmızı güller varmış bu mevsimde En son koklayan ben olmuşum ne fayda Baharım sensin diyor bu yağmurlar Bulutlar senden gelen nemli bir göze muhtaç Ağla ki senle ağlasın bu bulutlar Bilemezsin! Ben her baharda senin yağmurlarına hasretim Öyle bir hasret ki Özleyeni var özleneni yok Yetmiyor bu yağmalar bana Bazen karsın bazen dolu Bazen de bir güneş sıcaklığında Bir çatlak toprak misali sana muhtacım Muhtaç olduğum zamanlardan daha muhtaç Ve simdi ben bahardan çok uzaklarda Yaz yağmurlarını beklemekteyim Bak gör işte! Islanan en son ben oldum yine Sana ilk muhtaç ama son kavuşan Bir nisan bulutu gibi Yalnız ve sürgün Payıma hep kocaman bir beklemek duştu Payıma düsen her şeyi erteledim Yağmurları,bulutları,çorak toprakları.... Sen desenli heybemde Sana hasretler biriktiriyordum Sen aynıydın hep aynı Aynı göğün mavisi,aynı bahçenin gülü.. Tıpkı yatağı değişmeyen ırmak gibi Suların kimine hayat verirdi Kimini de boğardı. İşte sen böyleydin ve böylesin Sen hep ayniydin Her baharda yağıyorsun soluk yüzüme Bizi kavuşturan bu yağmurlardı Sen gökteydin ben ise toprakta
![]() |
#1413 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir ayak sesi duymayayım
Kapıya koşuyorum Gelen sen misin diye Bir sarı saç görmeyeyim Yüreğim burkuluyor Ağlamaklı oluyorum Her şey bana seni hatırlatıyor Gökyüzüne baksam Gözlerinin binlercesini görürüm Bir rüzgar değse yüzüme Ellerini düşünmeden edemem Yaktığım bütün sigaraların dumanları sana benzer Tadı senden gelir Yediğim yemişlerin İçtiğim içkilerin Ve içimdeki bu dayanılmaz sıkıntı Bu emsalsiz hüzün Seni beklediğim içindir Resmine bakamaz oldum Uykulardan korkuyorum artık Utanıyorum odamdaki bütün eşyalardan Şu sedir hala gelip oturmanı bekliyor Şu ayna karşısında güzelliğini seyretmeni Şu kadeh dudaklarına değebilmek için duruyor masada Ve şu saat geldiğin anda Durabilir sevincinden Zaman çıldırabilir Çünkü benim dünyamda Ölümsüzlük, seni sevmek demektir. Bir çocuk doğmayı bekler Bir ağır hasta ölmeyi Bitkiler yağmur ve güneşi bekler Yalnız bir kadın sevilmeyi Ve düşün ki bir adam İçinde bütün bekleyenlerin korkusu ve ümidi Seni bekler Asılmayı bekleyen bir idam mahkumu gibi Sen gelinceye kadar Pencerem kapalı duracak Rüzgar gelmesin diye Artık perdeleri açmayacağım Gün ışığı girmesin diye Sonra kahrolacağım Bu karanlıkta, bu derin yalnızlıkta Ve günlerce *******ce haykıracağım Nerdesin diye, nerdesin diye Bir gün bu kapıdan sen gireceksin Biliyorum Er geç bu bekleyişin bir sonu gelecek Yıllarca sonra Öldüğüm gün bile gelsen Bütün bu bekleyişlerimi ve öldüğümü unutup Çocuklar gibi sevineceğim Kalkıp sarılacağım ellerine Uzun uzun ağlayacağım
![]() |
#1414 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çıkıp da bana ir baksan,
Bakıp da halimi görsen, Senin için burda ölsem, İnan bana güzeldir. Ben seni severken delice Sen beni sevmiyorsun, Senin için bir gün ölünce, Beni unutur musun?
![]() |
#1415 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir insan tanıdım
gülüşleri ağlamak gibi kalbi buruk,kırılmış bakışları keder yüklü kervanlar gibi... iyiki tanıdım o insanı yüreği sevgi yumağı gibi gözlerinde derin manalar gizli içi çok temiz,bir melek gibi... o insanı tanıdım tanıyalı sesinde hüznü ve kederi kalbini saran tedirginliği bir o kadar da sabırlı bekleyişi hayat dolu neşeli sesi sustukça şımaran sevgili bence artık konuşma vakti çoktan geldi,susma konuş hadi... dök içinden alevden korları birazda sevgili akıtsın gözyaşları anlasın neymiş acıları yaşasın bir bir senin yaşadıklarını belki o zaman anlar senin aşkını gidecekse bir an önce gider gelecekse bu bekleyiş herşeye değer.
![]() |
#1416 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hâre hâre dürülür doruklarda bulutlar
Hasret ile kucaklar bakışlar gökyüzünü. Buruk bir beklentiye sâbitlenmiş umutlar Yaşayarak ân be ân ayrılığın hüznünü… Aydınlığa darılmış gözler ışık aramaz Ağlar âh’ la yürekler, özlemler yokuşunda. Adanmamış hiçbir can hedefine varamaz Buluşurlar sevenler rüzgarın kokuşunda. Kesif bir hüzün kaplar umutlar limanını Heyecandan duyulmaz bir çıt bile kimseden. Düşleyenler visâlin sevinç dolu ânını Boğulur feryatlara, gelmez ise beklenen! Bekleyenler hicranlı çelişkiden bayılır Sanki mahşer ânına döner birden manzara. Etrafa yanık kâlp kokuları yayılır Ümidini yitiren girmek ister mezara. Bekleyen ve gelmeyen; eskimiş resim gibi Acıların çisesi dönüşür sağanağa. Aşınan gönüllerin, görünür yanmış dibi Derdinden bunalanlar muhtaçtır sığınağa. İnler buruk yürekler sabrın hüzzam telinden Hazin serâp vehmiyle tekrarlanır sahneler… Bestelenen hep hasret türküsü aşk elinden Ayrılık ve hasretle ezilirken sineler. 1984 Elazığ
![]() |
#1417 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Heyecanla dokuduğum, büyük umut aşk sayfası,
Zamana silinip gitti, kalan; bir alın yazısı. Geçmiş nerde konaklamış, geçmişe gidiş olsaydı, Seninle o eski günler, tekrar yaşanır olsaydı. Rüya görsem o rüyada, koşarak gelişin olsa, Elin elimde uyansam, sonra rüyam gerçek olsa... Acı dolu gözlerimi, sevinçle sana açsaydım, Ayrılıkta çektiğimi, bir bir sana anlatsaydım... Çıkmıyor bu acılarım, karanlıklardan sabaha Oysa imkansız sandığım, her dilek, kolay Allah’a
![]() |
#1418 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşam ufukta güneş batarken perde perde
Gönlüm seni aradı o güzel günler nerde Yaşamak zor geliyor sensiz bana her yerde Yanmaz mı gönül seni çılgın gibi severde
![]() |
#1419 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşatmadın içimdeki aşkı
Bilemezsin gidişinle bu gözler nasıl ağladı. Gülün kaç geceyi sabaha bağladı, Sensizliğin sonsuz acısıyla yandı.. Hep seni bekledi, Hiç ama hiç ihanet etmedi, Sevdi ve terketmedi, Yarını bekledi de, Yari gelmedi.. Sen çekerken acıları, Bitmedi kalbimin yangınları, Çok özledim, bekledim Hep düşündüm geleceğin anları, Derdin derdimdi, Sevgin tesellimdi Bekleyecektim hep seni, Şimdi azat edildin, Anlayamadın nasıl sevildin, Sonunda terkettin Bu muydu senin adaletin... Sen yüreğimin kendisisin, Sen benim biriciğimsin, Seviyorum seni dedin Sonra ansızın terkettin..
![]() |
#1420 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kucak açmışım gecene, gel.
Sırtımı dönemem, yıkılası sessizliğine geçmişken hasret. Şavkında ayın ağlamışım. Sıyrılıp düşene dek yüzümde kurumuşsun unutulan kelebek, sevdası pir ve özlem ateşleriyle yanan. Gel. Uyduruk sözlerinden betona yapışan ayrılık, boşluklarına Zamanın dolunca gir doğandan yarı-güzel rüyama. Gel de gitme uykularıma dokun. Gözlerinin bütün açılımlarını çözecek gözbebeklerim. Her yabancının kaybolduğu gibi büyük kentte, gezeceğim öylece teninde. Açelya bırakıp yatağının ucuna, herkese beslenmekten kurtulunca, ne kalırsa bu yapıdan bana, onun haritasına katlanacak dünyam, unutma. Gelişin bekleyişimin görünmez gecesinde, ölüm sapmaz yollarına.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|