![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Saymıyorum
Saymıyorum Sensiz yaşadığım zaman dilimlerini Seninle paylaşamadığım Ömrümü saymıyorum Seni bana beni sana yazmayan Kadere isyan eriyorum İyi ve kötü günleri paylaşamadığımız için Bu dünyayı bu yazgıyı saymıyorum Şimdiden müracaatımı yaptım bile İkinci yaşamımda Seni bana yazsınlar Şu an yanda olup Gözlerinde boğulmak isterdim Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Benim
Sen benim Soluduğum havam yaşama sebebim Gün doğumunda iyi ki varsın dediğim Boş zamanlarımda değil Yaşamı her yönüyle paylaştığım Yüreğimi sımsıkı saran Vazgeçemeyeceğim alışkanlığım Sevgi yumağım her şeyim Senin Adını dilime Sesini kulağıma Sevgini yüreğime Varlığını yaşamımın her çağına Nakış nakış ilmek ilmek işleyen Seni senden Beni benden Çok seven ben Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Delisin
Şaha kalktı özlemim Sensiz bir akşamüstü Masamda fotoğrafın Bardakta demli bir çay İçiyorum hayali Bardak bardak yürekten Sen neden içmiyorsun Ben deli değilimki Tebesümünle içirdin Bir demlik çayı bana Bardağın hiç boşalmadı Gözyaşım boşaldı sana Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Hala Yoksun Hadi Gel
Bekledim yolunu birgün önceden Akşam oldu gün karardı sen hala yoksun Kulağım seste Yüreğim sende gözüm kapıda Akşam oldu umut tükendi sen hala yoksun Gördüğüm her nesne sana benziyor Gelen geldi giden gitti bir sen yoksun Kandırılan oyalanan bir çocuk gibi Akşam oldu umut tükendi sen hala yoksun Gördüğüm her nesne sana benziyor Serap görüyorum beni yorma ne olur Bir güzel essen ışık saçsan bu nefessiz saatimde Gün karardı umut yarına sen hala yoksun Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen miydin
Sen miydin Yürek atışlarımı duyup Gözlerime konan İki bedene can olup Umut taşıyan Sen miydin Yüreğinle görüp Elimi tutan Hasret deryasına Bir nefes olan Yoksa hayal miydin Çekemedim varlığının resmini Hep yokluğunu yaşadım Yüreğimde hasretin Gözlerimde yollar kaldı Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Ne Dersin
Çantan olup omzuna yaslanmak Havlun olup yanaklarından öpmek Göz kapakların olup gözlerine sarılmak Giysin olu kalbinin atışını dinlemek Vücudunda ben olup seninle kalmak Rüyalarına girip orada yaşamak Günün her anında seni solumak Gözlerinin rengiyle dünyayı boyamak Kullandığın eşyalarını ortak kullanmak Aklımı kaçırmadan sana sarılmak Çok şey mi isterdim acaba Sen ne dersin Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Nesin Söyler misin
Dağın güzelliği ovaya yansımış Bahar geldi Çatladı tohumlar Canlandı bütün renkler Gözbebeğimdeki ışık gibi Bir sütun Bir abide Bir peri Ne güzel yakışmış Bedeninin güzelliği Elbisede bulmuş Kalbinin güzelliği Yüzüne yansımış Gözlerinin güzelliği Gözlerimde kalmış Melek misin Düş müsün Hayal mısın Gerçek misin Sen nesin Söyler misin Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Neymişsin Be Kadın
Yolunu bekleyecek Gözyaşını dökecek Rüyasında görecek Sen neymişsin be kadın Yıldızlar ağlayacak Gökyüzü ıslanacak Aklını kaçıracak Sen neymişsin be kadın Yüreğiyle görecek İnan bir gün gelecek Hasretinle ölecek Sen neymişsin be kadın Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Yüreğimde Tomurcuk
Yüreğimdeki acılarla Dayanamam hasretine Asker olan terhis oldu Sen yüreğimde tomurcuk Hasret yine bana kaldı Gurbet canımı yaktı Güller dalında açtı Sen yüreğimde tomurcuk Toprak suya doydu Tüm ağaçlar meyve verdi Kış bitti bahar geldi Sen yüreğimde tomurcuk İçimdeki sancılardan Bak gözlerim görmez oldu Yıllar geçti ömür bitti Sen yüreğimde tomurcuk Umudum var yetmiş yıla Ömrümüz yeter mi buna Bak önümüz bahar yaz Sen yüreğimde tomurcuk Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Özledim Seni
Gözlerini özledim Bakışlarındaki huzur güven ve dostluğu Görmek için Saçlarını özledim Savurduğu rüzgârında serinlemek için O güzel teninin kokusunu özledim Doya doya içime çekmek için İkramını özledim Çeşidinden tatmak için SENİ özledim Yaşadığımı anlamak için Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|