![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Onları Hiç Kimse Anlayamaz
Bazı insanlar ölerek yaşar, Yaşararak ölür,yani özürlüler. Onları hiç kimse anlayamaz Çünkü onlar özürlü. Ayna,yalnızlık anlatır Onları hiç kimse anlayamaz Çünkü onlar özürlü. Gizli bunalıma girerler, Beyinleri yorgundur Onları hiç kimse anlayamaz Çünkü onlar özürlü. Aşık olmaktan korkarlar, Düşünceleri romantiktir ama Onları hiç kimse anlayamaz Çünkü onlar özürlü. Sinirleri dertleridir Sabırları taktire değerdir Onları hiç kimse anlayamaz Çünkü onlar özürlü. Dostları oyuncaklarıdır Tek tesellileri televizyondur Onları hiç kimse anlayamaz Çünkü onlar özürlü. Eğlenceleri dostluklardır Huzurları akrabalarıdır Onları hiç kimse anlayamaz Çünkü onlar özürlü. Acıları hayatlarının bir parçasıdır Özlemek doğaldır Onları hiç kimse anlayamaz Çünkü onlar özürlü. Günleri hep hayal ederek, Beklemekle geçer Onları hiç kimse anlayamaz Çünkü onlar özürlü. Evet sizler Özürlüleri anlamayı çok isteseniz bile Özürlüleri hiç bir zaman anlayamazsınız. Sadece özürlü olduğunuz zaman Özürlüleri anlayabilirsiniz. Fatih Güler
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Öğretmenimden Öğrendim
Annemden ayrılmayı Kendi ayağımın üstünde durmayı Arkadaşlarımla kaynaşmayı Öğretmenimden öğrendim. Bir,iki,üç demeyi Allah,vatanım,bayrağım tek olduğunu Atalarımı saymayı,küçüklerimi sevmeyi Öğretmenimden öğrendim. Cumhuriyetçiliği,Atatürkçülüğü,laikliği, Milliyetçiliği,Osmanlılığı, Türklüğü,özgürlüğü,birlikteliği Öğretmenimden öğrendim. Çanakkale’nin geçilmezliğini İlk hedef Akdeniz olduğunu Egenin verilemeyeceğini Öğretmenimden öğrendim. Başkentimiz Ankara Önceki başkentimiz İstanbul Diyarbakır’ın Paris olduğunu Öğretmenimden öğrendim. Askerlik kutsal görev Vatanımız biz Türklere emanet Şehitliğin cennet yolu olduğunu Öğretmenimden öğrendim. İnsan gibi kul Türk gibi doğru Doğa gibi doğal olmayı Öğretmenimden öğrendim. Hayvan,doğa sevgisini Akrabalığı,dostluğu, Dürüstlüğü,yardımseverliği,eşitliği Öğretmenimden öğrendim. Barışı,hoşgörülüğü,merhameti, Dünya ve Türk edebiyatını, Dünya ve Türk tarihini Öğretmenimden öğrendim. Fatih Güler
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ömür Dağımı Kayaya Sığdırdılar
Ömür dağımı kayaya sığdırdılar. Dönen dünyada tersine döndürdüler Feleğimin çarkını. Dört bir yanımı tel örgüyle örerek Ruhumu sarmaş dolaş bağlıyorlar. Yılların elinden içmiş zehir gibi zehirliğim. Zehirim tükürse toprağın canını acıkır. Duyguları acıyan gizli tutar misali, Duygularım ta yerin altında gizleniyor. İlkbahar çağımda, Yastığımın yüzüne saçlarım serpiliyor, Sonbahar çağımın yaprağı gibi. Sarı odalardan tabutlar yıkanıyor gibi Kötüler galip geliyor. Sabah şahini gibi sivrileşmiş dişi, Beni kemirecek gibi duruyor, Ruhumun şeytanları cinnetin yanında. Fatih Güler
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pembe Gözüktüren Yıllarım
Her şeyi pembe gözüktüren yıllarım. Siyahımı gizlemeye çalışan yıllarım. Ben sana hesap soracağım yerde, Ben sana isyan edeceğim yerde, Ben sana nefretimi kusacağım yerde, Sen bana hesap soran, Sen bana isyan eden, Sen bana nefret kusan yıllarım. Kainat hakimiyle küstürmeye çalışan, Son iğrenç vazifeni yapan yıllarım. Fatih Güler
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pembe Güller Gibisin
Sevmiyorum diyemem Pembe güller gibisin. Seviyorum diyemem Sevgiden de ötesin. Hiç bir şey söyleyemem, Sözlerim yetişemez Güzelliğin özüne, Gözlerinin rengine. Fatih Güler
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pembe Yüzlü Gülümdün
Deseninle sevmiştim, Yaprağınla gülmüştüm, Açarken neşelenmiş, Solarken sararmıştım. Ellerim değemez ki Dudağım öpemez ki Pembe gül kokuyordun Pembe yüzlü gülümdün. Fatih Güler
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Perde Ve Kapanış
Ekmek yapılır,boğazımız bitirir, Kış karla su getirir, Yaz götürür, İlkbahar ağaç yapraklarını yeşertir, Sonbahar kurutur, Mutluluk güldürür,acı ağlatır, Annemiz doğdurur,ecel öldürür, Hayat tiyatromuzda sadece iki sahne var Perde,kapanış. Fatih Güler
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pişti Oynayalım
Canın niye sıkkın kalbim Beni yine üzüyorsun bak Aşık oldun değil mi ona İnkara hiç kalkışma lütfen Tarifte ederim bak o kızı Nerden mi biliyorum onu Gözlerim gösterdi güzeli Sakın ha atıyor deme Zaten sayende uykusuzlar Birde iftira atma gözlere Adını söyle diyeceksen Adını da kulaklar söyledi Edemedi tarif diyeceksen Aşkların tarifi olmaz ki Çünkü ona topluca aşığız Uyuyamıyorsak pişti oynayalım. Fatih Güler
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ruhum Sevgine Muhtaç
Dinmedi daha yüreğimdeki derin sevda Kül olmadı daha bağrımdaki yanardağ Kurumadı daha gözlerimdeki ıslak nemler Bitmedi daha yoluna ektiğim papatyalar İsyan etmekte ruhum sevgine muhtaç Saçlar yolunuyor odamın duvarları sırdaş Dişler dökülüyor ömür sana yoldaş Ermez muradım mutluluk bana kıskanç Fatih Güler
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rüyalarımı Da Unutturdular
Gönlümde sevgiler saygılar var Tane tane. Ellerimde çiçekler var Kokulu kokulu. Üstümde dağların gelmesi var. Yüksek yüksek. Boğazımda yılların içmesi var Yudum yudum. Aşkımda çiçeklerin solmuşluğu var Garip garip. Gözlerimde sel yaşları var Yağmur yağmur. Kalbime bıçak yaraları saplanıyor Mor mor. Yüreğimden kanlar fışkırıyor Kırmızı kırmızı. Saçlarımdan aklar çıkıyor Beyaz beyaz. Ömrümün yaprakları dökülüyor Yeşil yeşil. Kulaklarım dertli türküleri duyuyor Boğuk boğuk, Acılı şarkıları dinliyor Yanık yanık. Duygularım ayrılık şiirleri okuyor Sayfa sayfa, Kalemlerimde isyan kelimelerini yazıyor Kalın kalın. İçimde fırtınalar kopuyor Ayaz ayaz. Takvimler umutlarımı yırtıyor Yaprak yaprak. Saniyeler zamanlarımı çalıyor Teker teker. Oyalıyor ecel beni Şu yalancı dünyanın kahrını çek Diye diye. Uyandığım her sabah için vicdanım inliyor Feryat feryat. Midem bulanıyor Bana yapılan haklısızlara adalet bu mu Diye diye. Sabrımın zincirleri kırılıyor Yavaş yavaş. Yollarım çürümeye başladı umutlarımı Bekleye bekleye. En sonunda Rüyalarımı da unutturdular Aynamdaki insana acılar Çektire çektire. Fatih Güler
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|