![]() |
![]() |
#1451 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2558
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sabahin Erken Saatlerİnde BaŞliyorum Senİ DÜŞÜnmeye
BÜtÜn BenlİĞİmle, ÇaĞiriyorum Her GÜn Senİ! Her Saat, Her An Senİ Yanimda, Kanimda, Canimda İstİyorum GÖzlerİn GÖzlerİmde, Ellerİn Ellerİmde YÜreĞİn Bende Olsun İstİyorum... Nefesİn Dudaklarimdan İÇerİ Dalarken Bedenİmdekİ Heyecan Bİr ÖmÜr Boyu SÜrsÜn İstİyorum Senİ Yalniz Kendİmde, Yalniz Beynİmde, Yalniz YÜreĞİmde Bİr Tek Benİmken Daha Çok Sevİyorum... Senİ Sevİyorum!
![]() |
#1452 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Unutamıyorum
Unut demek kolay, gel bana sor bir de Unutamıyorum işte, unutamıyorum Bir şey var şuramda beni kahreden Şuramda tam yüreğimin üstünde Çakılı duran bir şey var Elimde değil, söküp atamıyorum Dalıp dalıp gidiyor gözlerim derinlere Kimi görsem biraz sana benziyor Seni hatırlatıyor şu bulut, şu gökyüzü Şu kayalıkları döven deniz Şu hüzünlü melodi, şu napoliten şarkı Bir zamanlar beraber dinlediğimiz Unut demek kolay, gel bana sor bir de Hatırladıkça göz yaşlarımı tutamıyorum Dilimin ucunda sen Başımın içinde sen Kader misin, ecel misin nesin sen Unutamıyorum işte, unutamıyorum.
![]() |
#1453 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Canım İstanbul
Ruhumu eritip de kalıpta dondurmuşlar; Onu İstanbul diye toprağa kondurmuşlar. İçimde tüten birşey; hava, renk, eda, iklim; O benim, zaman, mekan aşıp geçmiş sevgilim. Çiçeği altın yaldız, suyu telli pulludur; Ay ve güneş ezelden iki İstanbulludur. Denizle toprak, yalnız onda ermiş visale, Ve kavuşmuş rüyalar, onda, onda misale. İstanbul benim canim; Vatanim da vatanim... İstanbul, İstanbul... Tarihin gözleri var, surlarda delik; Servi, endamlı servi, ahirete perdelik... Bulutta saha kalkmış Fatih'ten kalma kir at; Pırlantadan kubbeler, belki bir milyar kırat... Şahadet parmağıdır göğe doğru minare; Her nakısta o mana: Öleceğiz ne çare? Hayattan canlı olum, günahtan baskın rahmet; Beyoğlu tepinirken ağlar Karaca Ahmet... O manayı bul da bul! İlle İstanbul’da bul! İstanbul, İstanbul... Boğaz gümüş bir mangal, kaynatır serinliği; Çamlıca'da, yerdedir göklerin derinliği. Oynak sular yalının alt katına misafir; Yeni dünyadan mahzun, resimde eski sefir. Her aksam camlarında yangın çıkan Üsküdar, Perili ahşap konak, koca bir şehir kadar... Bir ses, bilemem tambur gibi mi, uda gibi mi? Cumbalı odalarda inletir katibi mi... Kadını keskin bıçak, Taze kan gibi sıcak. İstanbul, İstanbul... Yedi tepe üstünde zaman bir gergef isler! Yedi renk, yedi sesten şayisiz belirişler... Eyüp oksuz, Kadıköy süslü, Moda kurumlu, Adada rüzgar, ucan eteklerden sorumlu. Her şafak Hisarlarda oklar çıkar yayından Hala çığlıklar gelir Topkapı sarayından. Ana gibi yar olmaz, İstanbul gibi diyar; Güleni söyle dursun, ağlayanı bahtiyar... Gecesi sümbül kokan Türkçe’si bülbül kokan, İstanbul, İstanbul...
![]() |
#1454 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Şu ufuk çizgisine asılmış gözler benimkisi
Özlem canım şu ufuk çizgisindeki, dalgaların ıslığıyla kıyıları döven ışık yansımaları, Özlem bu kokunun tek adı ve içimde kayıtlı gözlerinin bakışları Bir sevda sarıyor beni mışıl mışıl uykunun kollarında gibi Bir özlem sarıyor sanki içim kopuyor inan ki Bu ne ninni allahım bu ne ninni Koy ver beni bir rüzgar gibi Sevdiğimin gözlerine dokunayım ıslatayım nemli nemli Özlem canım, sarmalıyor beni ah o özlem aaah ahhhh Hayalimdeki kokunu, hayalimdeki gözlerini, hayalimdeki bakışını, hayalimdeki dilimde tortu bırakan tadını Özledim, ah özlem hadi ısır beni, ye beni.... Özlem örüyor beni ince sızım bir tığ ile. Özlem parçalıyor ufak lokmalara tenimi liğme liğme... hadi ısır beni Isırrr beni, ısıır beni Bırak unutsun ay, güneş, yıldızlar doğmayı Bırak unutsun kalbim sessiz sessiz ağlamayı Bırak unutsun ellerim hayaline dokunmayı Özlem canım, vuruyor beni dertli bir türküyü efkar efkar dinler gibi Özlem canım Sallıyor boş bir beşik olup beni Atıyor kara döşek serili sensizlik odalarına Bir sen çağırıyor gönlüm bir sen Adını haykırıyor dudaklarım bir bilsen Bir sen takılıyor usuma Bir sen sallıyor beni Bir sen kazıyor mezarımı Bir sen asıyor beni bir sen Yağlı ilmik ilmik kör yanlızlığın halatlarıyla bir sen Yarabbim salla beni koynunda gençliğim avuçlarımdan geçip giderken Bir mezar düşün; İki taş yanında. Taş taşa bakıyor taş taşa Bir gece düşün; Akıllar firarda. Uykularım kaçıyor, aymazlık dolanıyor damarlarımda Sensizlik batıyor Adın beni kamçılıyor Offf ki gönlüm dünyayı ne duyuyor Ne sayıyor Ne görüyor yarabbim bir bilsen Aklım karışık, duygularım okyunusu sallayan bir tayfun Tutkularım deli orgazmlar yaşıyor, yeşillendi sakallarım Canım canımdan taşıyor Sel gibi yar sel gibi Sen uzaklaşıyorsun beynimden unutamam ki Yel gibi yar yel gibi Özlem canım Özlem kavuruyor Özlem savuruyor Özlem özlem şu ufuk çizgisine asılmış gözler benimkisi Seni bekliyor Seni özlüyor mercek mercek gözlerimin irisi Bir sen bir sen diyor Şu ufuk çizgisine asılmış gözler benimkisi
![]() |
#1455 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() ÖZLEM
Ne susuzluktan kavrulan toprak yağmuru bekler; Ne de, gökten yağacak yağmur, toprağı Benim seni beklediğim kadar... (Mezar ölüye, Şeytan günaha özlem duymaz) Benim seni özlediğim kadar... Bülbül, gül için feryat etmez Gül renk renk renklenip bülbülü beklemez! Benim seni beklediğim kadar... Ne çölde Leyla'yı arayan Mecnun, Ne Şirin için dağlar delen Ferhat Ne de Yusuf için ağlayan Züleyha Ağlamamışlardır; Benim, senin için ağladığım kadar... (Ne hasta sabahı) Ne horoz şafağı Ne de arı kovanı ister; Benim seni istediğim kadar... Ne anne sever yavrusunu, Ne yavru annesine sarılır Benim sana sarılmak istediğim kadar... Ne uykusuz gözler uykuyu arzular; Ne de susuz dudaklar, su ister Benim seni arzuladığım kadar... Ne birbirine hasret sevgililer birbirini sever, Benim seni sevdiğim kadar... Ne olurdu, Sen de beni arzulayabilseydin, Sen de sevebilseydin beni Seni sevdiğimin külü dumanı kadar!...
![]() |
#1456 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Ğer
O Kadar Da Önemlİ DeĞİldİr Birakip Gİtmeler, Arkalarinda Doldurulmasi MÜmkÜn Olmayan BoŞluklar Birakilmasaydi EĞer Dayanilmasi O Kadarda Zor DeĞİldİr, BÜyÜk Ayriliklar Bİle, En GÜzel Yerde BaŞlatilsaydi EĞer Utanilacak BİrŞey DeĞİldİr AĞlamak, YÜrekten SÜzÜlÜp Gelİyorsa GÖzyaŞi EĞer. YÜz Kizartici Bİr SuÇ DeĞİldİr Hirsizlik,Çalinan Bİrİnİn Kalbİyse EĞer. Korkulacak Bİr Yani Yoktur AŞklarin. İnsan BÜtÜn Derİlerden Soyunabİlseydİ EĞer. Okadar Da YÜrek Burkmazdi AliŞilmiŞ Bİr Ses, HİÇ Bİr Zaman Duyulmasaydi EĞer. Daha Çabuk Unutulurdu Belkİ Su Sizdirmayan Sarilmalar,kara Sevdayla Sarip Sarmalanmasalardi EĞer. BelİrsİzlİĞe Yelken AÇardi İrİ Ela GÖzler Zamanla, Öylesİne Delİce Bakmasalardi EĞer. Çabuk Unutulurdu Islak Bİr ÖpÜcÜĞÜn Yakici Tadi Belkİ De Kalp,gÖĞÜs Kafesİne O Kadar YÜklenmeseydİ EĞer. Yerİnİ BaŞka Şeyler Alabİlİrdİ Uzun Gece Sohbetlerİnİn, Son Sİgara Yudum Yudum PaylaŞilmasaydi EĞer. DÜŞlere Bİle Kar YaĞmazdi HİÇbİr Zaman, Meydan SavaŞlarinda Korkular, AŞki AĞir Yaralanmasaydi EĞer. Su Gİbİ Akip GeÇerdİ HİÇ GeÇmeyecekmİŞ Gİbİ Duran Zaman, Beklemeye DeĞecek Olan Gelecekse Sonunda EĞer. Rengİ Bİle Solardi DÜŞlerdekİ SaÇlarin Zamanla, Tanimsiz Kokulari Yastiklara YapiŞip Kalmasaydi EĞer. O BÜyÜk, O GÖrkemlİ Son, ÖlÜm Bİle Anlamini Yİtİrİrdİ, YaŞanilasi Her Şey YaŞanmiŞ Olsaydi EĞer. O Kadar Da Çekİlmez Olmazdi Yalnizliklar, Son Umut IŞiĞida SÖnmemİŞ Olsaydi EĞer. Bu Kadar Da Isitmazdi Belkİ De Bahar GÜneŞlerİ, Her KaybedİŞİn Ardindan Hayat Yenİden BaŞlamasaydi EĞer. Kahvaltidan Önce Sİgaraya Sarilmak Şart Olmazdi Belkİ De, Dev Bİr Özlem Dalgasi Meydan Okumasaydi EĞer. Anilarda Kalirdi Belkİde Zamanla İnce Bel, Namuzsuz Çay Bİle İnce Bellİ Bardaktan Verİlmeseydİ EĞer. Uykusuzluklar Yikip GeÇmezdİ, Kisacik Kestİrmelerİn Ardindan, Dokunalasi İpekten Bİr Okadar Uzakta Olmasaydi EĞer. Issiz Bİr Yuva Bİle Cennete DÖnÜŞebİlİrdİ Belkİ De, Sicak Bİr GÜlÜŞle Isitilsaydi EĞer. Yoksul DÜŞmezdİ YillanmiŞ Şarap Tadindakİ Şİİrler BÖylesİne, KulaĞina Okunacak Bİrİ Olsaydi EĞer. İnanmak MÜmkÜn Olmazdi Her AŞkin BaĞrinda Bİr Ayrilik GİzlendİĞİne Belkİ De , Kartvİzİtİnde "onca AyriliĞin Bİrİncİ Dereceden Faİlİdİr." Denmeseydİ EĞer. GerÇekten Boynunu BÜkmezdİ Papatyalar, İhanetİnden Onlar Da Payini Almasaydi EĞer. IssizliĞa Teslİm Olmazdi Sahİler, Kendİ Belİrsİz Sahİllerİnde AmaÇsiz Gezİntİlerle Avunmaya KalkmamiŞ Olsaydi EĞer. Sen Gİttİkten Sonra Yalniz KalacaĞim. Yalniz Kalmaktan Korkmuyorum Da, Ya Canim Ellerİnİ Tutmak İsterse... Evet Sevgİlİ, Kİm Özlerdİ AvuÇ İÇlerİnİn Ter Kokusunu, Kİm Uzanmak İsterdİ İnce Parmaklarina, Mazİlerİnde GÖrkemlİ Bİr YaŞanmiŞliĞa Taniklik EtmİŞ Olmasalardi EĞer...
![]() |
#1457 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() mutluluĞun Resmİ
BugÜn,bÜtÜn AĞaÇlar YÜreĞİmdeydİ BÜtÜn ÇİÇekler GÖzlerİmde. GÜneŞ, IŞiklarini Dudaklarima KondurmuŞtu Neydİ Kanimi Kaynatan Bu GÜzellİĞİnadi? Mutluluk Muydu? BugÜn, Ne Varsa HÜzÜnden Yana Denİze Firlattim Az Önce. Sankİ BeklermİŞ Gİbİ Hepsİnİ Hop Hop Hoplativerdİ Dalgalarinda. En GÜzel MavİlİĞİyle OynaŞip Durdu "bak" Dedİ "firlattiĞin HÜzÜnlerİne.. İŞte; Onlarin Bendekİ HÜkmÜ Sadece Bu"! Sonra ŞakalaŞircasina BİrkaÇ Tuzlu Damlasini SiÇrativerdİ YÜzÜme. GÜlÜmsedİm MahÇup MahÇup Onun Bu NeŞesİne.. Duruldu Bİr Denİz Yildizi Birakti AvuÇlarima. Yoksa Mutluluk Bu Muydu? Herkes Kalabalikken, İÇİmdekİ YalnizliĞi Alip,gİdİverdİ Sİhİrbaz Martilar! Bİrde Arkasindan O Bİldİk Şen Kahkahali BaĞriŞmalar! HİÇ Bu Kadar GÜzellİĞİnİ GÖrmemİŞtİm. BeyazmiŞ MeĞerse Benİ Onlarla BÜtÜnleŞtİren Mucİze! Kanat Çirpa Çirpa, YÜreĞİmdekİ İsyanlari UÇurdular... YaŞamaktan AldiĞim Tad; İŞte Buydu! Yoksa Mutluluk Bu Muydu? "sen MutluluĞun Rasmİnİ Çİzebİlİmİsİn...? Evet..adim İnsan.. Ya Tabİkİ Çİzerİm! Az Önce; AĞaÇ Oldum, ÇİÇek Oldum GÜneŞ Oldum, Denİz Oldum Marti Oldum, ÖlÜmsÜzleŞtİm... MeĞerse Hep YanibaŞimdaymiŞ Bu GÜzel Resİm! Ben Çİzdİm. Adi Umudum Du Yoksa TÜm Umutlarim Benİ HİÇ Terketmeyen MutluluĞum Muydu? Mutluluk, HeÜİmİze Sadece Kendİ ÇİzdİĞİmİz Resİmler Ve Uzakliklar Kadar Yakindir..
![]() |
#1458 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() karŞi Kiyi
Ciktim KarŞi Kiyiya Baktim Uzun Uzun. Denİz Vardi, Ay Vardi Sen Yoktun Durdum, Uzun Uzun Durdum Kiyisinda Denİzİn Bekledİm Belkİ Kokunu, Belkİ Bİr Tel SaÇini Getİrİr Dİye RÜzgar. Ay Halİmİ Takmaz Gİbİ KurulmuŞ Denİz,benden Delİ Ben, Denİzden Çilgin Eskİ Dostlar Bulutlar Da Nerdeler? KarŞida Sİmsİyah Uzanir KarŞi Kiyi Denİz,rÜzgar,ay Burada Sen Yoksun.....
![]() |
#1459 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() HANI KURSUN SIKSAN GECMEZ GECEDEN
Yigit harmanlari, yiginaklar, Kurulmus cetin daglarinda vatanlarin. Dize getirilmis haydutlar, HayInlar, amana gelmis, Yetim hakki sorulmus, Hesap gorulmus. Demdir bu... Demdir, Derya dibinde yanginlar, Kan kesmis ovalar ustunde Mayis... Ucmus, bir kustuyu hafifliginde, Celik kadavrasi korugan`larin. Ölünmüs, canim,ölünmüs, Murad alinmis... Gelgelelim, Beter, bize kismetmis. Ölüm, boyle alti okka koymaz adama, Susmak ve beklemek, muthis Genciz, namlu gibi, Ve catal yurek, Barisa, bayrama hasret Uykulara, derin, kaygisiz, rahat, Otuziki disimizle gulmege, Doyasiya sevismege,yemege... Kac yol, aglamakli olmusum *******i, Asil, bizim aramizda guzeldir hasret Ve asil biz biliriz kederi. Icim, bir suskunsa tekin mi ola? O Malta bicagi,kInsIz,uyanik, Ve genc bir misradir Filinta endam... Neden, neden alnindaki yikkinlik, Bakislarindaki olduren bugu? Kac yol aglamakli oluyorum *******i... Nasil da almis aklimi, Surmus, filiz vermis icimde sevdan, Dost, dusman soz eder kendi kavlince, Kinanmak, yigit basina. Bu,ne ayip, ne de yasak, Oylece bir gercek, kendi halinde, Belki, yasamama sebep... Evet, aglamakli oluyorum, demdir bu. Hani, kursun siksan gecmez geceden, Anlatamam, nasil issiz, nasil karanlik... Ve zehir - zikkim cigaram. Gene bir cehennem var yastigimda, Gel artik...
![]() |
#1460 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() ben sana mecburum bilemezsin
adini mih gibi aklimda tutuyorum buyudukce buyuyor gozlerin ben sana mecburum bilemezsin icimi seninle isitiyorum agaclar sonbahara hazirlaniyor bu sehir o eski Istanbul mudur karanlikta bulutlar parcalaniyor sokak lambalari birden yaniyor kaldirimlarda yagmur kokusu ben sana mecburum sen yoksun sevmek kimi zaman rezilce korkuludur insan bir aksamustu ansizin yorulur tutsak ustura agzinda yasamaktan kimi zaman ellerini kirar tutkusu birkac hayat cikarir yasamasindan hangi kapiyi calsa kimi zaman arkasinda yalnizligin hinzir ugultusu Fatih`te yoksul bir gramofon caliyor eski zamanlardan bir cuma caliyor durup kose basinda deliksiz dinlesem sana kullanilmamis bir gok getirsem haftalar ellerimde ufalaniyor ne yapsam ne tutsam nereye gitsem ben sana mecburum sen yoksun belki Haziran`da mavi benekli cocuksun ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor bir sileb siziyor issiz gozlerinden belki Yesilkoy`de ucaga biniyorsun butun islanmissin tuylerin urperiyor belki korsun kirilmissin telas icindesin kotu ruzgar saclarini goturuyor ne vakit bir yasamak dusunsem bu kurtlar sofrasinda belki zor ayipsiz fakat ellerimizi kirletmeden ne vakit bir yasamak dusunsem sus deyip adinla basliyorum icimsira kimildiyor gizli denizlerin hayir baska turlu olmayacak ben sana mecburum bilemezsin
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|