![]() |
![]() |
#141 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2087
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlamı olmayan bir zamandı yaşanan,
Susmaların sineye çekmelerin kalanıydı kırıntılar.. Öylece yok saydığım üzüntülerime ekledim bu gün seni.. Yine bu gün seni affedilmemelerin pişmanlığına bıraktım.. Gözlerimde kar tanecikleri çıkıp gitmelerimden birini yaptım bu gün.. Sessizce susarak çıkıp gittim.. Aldırmadım zamana, Ağladım son defa ama gitmene değil, Ağladım hatana kıymet bilmeyişine, Beni her anlamadığında anlar bir gün diye bekleyişlerime, Ağladım bu gün son defa.. Bu kadar kolaydı gitmesi ve ben bunca zaman sineye çekmek yerine kolay gitmeliydim belkide.. Kolay geldi bu gün herşey, Gözlerimde kar tanecikleri.. Bilmediğim bi şehirde bilmediğim sokaklarını dolaştım.. Bu gün seni affedilmemelerin pişmanlığına bıraktım.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() YILDIZ GöZLERİNE KAHROLUYORUM
Bir şey var söyleyemiyorum önce tatlı tatlı hayalini kuruyorum Sonra gÜlÜp Yırtıyorum hayallerimi. Ne istiyorum seni Nede senden vazgeçebiliyorum. öyle bir duygu ki bu inan HergÜn biraz daha yok oluyorum. Bir şey var söyleyemiyorum Uzanırda her seferinde ellerim Tutmak isterken ellerini Ellerini çekende benim. Bir şey var diyorum İşte Dilim varmıyor,söyleyemiyorum Ve öylesine öylesine utanıyorum. Bir şey var,bu dafa ama söyleyemiyorum GörÜnce heyecanlanıyorum Sonra umursamazcasına -Hadi sende canım,diyorum. Titriyor bendenim,titriyor yÜreğim Sanki birşeyler diyeceğim. Korkuyorum ÜrkÜyorum işte o an Allah'a sığınıyorum. Biliyormusun Birşey var söyleyemiyorum önce tatlı tatlı hayalini kuruyorum Ama sonra kendime hiçmi hiç Yakıştıramıyorum. Dediğim gibi utanıyor Yada korkuyorum. Ve sonra köşe bucak kaçıyorum.. Sebebi sen değil gözlerin Gözlerin için yine Bu gecede kahroluyorum..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ---Hep seni hissediyorum-----
Nerede olsam, nereye baksam Içimde hep seni hissediyorum Ne zaman konussam seninle RÜya olmasinda korkuyorum Bir anlik uyanmamak için çabaliyorum Ama sonra yine bitiyor, Bir gun o ruyadan hiç uyanmamak için Hep senin yaninda olurum degil mi ? Ya olamazsam diye bir korku var içimde Gunde gune eriyorum bedenim de En gÜzel sey ise sen varsin kalbim de Her gittigim yol da Her attigim adim da Her yazdigim sayfam da Herseyde ama her yaptigim birsey de Hep seni hissediyorum Seni görmesem de sesini duymak bile Icimdeki sana olan aski canlandiriyor Ve birden havada uçuyor gibi oluyorum Doga da rahat uçabilen kuslar gibi ve yine hep seni hissediyorum Nereye baksam, senin yuzunu hayal ediyorum Sonra dusunuyorum, bakiyorum yanimdasin Dakika surmeden kayboluyorsun Ama kalbimin en derinin de, bir kosede Yine hep seni ve sadece seni HISSEDIYORUM !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Gidiyorsun
Gözlerim kanıyor sen gidiyorsun Bulutlar duruyor sen gidiyorsun Yıldızlar yalvarsada RÜzgar kan ağlasada Ardında isimsiz mezar kalsada Sen yine de gidiyorsun Seni sevdiğimi bile bile Alıp valizini eline Bir hoşça kal koymadan diline GÜlyÜzÜnÜ alıp gidiyorsun Yanağıma bir Buse kondurmadan Yere dÜşen gururuma aldırmadan Sanki koşarcasına hiç durmadan Gölgenide alıp gidiyorsun Bir nokta koymadan bu romana Beni savurup bir siyah dumana Yelkenlerini alıp başka limana Geçmişime karışıp gidiyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biliyorum
Kalabalıklar içinde kendimi yalnız hissetmeye alışmak zor, Karanlıktan korkan küçük kızı koruyacak tek kişi benim, Yolumu aydınlatacak, İklimlerimi değiştirecek, Kokusunu içime çekip ,nefes almaya çalıştığım bu şehri, Benim şehrim yapacak Tek kişi sadece benim… |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() */*/DöNECEĞİN GÜNÜ*/*/
Beklerim geri döneceğin gÜnÜ beklerim beni anlamanı beklerim gÜneşin doğmasını beklerim ölÜmÜn soluğunu beklerim sessiz gecerin sesini beklerim sensiz geçen saatlerin beklerim bu saatlerin bitmesini beklerim geri döneceğin gÜnÜ beklemekten tÜnkendiğindiğim yerlere dÜşdÜğÜmde bıkmıyacağım senin dönmeni ela gözlÜm.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yillardir özlemini çekiyorsam sevdalarin
Ve yillardir kaybediyorsam umutlarimi Tutundugum her dal kuruyorsa. Yasamaya bile kahrediyorsam. Çektigim kahirlarda sen varsin. Sürükleniyorsam rüzgarlarin önünde Yaprak misali. Yuvarlaniyorsam hep çakil taslari gibi. Kavusamiyorsam bir türlü denizlere. Içimde kabariyorsa azgin sular. Tastigim nehirlerde sen varsin. Kaldirimlar dost olmussa ayak seslerime. Gözlerim her kösebasinda seni ariyorsa. Isiklar birer birer sönüyorsa evlerde. Ben *******in ayazinda hala sokaklardaysam. Gezdigim sehirlerde sen varsin. Bin kere ölüyorsam her bir gecede. Ümitlerim yok oluyorsa birer birer Göçmen kuslar göç etmisse sicak ülkelere. Ve ben veda ediyorsam bu anlamsiz yasama. Içtigim zehirlerde sen varsin. Sen varsin bedenimin her damarinda. Sen varsin geceyi bölen haykirislarimda Sen varsin sarkilarin notalarinda. Sen varsin islak kirpiklerimde. Yazdigim siirlerde sen varsin |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sen gidince anladım
meger bomboşmuşum sensiz bir hiç mişim evet sevdim birtanem yalan değil bu sonsuza dek sevecektm sen gitmicektin ama yalan söylemişsin gittin öle bi gittin ki içimi deştinde gittin sen gidince anlamışım seni nasıl sevdiğimi şimdi daha iyi anladım üzgünüm beni bıraktığın gün zaten kaybettin dönsen neye yarar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() her aşka bir ayrılık eki
her ölüme bir yaşam bu kimin ölümü ki her yer toz duman bendim sendin senindim aşktı ellerimize doğan sıcaktı çıplaktı açtı ah koynumuzda uyuyan şimdi bir ölüme ağlar gibi boğazıma tıkanıyor bunlar hangi buz dağıydı ki çarptık bölündük battık sendin yüreğimi ısıtan soluk nasıl bir eksiliş bu ne hoyrat üşümedir içimde seni tuttum seni sevdim seni anlattım kendime seni aldım sana yazdım aşk yarım bir sözcük dilimde adını adıma yazdım sildim yazdım ağladım aşktım sendim senindim şimdi bu ayrılık |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başımı kaldırıp baktığımda
Diğer dairenin camında durmuş Yeni açan bi çiçekti önceleri Gözlerini dikmiş etrafı seyrediyordu İkinci katta camın önünde Bir karanfil hikmetiyle ne güzel de duruyordu Başını biraz öne eğmiş elleri bağlıydı Bazen bana bakıp gülümsüyordu Benimde ona baktığımı görünce Bir kuş gibi kalbi atmış utanmıştı sanki Gözlerindeki o masumluğu gördüğümde Varlığını hiç hissetmediğim bu kalbim Onun kalbindeki kuş olmuş Hayallere bırakmıştı kendini. Ne adını biliyordum ne kim olduğunu Ne beni düşündüğünü hissediyordum Ne de beni biraz olsun sevdiğini Sadece *******i yıldızları izler gibi O masum gözlerini izliyordum Hiç bir karşılık beklemeden Tek bir söz bile istemeden Sadece seyrediyordum Karşılıksizdı biliyordum sevgim Ama bu kuş kalbimi engellemem imkansızdı yanına gittim ellerini tuttum ve artık bu kalbim atmıyor gözlerindeki gözlerim gözyaşıyla ağlıyordu… |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|