![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni Sen Şair Yaptın
seni tanımadan önce ben kendi halinde bir adamdım bazen yazar bazen de bozardım dörtlüklerimi birbirine kattın beni sen şair yaptın bana ne de güzel dizeler yazdırdın en güzel şiirler senin hakkın ne olur beni kırmaktan kaçın o güzel yürekli halini yeniden takın bana ol biraz daha yakın beni bir daha üzme sakın çünkü beni sen şair yaptın 15.11.2004 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni Sensizliğe Mahkum Etme
bilmem ki neden hiç arayıp sormuyorsun beni? sevmekse,hem de delicesine sevmiştim seni eğer acımasızca bana ilgisiz kalırsan böyle ben buna nasıl dayanırım canım lütfen söyle? gündüzleri hiç yaşamadım sen gittin gideli sensizliğimde dost edindim kendime zifiri *******i inan ki hiç ısınmadım tutmayalı o güzel ellerini siyahtan başka renk tanımadım görmeyeli gözlerini bilirsin bir bebek gibi ne denli düşkünümdü sana seni ilk tanıdığım o kar yağışlı günden bu yana razıyım verdiğim sevginin onda birini versen de bana yeter ki beni sensizliğe mahkum etme bu dünyada 05.01.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Sensizliğe Yenik Düşürme
sen benden gittin gideli havalar soğudu buralarda bana değmedi inan ki senden başkasının bir tek eli tir tir titreyip üşüyorum yokluğunda ne olursun çıkıp gel bana bir sabah gün doğumunda ne yazdın ne de aradın beni sözlerinle hiç sarmadın bedenimi neden öyle küsüp de gittin ki ben mi soldurmuştum güllerini? haydi inat etme ara beni de duyur bana hasret kaldığım sesini sensizliğimde bir günümü bile yıl saydım sana hasretimi geceme günüme yaydım ben senin gök yüzüne doğan Ay'dım gidişinle yoldan çıkıp uçuruma kaydım ne olursun hüzün çökmesin yüreğime bir gün bile olsa da bana yüzünü çevirme ben nefes yerine seni çekiyorum içime sakın geç gelme beni sensizliğe yenik düşürme 03.10.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Sevdana Yenik Düşürme
dünyam karardı birdenbire sen gidince artık güneş bir daha doğmaz bu şehire sevmek ve sevilmek asla gelmez tehire bil ki sensiz geçemiyorum köprülerden yokluğunda korkuyorum düşerim diye nehire aşksız ve sevgisiz yaşanır mı bir ömür? insan bir tek nefes bile alamadan ölür şiirim sensiz bir gün bile benim için kapkara yarı ölüm gibi bir gündür beni böyle yapayalnız bırakıp da sakın arkana bakmadan çekip gitme uzaklardan halime kahkahalar atıp da günümü geceye baharımı hazana çevirme yaşarken benim sırtımı yere getirip de ne olursun beni sevdana yenik düşürme 06.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Sevdanla Yakıp Kavurup da
sensizliğim aklıma düşünce deli olur buna dayanamaz yüreğim ben böyle bir aşkı yaşamadım ömrümce inan ki sen oldun benim nefesim bil ki sevdiğim şimdi sanki ben senim aşkın yüreğimde senli çiçekler açtı sevgin gönlüme sonsuz bir neşe saçtı ben senden önce bir ölüden farksızdım yaşadığımı seni sevince anladım beni sevdanla böyle yakıp kavurup da bir gün sakın buraya kadar deme beni aşk şiirlerinin şairi yapıp da ne olursun beni yaşayan ölüye çevirme 27.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Sevdiğini Söyleyiver
hüzün hiç olmasın o güzel yüreğinde rengarenk çiçekler açsın gönül bahçende solmasın asla kalbindeki gonca hep baharı yaşa ömrün boyunca sensizlik yarı ölüm gibi bir şeymiş meğer uzaktan da olsa seni sevmek çok şeye değer sen de beni mutlu etmek istersen eğer arada bir olsa da beni sevdiğini söyleyiver 22.07.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Şair Yapan Senin Sevdandır
sevda yolumuz dikenli olsa da yıllarca yalın ayak yürürüm uğrunda her yanım kan revan içinde kalsa da vaz geçemem senden ömrüm boyunca sana aşkımı haykırıyorum şarkılarımda seni her gece sevip okşuyorum rüyalarımda seninle el ele dolaşıyorum hülyalarımda inan bununla da teselli oluyorum yokluğunda gecene ışık gününe güneş olurum dünyanı aydınlatır seni ısıtır dururum ölene dek seni ıslatır sevgi yağmurum bil ki buralarda ben sensiz mağdurum haydi gülümse bana uzaktan da olsa rüzgarlara yükledim sevgimi sana dolsa beni şair yapan senin sevdandır inan ne olursun çıkıp gel ömrüm dolmadan bir gün ölürsem eğer sana kavuşamadan arada bir ziyaret et beni yas içinde olmadan seni bekleyeceğim mahşerde kuytu bir köşede sakın geç kalıp da beni oralarda düşürme derde seni sensiz yaşatma bana gözlerim olacak yollarında ayak seslerinden tanıyacağım seni binlercesi arasında gözlerimden bir nehir akarken bulacaksın beni bir yol ağzında kollarıma atılmayıp da beni mahzun beni boynu bükük bırakma 23.10.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Şiirlerimde Ara
kalbimde bir heyecan başlar şiirlerini her okuyuşumda gönlümde bir de sızı var şu anda zaten her şey şiir gibidir senin dünyanda bir gün sen de beni bulmak istersen dizelerimde saklıyım ben beni şiirlerimde ara her sabah gönül bahçemde bir gonca gül gibi açıversen hasretinle dolan kalbimde bir heyecan olup atıversen benim dünyama mutluluklar saçıversen ne olur sanki o güzel yüreğine beni alıversen ben de seni kollarımla sarıversem 16.03.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Tanırsın Değil mi?
senin gözlerindir benim dünyaya umutla baktığım pencerem inan ki sensin gönül tahtımdaki tek ecem her sabah güneş doğmadan erkenden uyan aç kollarını bekle beni hatta çık balkonuna duy ayak seslerimi rüzgara verdiğim kokumdan beni tanırsın değil mi? şu anda seni görmesem de benim gözlerimde sen yine bir başka güzelsin ruhumu tatlı tatlı okşayan hep esecek bir yelsin bu bahar rüzgarı hiç durmadan yüreklerimizde ömrümüzce essin gönlümüzde rengarenk açan çiçekler hiç solmasın yemyeşil kalsın ölünceye değin 07.09.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Terk Edip Gidip de
bil ki ben yüreğimi seninle sözledim hasretini çekerek hep yolunu gözledim inan ki düşlerim sabahlara değin bir tek senin o muhteşem güzelliğinle süsledim seninle ışık geldi gözlerime her yer aydınlık dünyama hiç düşmesin korkutur beni karanlık haydi çıkıp gel bana razıyım olsa da anlık ben sana alıştım sensiz yapamam artık gece yarıları hiç aklına düşüyor muyum oralarda? resimlerimi bir bir öpüp okşuyor musun ekranında? saçlarımı geriye tarıyor musun o narin parmaklarınla? ağlıyor musun gözlerine hakim olamadığın zamanlarda? ne olursun buralarda beni gözü yaşlı bırakma beni terk edip gidip de sevdanla yakma sakın o güzel gözlerinle benden başkasına bakma beni dertlere düşürüp de gece gündüz ağlatma beni yüreğinden çıkarıp da ıssız bir yerlere atma 06.06.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|