![]() |
|
|
#141 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57968
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Neredesin -1
Özlemimsin Hasretim Neredesin güzel yârim Sen bendeki yüreksin Damarda ki kansın Şimdi ise gözde Sel olup akan yaşsın Neredesin güzel yârim Sen ki ömrümün neşesi Sensin hayatımın her şeyi Şimdi bulamıyorum seni Neredesin ey güzel sevgili Neredesin söyle Şimdi nerelerde Seni bekleyen yarım kalmış bir yürek var Bu ellerde
|
|
|
|
#142 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Neredesin
Dağ dağa kavuşmaz derlerdi Kavuştu bak Toroslar Ziganaya Ama sen yoksun yine ...........Leyla Mecununa ...........Ferhat kavuştu Şirinine ...........Ben arıyorum hala seni Su tersten akmaz derlerdi Aktıda yıktı bendini Sen dönmedin bir tek geri ...........Ömür biter dert bitmezmiş ...........Ne ömrüm bitti ne de derdim ...........Ben senin olmayınca Neredesin nerelerdesin ey güzel yar! ! !
|
|
|
|
#143 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nerelerde
Nerelerde şimdi nerelerde Hani gitmezdi bitmezdi Gitti de bitti Dur’ u bile dinlemedi Ne yaşlar döktüm ardından Ne yaslar tuttum Aşkından mı bilmem Hasretinden mi yaşamayı unuttum Şimdi ben bir avare Ne sevmek ne de sevgi Tek olan bende Bitmemiş bir aşkın yarası Tek kalan aklımda gözlerinin karası
|
|
|
|
#144 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Neydi
Ne Umutlar Bağladım Neleri Göze Aldım Kimleri, Neleri Hiçe Saydım Ben Yalnızca Sana Sadece Sana Yaşadım Peki Sen Ne Verdin Beni Terk Edip Yüz Üstü Bırakıp Ellere Gittin Neydi Suçum Neydi Söyle Sevmek Miydi Seni Delicesine
|
|
|
|
#145 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Olamayız
Şimdi olmasa bile sende alışacaksın bir gün Zor gelecek ama inan oda olacak O hiç bitmeyen aşkın Sönmeyen aşk ateşin Bitecek yavaş yavaş Ve ateş önce köz olacak sonra da kül Ama inan unutursun sende Zor bile gelse Alışacaksın sende işte Kuruyacak her geçen gün gözlerin Azalacak aşkın acısı yüreğinde Ve bir gün geldiğinde Hatırlamayacaksın sen değil beni Benli günleri bile Gelmeyecek hiç hatırına Dedim ya unutacaksın işte zamanla Ve bende unuturum seni Belkide.. Boş verdim keşkeleri ve belkileri Bir gün gelecek unutacağız Çünkü biz artık eskisi gibi OLAMAYIZ
|
|
|
|
#146 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Olmaz Canım
Olmaz olmaz gülüm Seni bırakmam ecelin eline Bırakamam Ya bende gelirim ya seni bırakmam Alamaz seni hiç kimse alamaz Ecel bile gelse seni benden çalamaz Söz verdik hatırla Yoktu ayrılmak kitapta canım unutma Ellerin soğuk gözlerin sönük Tenin donuk olamaz Kolların yana düşmeyecek asla Bırakıp gitmek yok söz verdin bana Olmadı bu son veda canım olmadı Bak seni kara toprak bile benden alamadı Ecel geldi de ayıramadı Geldim ben de ardın sıra geldim canım Sevenlerin arasına giremedi bak ölüm bile
|
|
|
|
#147 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Oyun
Çok görme olanları Bunlar hayatın oyunları Kader kahpe Dünya yalan Ömürse bir güldür solan Çok görme bunları Sen ve ben birer oyuncuyuz Hayatın film setinde Az kaldı sona Yönetmen bitirmek üzere Sen seçemezsin sonunu Ya mutludur cennette sonu Ya hüsran olacak cehennemdir Yolun sonu Ama dedim ya çok görme Bunlar hepsi oyun Ben ve sen iki piyon Beklide hiç gelmeyecek son Ama hayat sürdükçe dünya döndükçe Nefes alıp verdikçe Sürüp gidecek bu oyun
|
|
|
|
#148 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ölmek Gerek
Hiç düşermiydim ben böyle Hiç yıkılırmıydım Yıkıldım yıkıldım Üç günlük dünyada Mutluluk aradım keder buldum Acı buldum yıkıldım Dışım 22 içim 80 oldu Nerde dert var Geldi beni buldu Şimdi ağlıyorum halime Şimdi yanıyorum dünüme Gitti gelmiyor gidenlerde Ah nerde şimdi nerde Dert dokuz olmuş bitmez Her şey bitse gitse Hayalin gözümden gitmez Şimdi ağlıyorum yine Kaybettiğim o geri gelmezlere Şimdi sende gidiyorsun işte öylece İflah olamam ben bundan gayrı Ölümdür artık bunun sonu Yok artık başka bu adamın çıkar yolu Eğer duyarsan birgün öldüğümü Sakın şaşırma üzülme Çünkü sizler düşürdünüz beni Sizler yıktınız beni Bir yanımda sen Bir yanımda ailem Bittim artık ben Dayanmaz oldu yürek buna Tek çare ölmek gerek..
|
|
|
|
#149 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ölmekmiş Kalan
Nicelerine sordum Nicelerini gördüm Unutmak yalan Unutulmakmış gerçek olan Kalan gerçek giden yalan Geriye kalan ise bitmiş bir aşk Nemli yanaklarmış Demek bu dünya gibi Aşkta sevgide yalanmış Takılmış kahpe çarkına Dönermiş öylece Tek gerçek varmış bu evrende Kalmak yanmak ağlamak Ve de acı içinde ölmek
|
|
|
|
#150 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ölüm
Temmuzun ateşi gibi yaktın beni Martın ayazı gibi dondurdun Kimseyi koymadığım şu kalbimle Bir sana vurgundum Sende acımadan Hançeri en derine vurdun Kanadı yüreğim elimde Ağladım terk edip gidişinle Yıkıldım sevmiyorum deyişinle Bittim başkasıyla elele görünce Ölümdür bana artık çıkar yol Sen zaten vurmuştun yaralıydı yürek Şimdi namluyu çevirdim kendime Yarım bıraktığın işi bitirmek için Sen vurdun süründürdün Ben öldüreceğim kendimi Görmektense seni başka elde Ölüm en güzeli bu bedene
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|