![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kiraz çiçek açıyor...aykırı dal üstüne...! ! !
Güne, güzel başladım bu gün.. Renklerin canlılığı var tualimde, ........Etrafta bahar kokusu, Yeşil yaprakları cümbüşünde.... Ne cok özlemişim, anımsadım, ........ birden seni, Yağmur damlalarında gelen, bahar kokulu serinliğini, Serinliklerinde sen diye, ....özlemişim seni.... Sen düşüme gelince, Hep orda kalasın istiyorum.. köz ateşinde ki kahve kokusu gibi doluyorsun yüreğimde... Sesin kulağımda asılı kalıyor, Kıpırdamıyorum, gülüşün yerlere düşmesin diye. Gözlerimde garip bir ışıltı, Sevinç,coşku dolu yüreğimde, Bir sabah özgürlükle ansızın, Cıkıp geleceğim ve Defalarca öpeceğim yarınlarımızı... Bekle emi beni... Bekle.... Güne güzel başladım bu gün, geceden kalan Seninle.........! fügen 2008 in...vakitlerden ne oluyo şimdi durduk yerde bana..? vakti.... Fügen Algıer
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kolay matematik
Şu yarım asırlık hayatımda, Otuzzzzzz yılımı, Yok saydım.... Oleyyyyyyyyyyyy O zaman halaaa.... yirmi yaşımda kaldım) Fügen Algıer
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Közündeydi sevdam,bir yel esti sardı dünyamı ateşi...
Hüznün, Kana karıştığı saatlerdi, Seni düşünmelerim.. Sevmelerimse,Yıllar öncesi.. yıllardır, arzulayıp dukunamadığım sen dermansız etikliğimde beklerken... ağlamaklı bir şarkı sol yanımda inleyen, asla dinlemeye doyamadığım.. özlemin, her aklıma geldiğinde sızlayan içim her akşam yeni baştan öldüren, ve yıllardır senden kaçışlarım, gözümün ucu hep sendeyken... şimdi, aşkına bulanmış ellerim boyuyor, sevdamın tualini.. siyahtan en canlı pembeye dönen satırlarım, içime dökülüyor, papatyamın beyaz rengi yağıyor yüreğime, kalemim, gün batımı renklerinde, boy veriyor dizelerimde.. bir özlem bu... Bir umut, yılların Uzaklığındaki yürekleri Bir birine tutturan, Sıkı sıkı sarılıp, şimdi ne benim eski ben, ne senin eski sen olduğun saatlerde, keşkeleri silip hayatımızdan, Kopmadan en hassas duyguların,kalbe yapışması, umududur anlık zamanımızda.. ertelenmiş, Sevdamın elini tutmaya çalışmaktır özlem.. evren kadar büyük Senin kadar şefkatli, bir özlem bu... Özlüyorum seni, Yalansız bir özlem bu, Dolansız, saf,naif, bir özlem. Yeni doğan bir bebeğin Minicik ellerini tutmak gibi Yumuşak ve mazlum, en bebeksi kokunda sana özlem... Yüreğimde, seninle etik duygularda, yaşadıklarımın özlemi, yaşayamadıklarımın hayali varken, varmısın? varmısın yeniden... ? ? ? ? ? ? ? ..... fügen.. 2008 in vakitlerden eski etik duyguları öldürüp,yeniden,yeniden deme vakti... Fügen Algıer
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi gülüm
Gözünü arardım hep,gözümü açtığımda, Sana kimselerin bakmadığı anda.... Bitmiş bir resmin cizgileriydi yüzün, Asla taslak olmadın bende....anla. Benki bir boşluk gibi sevgiye aç yaşamışım, Tek seni sevdiğimi biliyorum, Sadece o aklımda.... Hiç bir kadeh taşıyamaz seni, Hiç bir dudak içemez, Hiç bir güneş ısıtamaz ben gibi... Ne bir türkü ne bir şiir ne bir hercai gönül, Ne sahte yüzler,sevgiler,cilveler,gülüşler. Çalamaz benden seni. Ne olur..anla........ '' beni bu karanlık odalarda ışıksız bırakma'' Fügen Algıer
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mavilikler üstünden o güneşi doğurabilmek seninle...en güzeli....! !
Hava, soğuktu, yağışlı Deniz lodosta, dolu fırtına, Umut dolu bir gemiydi aşk, Zor yanaştı rıhtıma, ardından aniden, ........güneş açtı... Uyanıkmıyım, uykudamı? .......... bilmiyorum. hele dürtün,dürtün, ............. beni... Mehtabı,hüznü,sevdayı,şiiri, Şehrin günahlarını örten geceyi, yar gönlünde naif sevgiyi, bilmeyenler, Girmeyin sınırlarıma, dingin dünyamda tek başıma, Sevgi dilim arı gelirse gönülde, bilirim ki, ...en temiz sevgideyim... ve...bilki, Seni düşünmek en güzeli, seni düşünmek en ümitli, Sabrınla içinde doğurabilmek mavilikler üstünden o güneşi, .......... en güzeli... Kalbim,ruhum,beynim, Nedenim,niçinim,nasılım, Sevilen,sevende sen... yaşamak seninle, En güzel aşk şarkısını senden, ....... dinlemek gibi birşeyken.. fügen.. 2008 in vakitlerden gündüzün geceyi kucakladığı dingin vakit.. Fügen Algıer
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mechul sevgiliye mektuplar..1
Sen hep hayalimdesin,düşlerimde Nasıl özlüyorum mechulum, Seni bir bilsen...... Gönlümün,ruhumun,bedenimin ilacı, Ebedidir aşkım sana solmayacak, Sevgimiz bir gök kuşağı misali, Cihanı rengarenk saracak..... Dolmasın gözlerin,titremesin sesin, Değişmem senle bir dakikayı, Cümle alem sevgilere..... Sen dikili agacım,tututnacak dalım, Gönül yoldaşım,can ilacım, Hiç kimse sevemez benim kadar seni, İste canımı veririm seve seve, Can balım diyen her sözüne...... Keşke yıllar önce cıksaydın karşıma, Yine aynı gülüş ve duygularla, el ele,göz göze,diz dize senle, Yaşardık hayatı bitmeyen sevdamızda..... Başa cıkılmazdı dediğimiz sevdalarda, Ne cıktı yıllardır ağzımdan, Sevginden başka, Aramıştım seni yitirdiğim aydınlıklarda..... Gün ağardı,hala sen varsın be gülüm, Tüm hücrelerimde ve aklımda..... Yüzüm kızarıyor aklıma gelince sevdan, Söyleyemiyorum mechulum sevgimi, Bir allahtan başka kimseye, Bir allahtan başka......................... fügen 22.09.2007 Fügen Algıer
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mechul sevgiliye....
Ömrümce olmasını beklediğim, Mechul sevdiğim, Seviyorum seni,ne ve kim olduğunu bilmeden..... Kendi kendime hayallerde şekillendirdiğim, Rüyalarımda şefkatini dilendiğim, Şiirlerimde aşkımı verdiğim, Hiç ama hiç sevmemiş bu gönlümde, Ömrümce gelir diye beklediğim..... Kimi gün esmersin hayallerimde,karagözlü, Kimi gün buğday tenli,sevgi dolu, Yüzünü bile görmediğim, Ama hep hep beklediğim..... Ah edilmişlikleremi gittim bilmiyorum, Cokmu gördü allahım, Elimin tersiyle hep ittiğim eski sevenlerim, Şimdi size muhtaç bekliyorum.... Bir yalnızlık girdabında gönlüm, Kimselere anlatamadığım, Cok sevildim hep ama asla sevemediğim, Cok sevipte sevilmediğim..... Neydi,neydi bilmediğim, Hatalarım benim..... Bir yudum menfaatsiz sevgiydi, Beklediğim,elde edemediğim.... Cokmu görüldü bana bu kahbe dünyada, Bir sıcak gülümseme,bir ses, Tüm yaşamımı,yüreğimi verdimde, Anlaşılıp sevilemedim ömrümde.... Herkes bir değişik arayışta, Herkes bir kapris tuzağında, Pencere dibindeki yeşil çimenim oysa, Uzaklarda gül bahcesi arayana..... Geldi geçti ömrüm, Yıllarımı verdim cevreme, Bana bir gülümsemeyi cok görenlere..... Akıllanmam ben biliyorum, Yinede kendi kendime,tek başıma, Seni koşulsuz seviyorum, Seviyorum........
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mehmedim....
Hani askerler ölmez, Analar ağlamaz diyorlardı, İşte ağlıyor herkes...... Nerdesin memedim nerde? Hangi hain pusu yıktı,hangi hain kurşun Ayırdı seni sevdiğinden,ailenden... Kim demiş asker ağlamaz, Komutanların ağladı dün ardından.... Şafağına az kalmışken kıtanda, Vermedin silahını geri, Duydum ki kankamın oğlu, Vatanım için ölürüm demiş dün şırnakta.... Ahhhh bu vatanımın memedi,ahmedi,ömeri, Sen nasıl yücesin vatan sevgisi dolu, Yüreğim yasta,yüreğim kavruk, Sen sınırdayken uykular haram bana...... Canımdan can alsalar, Elime silah verseler tüm analar gibi, Size kıyanların bakmam göz yaşına, Ahhh memedim,askerim benim, Çıldırası yüreğim kan ağlar benim...... Mermi sekerken dağlarda, Ana yüreğim siper olsun sana, Dualarım hep seninle,sizinle Gazan mübarek olsun memedim......
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mızıkcıyım ben....
Mızıkcılık yaptım işte ben, Oynamıyorum artık senle, N e aşk ne sevda oyunu..... Tüm şımarık cocukluğum, Üstümde bu gün, Küstüm tüm cevreme.. Al senin olsun oyuncak kalbin, Ver benim sevdalarımı geri, Oynamayı bile beceremediğimiz, Bu sevgililicik oyununun.... Mızıkcılık yaptım işte, Tüm şımarık duygularımla örselenmiş, Oynamıyorum, Oynamıyorum artık senleeeee..... fügen.. Fügen Algıer
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mutlaka,mutlaka sustuğum görülecek gönlünde.....
Çare bulmaz yaralarım içimde, Hava desen cok esintili bu sabah, Denizin suyu sıçrayıp tuz basıyor yarama, Bir sokak kedisinin ayazdaki yalnızlığımda.... Aylardan ekim geldi gönlüme, Kış başı,hazan sonu.... Üşüyor gönlüm sensiz soğukta, Çaresizdi gönül yaralarım açıkta..... Güzden kalma kurak sevdalarım, Dermansız kaldı gökyüzü ağlamakta, Gezerim yüreğimde sahipsiz bir yara, Akıtır kıyılara ırmak ırmak gözyaşımı..... Sevdalara kapanmış korkak yüreğin, Suskundu kalbim,lal oldu dilim, Çare bulmaz yaralarım gönlümde, Susarak bekliyorum sadece..... Biliyorum sesim duyulmadı yüreğinde, Mutlaka,mutlaka sustuğum görülecek gönlünde..... fügen 27.10.2007 Fügen Algıer
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|