![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() DÜNYAYA BİR DAHA...
Kalbim dargın sana, küstü küsecek; Aşkımı boş yere harcadın gitti... Bütün sevgilerden nefret edecek; Dünyaya bir daha / yeniden gelecek gibi, Gelsen de sevmeyi bilecek gibi. Bu naz, bu niyaz, bu kapris niye? Zindan oldu hayat, küsmek hediye... Küsmek için buldun her gün bahane; Dünyaya bir daha / yeniden gelecek gibi, Gelsen de sevmeyi bilecek gibi. Ömrümüz o kadar uzun mu sandın? Melekler dururken, şeytana kandın, Üstelik sevgisiz yaşarım sandın... Dünyaya bir daha / yeniden gelecek gibi, Gelsen de sevmeyi bilecek gibi. Günümüz hoş geçse, yas tanır mıydık? Sevgiyle yoğrulsak, yaşlanır mıydık? Sevmeyi bilseydik aldanır mıydık? Dünyaya bir daha / yeniden gelecek gibi, Gelsek de sevmeyi bilecek gibi. Severek sevgiden ölecek gibi... Süleyman SAYLAN Ankara, 23.02.1992, Saat: 01.00 Şarkı sözü olabilir. Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BİRAZ İÇİNCE.
Ayrılık, meyhane oldu dün gece; Kurdular masamı, içeyim diye... Hasret hüzün olup, doldu kadehe; Dünyam yıkıldı aah... biraz içince. Ayrılıklar niye hüzün yüklüdür? Bir güzeli sevmek ağır suç mudur? Sevdim diye cezam buysa, süründür... Dünyam yıkıldı aah... biraz içince. Tükenmez hayalsin sen benim için, Hasretin kor oldu, yanıyor içim; Dank etti, anladım, ben sensiz “hiç”im... Dünyam yıkıldı aah... biraz içince. Süleyman SAYLAN İzmir, 30.09.2004, Saat: 03.o5 Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KÖR MÜSÜN GÜZEL?
Bahar sarhoşu gibiyim; sardın kanımı, Esir düştü duygularım; aldın/yaktın canımı. Kapladın içimi, doldurdun her yanımı. Kalbimi yaşatan damar damar örgüsün, Görmüyor musun güzel, aşkıma kör müsün? Alevler baçıyor seni gören gözlerim, Ilık ılık eriyor, günden güne yüreğim. Peşinde sürüklenen bir aşık köleyim... Kalbimi yaşatan damar damar örgüsün, Görmüyor musun güzel, aşkıma kör müsün? Vazgeçmek zor artık, gördükten sonra seni, Unutmak kolay mı o güzel/yosun/çağla gözlerini? .. Ahrete kalsa bile, saklarım sevgimi. Kalbimi yaşatan damar damar örgüsün, Görmüyor musun güzel, aşkıma kör müsün? Süleyman SAYLAN Ankara, 17.02.1988, Saat: 14.00-15.00 (Şarkı sözü olabilir.) Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KOLAY OLMAYACAK...
Beynime çakıldın, çıkmıyorsun ki; Çekip gitsen bile, izin kalacak. Hayal alemimde perisin sanki, Kolay olmayacak seni unutmak. Ufukta kaybolan denizden derin, Bir rüya perisi, bir düş gibisin... Öldürür caziben, yakar iksirin, Kolay olmayacak seni unutmak. Şarabını içtim, başım dönüyor, Hayalin içimde sensiz duruyor, Çekiksi gözlerin kalpten vuruyor... Kolay olmayacak seni unutmak. Sulara dökülen berrak gölgenle, Suçlusun diyemem, varsa suç bende. Tanımsız duygular tattım sayende... Kolay olmayacak seni unutmak. Bir masal gibisin gerçek olmayan, Al bir gonca gülsün, asla solmayan, Yalancı busesin, sonu gelmeyen... Kolay olmayacak seni unutmak. Süleyman SAYLAN Ankara, 09.07.2000 Saat: 02.55 (Şarkı sözü olabilir.) Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ... KAYBOLDUN.
Gönül denizimde bir yakamozdun; Dünyamı sessizce renklere boğdun, Kalp atışlarımın ritmini bozdun... Sabah erken oldu birden kayboldun. Yağmayan buluttan seller boşalmaz, Eğer yoksa sevgin, yalan kurtarmaz, Karşılıksız aşka bu can dayanmaz... Sabah erken oldu birden kayboldun. Benimki bir düştü erken uyandım, Sevgiden anlayan hala var sandım, Boş yere bağlanıp hep yaralandım... Sabah erken oldu birden kayboldun. Çöle alışmışım susuz yaşarım, Dört yanım sularla dolsa şaşarım. Kapriste boğulmam bıkar kaçarım... Sabah erken oldu birden kayboldun. Süleyman SAYLAN Ankara, 03.03.2001 Saat: 01.05 Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KALBİM SENİ DEĞİL...
Bugün aşkım sensin, yarın başkası, Bitmez ki gönlümün aşklı dertleri. Silindi gitti bak dünkünün yası, Kalbim seni değil, sevmeyi sevdi. Üzülme, bu aşk ne ilk, ne de sondur, Sevda bir içkidir, bir daha doldur. Son aşkım ilk aşktır, önceki sondur... Kalbim seni değil, sevmeyi sevdi. Günlerin geçer hep, istemesen de, Sevgi uçan kuştur kafeslesen de, Kahrolup gününü zehir etsen de, Kalbim seni değil, sevmeyi sevdi. Sevdanla sarhoşum sanma sakın sen, Hep böyle başıboş, avareyim ben. Terkedip giderim seni severken, Kalbim seni değil, sevmeyi sevdi. Süleyman SAYLAN Ankara, 16.11.1994 Saat: 23.32 (Şarkı sözü olabilir.) Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ... HEM TAPAR GİBİ.
Bu dünyada yok ki sevgiyi bilen, Görürsem saklarım bir nazar gibi. Ok bakışlarınla vurdun kalbimden, Sevdim seni çılgınca, tapar gibi. Yürekten sevip de, nefret edenler, Beni ancak anlar gerçek sevenler. Kitaplar yazmadı, sustu kalemler Sevdim seni çılgın, hem tapar gibi. Seni sevdim diye mecburum sanma; Özgürlük kalbimde kanayan yara, Sakın sevgimi de yabana atma... Sevdim seni çılgın, hem tapar gibi. Sevgimiz bitiyor senin yüzünden; Ayrılık kapıda belirdi birden... Başlamak istersen baştan, yeniden Sevdim seni çılgın, hem tapar gibi. Süleyman SAYLAN Ankara, 24.11.1993 Saat: 22.10 Şarkı sözü olarak yazılmıştır. Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GÖNÜL KANAR MI?
Yüreğim çarpmadan şimşek çakar mı? Sevgisiz buluttan yağmur yağar mı? Yıllarını bana versen bile sen Birlikte olmadan gönül kanar mı? (Birlikte olmadan gönül doyar mı?) İstiyorum seni yirmi dört saat, Boş geçse yanarım bir an, bir saat. Sevgi isterim ben, bir de sadakat... Birlikte olmadan gönül kanar mı? (Birlikte olmadan gönül doyar mı?) Sana yazdım bunu, anlarsın diye, Yüreğin alışsın içten sevmeye. Ninniyle dizinde uyutsan bile... Birlikte olmadan gönül kanar mı? (Birlikte olmadan gönül doyar mı?) Süleyman SAYLAN Ankara, 07.07.1993, Saat: 22.48 Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() FEDA ETTİN AŞKIMI
Yüreğimde son nefes, yaşamımda ahenktin, Neredesin sen şimdi, birden terkedip gittin? Kollarım açık kaldı, doymamışken geceye; Feda ettin aşkımı asılsız bir şüpheye... Sevgiden anlamadın, sevmesini bilmedin; Gözlerimde yaş kaldı, giderken de silmedin. Kollarımda sen yoksun, hasretim ben sevgiye, Feda ettin aşkımı asılsız bir şüpheye... Taa... Başından beridir hep şüphelenip durdun, Aldatılmak üstüne çok öyküler uydurdun. Gözlerin içimde kor, alamazsın geriye, Feda ettin aşkımı asılsız bir şüpheye... Yaşamında renk olsun, düşünme artık beni; Yüreğin sevgi dolsun, mutlu etsin hep seni. Ağlayan kalbim artık hasret çeker ölmeye, Feda ettin aşkımı asılsız bir şüpheye... Tüm kalbimle dilerim; dertler seni bulmasın, Bu dünyada yaşarken, mutsuz günün olmasın. Senin için çekerim, ben razıyım her şeye, Feda ettin aşkımı asılsız bir şüpheye... Süleyman SAYLAN Ankara, 31.01.1981, Saat: 01.45 (Şarkı sözü olabilir.) Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ... EĞER AŞIKSAN.
Sana duyduğum aşkı anlatsam, Roman olurdu yazmaya kalksam. Yaşlı yüreğim kurtulsa senden, Unutsam seni bağımsız kalsam... Üç gün dolmadan yıprattın beni, Sevgi sandın sen kaprislerini. Sevgiyle açan çiçeklerimi Kuruttun işte daha açmadan. Tattın mı aşkı bilemem ama, Geri dönerdi gelse kapına... Seni besleyen duygular var ya, Bi haber sanki gerçek dünyadan. Kuş tüyü gibi uçan düşlerle, Nerde hata var, sorma ilerde. Aşkın gerçeği, gezer dillerde... Mutlu olunmaz aşkı tatmadan. Korkak kalplerde sevgi barınmaz, Mızrak gibidir,yüreğe sığmaz... Aşksız dünyada asla yaşanmaz, Yaşam (hayat) güzeldir eğer aşıksan... Süleyman SAYLAN İzmir-Bornova, 13.11.2004, Saat: 01.35 Süleyman Saylan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|