![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben bir sevda türküsüyüm
Hani söyledikçe ağlarsın ya Ben bir yalnızlık öyküsüyüm Hani baktıkça aynaya Kahredersin ya hayata Ben bir nisan yağmuruyum Hani çıkıp delice koşarsın ya Toprak kokusu duyarsın ya Ben bir ayrılık şarkısıyım Hani söyledikçe hatırlarsın ya Hani hatırladıkça ağlarsın Ben bir sonbahar rüzgarıyım Hani yaprak olup uçmak istersin ya Çok çoooook uzaklara
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben
baldıran bakışlarıdır bedduaların boyun büken bekleyişlere bir ben bildim bahara benzeyen beyaz başakların bezendiğini babil baskınında bulunca bozulan buketlerini bülbüllerimin bir ben bekledim başucunda belirsizliğin birileri boğarken barbarlığımı bardaktan boşalırcasına bir bulutla bozuldu büyüsü beyabanımın bağımı boran bahçemi baskın bildi başımdaki bin bela bütün beyitlerde ben bazı bazı billurlarda belirdim bazı bazı bataklığa bulandım billur benim / bataklıklar bendedir buğday başaklarından belli benim bağı bozuk bahadırlığım bağlamamın boynunda başı bağlı bir buhran bestesiyim bakarsın bereketiyle boğulmuşum başkaldırının bakarsın belde belde bucak bucak benimsenirim birgün bercestesi boştur beratlarımın bayatlaşan barışların burcunda bayraktar bilme beni beşiğinde babasız büyüyen bütün bebekler bacasız binaya benzediğinde basiretimle betimlenemediysem borçluyum bir bakıma bir bakıma boyalı benizlerde biçareyim ben bedava beyanlardan bıkarken bir bahşiş bıraksaydım bulacaklardı beni bilemezdim bedelsiz bilgeliğin bedevi bilmecelerinde bulunduğunu beyhude beraberliklerden belki belki bir bedestende buruş buruş bıraktığın buseden bağrımdaki bu buğu bu bendeki bekleyiş bekle beni balam boynunun borcu bil bekleyişlerim bulunmadan bul boynundaki benine bağla beni başı belalı biçarenim ben
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben,
Sevdikçe,inandıkça yalana mahkum savaşçı. Ben, Kırk kez bölünsede ölmeyen nasırlı yürek. Ben, Gülen gözlerinden acıyı fışkırtsada mesut bahtiyar. Ben Ölümü küçülmeye yeğ tutan garib tutku. Ben, Sevgiyle nefret arasında bir boşluk. Ben, ''Hayır'' derken ''evet'''lerle çırpınan zavallı arzu. Ben, Yananları söndürürken kendi yananlardan. Ben, Yalnızlığı huzur dağlarına çıkarıp yalnız kalanlardan. Ben, ''Taş atana ekmek at'' diyen abdal kullarından..
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ( Dün yolda bana selam vermedin yüzün sarkmış, belli senin gözün(?)
kalkmış , yüzünde para mı gördü süzülmüş , tam belli oldu senin gözün(?) büyümüş.) Ben beni aramaktayım Ben beni özledim Arasam da nafile Bulamıyacağım Ben beni çok sevemedim ki Ben beni hiç canı gönülden görmedim ki Sarılıpda uyuyayım Ben beni bilmeden Özleyerek öleceğim
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Küçük göllerin aşkı
anlarmısın ? Büyük deryaların aşkını Küçük sevgilerdi tutsaklık Oysa sevmeden de sevilmek yaşanır deryalarda...... Belki de korkuyorsun Doğuşa varmakdan Sen sana ait olmayanlara sahiptin Bense sana..
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yüreğimi hüzünlerden süzer sensiz zamanlar
gölge düser günüme gecem yıldızsız kalır ince ince yağar içimde acı yaşanan ne varsa aşka dair sırılsıklam ıslanır.. ben "bu kadar" sevmeyi senden öğrendim türkü türkü yanmayı senden.. özlemin kör bıçağı keserken yüreğimi, senden öğrendim ölüme bile meydan okumayı severken...
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben;
Hep ilkbaharlarda mutlu olurum, Sen; İlkbaharlarda dönersin çünkü geri, Ben; Mevsimden saymam diğerlerini, Sen; İlkbaharlarda seversin çünkü beni...
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir hıçkırsam, sararır bütün çiçekler,
feryat eder ağlar, kuşlar böcekler, hem gidenler ağlar, hem gelecekler, ağlarsam, yolcular benimle ağlar. çektiğim hasrete yollar tanıktır, zalimler hep yargıç, garip sanıktır, yıllardır dertlerden bağrım yanıktır, ağlarsam, anılar benimle ağlar. ayrılanlar ağlar, yaş dolar gözü, unutur sevenler, verdiği sözü, dünyaya sırtını döner gökyüzü, ağlarsam, bulutlar benimle ağlar. batar yalan dünya, tersine dönüp, geceyi ışıtmaz, yıldızlar sönüp, geleni gideni, bağrına gömüp, ağlarsam, topraklar benimle ağlar. ağlarsam, yıldızlar ağlar benimle, denizler dalgalar, çağlar gönlümde, titreşir sarsılır, dağlar tenimde, ağlarsam, Kainat benimle ağlar...
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hangi kelime anlatır bilmem
Yokluğunun dayanılmaz acısını Hangi gözyaşı işler, nakış nakış Yüreğinin bir köşesine hasretini Kapılar kapanırken bir bir yüzüme Ümitlerim ateşe düşer Yakar, kavurur da derinden Kim anlar beni, kim dinler Koyun kuzular, ağaç meyveye durur Güneş yıldızlar doğurur gökyüzünde Karanlıklar sevinir Benim içimdeki cılız alev Bilmezler, günden güne tükenir Rüyalarımda erişir kulağıma "Anne, anneciğim..." diye haykıran ses Uyanırken ümitsice sabaha Tükenir o anne diyen nefes Umutla girerek her kapıdan Omuzların düşmüş olarak çıkmak Oyuncak bebeklerin Anlamsız misket gözlerinde Işık aramak. Kaç kişi yaşar bu duyguları benim gibi Kaç kişi hırçınlaşıp Duvarları yumruklar Satılık vicdanlar bırakırken çöpe Cami avlusuna ya da sokağa Kahrolurum,isyan sınırında Acırım, Kıymet bilmez ellerde yitip giden o masuma Aşikare ağlayamam Korkarım, acırlar ya da küçümserler Haykıramam, ben çocuk istiyorum diye Korkarım, efkarımı büyütürler Hangi çığlık yeter Ona sahip olmaya Hangi dua kabul olur Ümit en son nerede biter Ardından gitsem, gittiği yere kadar Bedel versem bir uzvumu Ömrümü ya da O masum yüzünü bir kere görmek için Sonra eksik kalsam, ölsem ya da "Bir ömre bedel" denilen duygu bu mu Heyhat...Ne söylesem boş O yumuk elleri tutup öpmeye Hasret kalacak bu dudaklarım, Gözlerim yine, başka bebeklere Dalıp dalıp gidecek Gıpta edeceğim annelere Her bebek sesini içime çekeceğim, Gözlerimi kapatıp Allahım, Allahım sabır ver diye haykıracağım, Sabır ver, ben anne olamayacağım.
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni de kırdılar içimde kırdılar
karanlık camlardan sular akıyordu şimşekli bir boşlukta saat vurdu beni de kırdılar belki yalnızdılar belki onların da çocukluğu yoktu bütün şarkılara kapalıydılar bir genç kız değmemişti saçlarına. Beni de kırdılar ben artık küsüm yağmurları yağmıyor ağaçlarıma sularından içmiyorum susadım ama beni de kırdılar soğuk bir ölüm çevik bir bıçak gibi çakıldı aklıma oysa bir şarkıyım yeniden doğan günüm bütün şarkılara kapalıydılar.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 5 (0 üye ve 5 misafir) | |
|
|