![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57895
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kadere Karşı Durmakmış Aşk
Kadere karşı durmakmış meğer aşk dediğimiz Geçmiş zaman rüyasıydı belki geleceğimiz Şimdi kapıda bir hayat bekliyor Düş mü gerçek mi inanılmaz Bugün günlerden aşk sevgilim Bak yıldız serpiyor üstümüze gece Şarkılar bize dair Kadehler kalkıyor yeminimize
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kal Yüreğimde
Dolunaylı sakin bir gece, Bütün ışıklar sönmüş, Sadece ayın parlaklığı yüzüme ışık vermekte. Ses yok sokakta, hatta ayak izi bile. Deniz durgun, Yakamoz iki ileri bir geri, sahile değmese de. Huzuru taşıdığım içimde, Tek bir dilek diledim rivayetine inandığım ayın suretine; Kal yüreğimde.. Sabrım da gücüm de gözlerinde. Hatırlar mısın canım geçen yaz yine bugünlerde, Birlikte izlemiştik dolunayın aksimize vuran yansımasını, Uzandığımız pencere önünde. Birlikte bir yola adım attığımız günlerin başıydı daha, Kaygılarımıza gülümsemeye çalışmıştık, Söz vermiştim o ağustosta sana, Koca bir hayatta olsa gitmeyeceğim senden, Bırakmam, sımsıkı tutarım ellerinden demiştim. Şimdi yalnız olduğum dönümlerde, Yaşanmış buruk hikayelere rağmen, Enkazımı toplayıp yeniden yolda olmaya çalışan, Ve yüreğine tutunan bir sevdalıyım. Halen verdiğim sözün arkasında durmak adına savaşım. Bak, gitmedim işte.. Sen, gittin geldin savruldun yalan sözler, yalancı yüzler de. Ben bıraktığın gibiyim, Koşulsuz bir aşkı tutuyorum içimde, Her şey sana dair, el değmedi sevgime.
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbim Kalbine Takılı Kaldı
Yarına bıraktığım düşlerim sana dair yansımalar içeriyor. Gidebilmek elimde mi? Belirsizlikte kaldım. İlk kez netleştiremiyorum içimi, ne git ne de kal diyemiyor yüreğim. Zorlanıyor sınırlar. Bıçak kemiğe ha dayandı ha dayanacak derken, nerde derin nefes alınır bilmem. Özlem..Seninle yeniden hülyalı bir halde. Aşk.. Kendini buldu sende. Ben.. Gözlerimi bıraktım gözlerinde, kalbim kalbine takılı kaldı. Ya sen.. İkilemli bir halde zorluyorsun kendini benden önce. Sevmek korkmaktan daha kolay aslında. Zorlamadan kendini bırakabilir insan sevmeye. Şöyle bir düşündüm de dünden bu güne, hayatımızdaki her şey şimdiki zamana hazırlık yapmış, farkına varmamışız. Tesadüf sandığımız aslında, kaderin ağlarını dişi bir örümceğin azmiyle örüşüymüş. Şimdi yapıştık kaldık. İyi ki de kaldık, sevdalandık. Acımadık hiç düşsek de, yine kalktık. Kalkarız her şeye rağmen de. Cansın bende. Susun yürekte. Gölgemsin hayat içinde. Sensizlik koyar en çok yalnızlıktan önce. Cansın tende. Ruhumun eşi, karanlığın öteki yüzü aydınlıktan önce. Günsün şehrimde. Mavisin Akdeniz’imde, çocukluğumsun benden önce. Gülümsemene düştüğüm ilk günden şimdiye, aynı şeylere farklı anlamlar katarak yaşamışız ayrı yerlerde. Aşk yanıymış aç kalan kalbimizin birbirimizden önce. Kanatlarımızı kırmış hatta sevda evvelce, yine de sırt dönmemişiz. Cansın dedim ya sana sevdiğim, tanrının verdiği canla. Sevmeyi öğrenmeye şimdi şimdi başlamışız aslında. Bir olmak, heyecanın her türlüsünü tatmak adına güvene çabadaymışız. Koca bir hayat tek bir söze kaldı bundan öte dudaklardan çıkacak. İlahi adalet aşkı güçlü tuttukça kalpte, zorluklara rağmen ayakta kalırmışız. Zaten hep sevdalıymışız.
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalp Ağrım
Beni parça parça yapan bu eylül gecesinin şahidi sen misin Ayaklarımı yerden keserken kan kusturmayı becerebilmek nasıl oluyor Yıldızlar kayıyor üstümden sen ağırlığınca gözlerimden düşüyorsun Şiirlerim kırılıyor sonra orta yerinden Kapılara dayanıp merdivendeki ayak seslerini arıyorum senmişsin gibi İlahiler geliyor uğultu halinde uzak yerlerden Eğer sensen kalp ağrım ses ver diyorum Eğer sensen hayal görmüyorsam Karanfil kokulu heyecanlar yarat diyorum Uykularım dağılıyor El pençe divan iki kelimene bakıyorum İmtihan çığlıklarım yükseklerden duyuluyor Sabrımı önce senle sonra kendimle sınıyorum Limanların ışıklarına selam ediyorum camdan Mazot kokularını soluyorum şehrin Yalın ayak ıslak yollara vuruyorum kendimi Durmaksızın fışkırıyor içimden kanayan senlerim Bu nasıl aşk, nasıl tutku Yine çıkmaz sokaklarımda seni buluyorum Peki ya sen kalp ağrım Yaslandıkça neden eğiliyorsun Sonbaharın karanlığına bırakıyorsun beni kuytularda Peki ya sen Neden Kaçmalarına kendin takılıp düşüyorsun Kanayan dizlerini öpen yine benim sevgim Boy boy sen varsın panolarında şehrin Çaresiz bir zehri içer gibi seni izliyorum Sensin ağır ve ağrıyan yanım Buruk bir kemanla ağladığım Kahramanımdan yola çıkıp bazen kahırım olan Sensin sevdalım Eğer sensen diyorum yanılmıyorsam Satır arası bir cümle yaz geceme Zaten gönüllüyüm aşkına yenilmeye Kazandın bak yine Hiç bir gün olmadı kaybettiğin Yine el pençe divanım gözlerine Niye sesini arıyor kulaklarım Duvarları kırıp çıkmak isteyen bir hırçın mı var içimde Göz kapaklarım set olmuyor yaşlarına Kirpiklerim giyotin misali bölüyor tuzları her seferinde Yarısını sana bırakıyorum ağlamışlığımın Soğuğa teneke bir ateş yaktım gecede Yolları tutum köşe bucak var gücümle Sensen sevdiğim Sensen aşk diye bildiğim Derken Ses verirsin, gülümsetirsin zift karanlığı geceye Eylüle biçare Zamana divane İlelebet tapınası bir sevgide kalıyorum işte Bunu sende bilirsin benim kadar Bıyık altı bir gülümseme tak yüzüne Gururlan şöyle Ölsem dudağımda kalsın istediğim gülümsemem Varlığına şükreden yüreğim Her şeye rağmen yanılmadım dediğim Sensin işte Sanadır unuttuğum yerde başladığım yeniden sevmelerim
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalp Çarpıntımsın Benim
Gecenin orta yeri saat tam on iki Aşk bekliyor heyecanla yeni günü Köşe tutmuş sevinçler göz kırpıyor Kulağımda kahkahan çınlıyor Kendi kendime konuşmalarım var Sanmasın başkası eksik, aklım tamam İç sesim dile gelir sözcüklerle Tekrarlarım dünyanın en şanslısıyım diye Bir duyguyu kaç kişiyle paylaşır insan En çok kaç dost yürek vardır dinleyen Paylaşan, sevinen, heyecanına eşlik eden Benim çok, hem de pek çok Önce sen sevgilim, kalp çarpıntımsın benim
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kan(dır) ıyor Gülüşüm
Mayısın otuzu, gecenin bitişi yakın yeni bir güne, artı bir ekle, ay da yeni gelişiyle.. İçimde eksik bir cümle, durgunum, göz ıslak, sıcağa inat soğuyorum, bilmem ki kim sığınak, bu son başlangıç değil, yenilenemiyorum. Özlemin dibi, kendime düşmanım sanki, bedenim uzak, şişede balık olmak belki, içimin hissini tutmak oltadan, yem atmak sana aşktan.. Kan(dır) ıyor gülüşüm, İzi yok deyişim, dövme sanki adın siliyorum üstü, deri altı duruyor.. Elim alnıma gidiyor, beynim karıncalanıyor, uyku sana çağırıyor, geliyorum.. Kan(dır) ıyor gülüşüm, sensizliğin kabulu zor, deniyorum yine de her şeye rağmen, sevgimi koruyorum içimde..
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kardelen'e Kar Yağmadı
Kendi bedenine sıkışır mı insanın ruhu Aydınlığa inat zifiri karanlıkta yosun tutar mı kalp Çaba, emek ve sevmek bir araya gelince serseri mayın gibi ağızdan çıkar mı sözcük Hiç mi sızlamaz kayıp kapıyı çalınca yürek, dökülen gözyaşı acıtmaz mı Engellere rağmen kalmak, yola koyulan taşları aşkla toplamak hata mı Peki yeterince sevmemiş birinin sorulara cevabı var mı Kardelen'e kar yağmadı bu kış açsın diye Söyle sevdiğim yeni bir kışa yüreğim dayanır mı Ruhumu kar altında bıraktın, mevsimi de tutturduk; açmadı Hadi aç kardelen aşka Yoksa bahar dayanacak kapıya
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kardelen Vakti
Hayatındaki varlığımı hiç sorgulamadım. Çünkü eminin, içinden geçenlerden. Madem kaçıyorsun korkak adamım. Söyle değmesin gözlerin gözlerime. Yakalanma duygularına sakın. Ben durdum da sevda sözleri peşinde. Aşıksın aslında, aşksın. Arzu ve yasak ondan mücadelede. Hırçınım belki biraz, susmayı denerken bile. Yine de kıyamam severken de. Üzülürüm bir zaman, geçer. Ne fazla ne az, eşitiz aslında. Kader dedim şimdi zamana. Akar elbet su aşktan geçen yollarda. Önce sen, sonra ben bu sefer. Seni seviyorum. Sen sadece aklımda kal. Hislerimiz buluşur zamansızlıkta. Seni seviyorum. Kimin kime dediği önemli mi. Yaralarını saklama nolur. Yalan yaşanmışlıklarla çok acırsın. Bir çocuk gördüm ben içinde. Sevdayı öğretti yüreğime. Korkma canım. Uzakken bile yanındayım. Hadi şimdi birlikte söyleyelim sevda sözlerini Bak mevsim kardelen vakti. Ha açtı ha açacak.. Güneş yarın bizim için doğacak.
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karışığım
Eskiden kalma bir melodiyle dalar ya bazen gözlerin yalnızlığa, işte öyleyim. İlk aşık olduğum güne gitti yüreğim. Ilık rüzgar, sıcak kumsal ve dalgaların sesi geldi aklıma. Seni ilk tanıdığım yerde çocukluğum var benim. Şimdi ilk gençliğimin üstüne kurdum aşka dair tüm senaryolarımı. Öğrendiğim her yeni acı senden kalanları anımsattı yıllarca. Kaybettim seni sonra. Kimdin sen? Yıllar geçti ve eskitti galiba. Farklı tanışıklıklar, her seferde yaşanacak ve öğrenecek bir şey var dememe neden oldu. Yaşadım, öğrendim! Acıya yakın, aşka dair birikimlerle düşe kalka yürüdüm, büyüdüm. Şimdi geçtiğim yollara bakıyorum da; baştan beri aynı. Sadece mevsimler değişmiş. Yine tutkuluyum aslında. Yine yüreğim çırılçıplak duygular karşısında. Ve yine yaralanmaya hazır, eğer yaralayan değiyorsa. Hislerim aynı. Emin olmak adına denemeler var belki. Farklı olan; biraz daha korkuya yakın olmam. Çünkü; Gidenlerin ardından kalamıyorum artık, Uzun oluyor yeniden yapılanmak. Ya da giden olmak, Zor geliyor vicdanı bastırıp üzgünüm demeye çalışmak. Şimdilerde ne olduğunu bilmediğim hisler var sol yanımda; Karışığım! Bir yanım isterken bir yanım karşı koymada. Alışkanlıkların farkındayım yalnızca. Doğru zamanı bekliyor çocuk yüreğim. Duygusal tarafımı çıkartacak bir çaba belki de. Beklemeye aldım; suskunum. Yalnızlığımı öğreniyorum galiba. Savaşım kendimle, aşka karşı dursun diye. Öyle sağlam örülmüş ki duvarlar yıllarla, Hakkı var suskunluğa. Ve güç eğer aşksa; Yıkılır duvarlar karşısında..
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karşımda Boğaza Göz Kırpan Işıklarıyla Bir Şehir
Karşımda boğaza göz kırpan ışıklarıyla bir şehir Fonda yine Sezen şarkıları sana dair Üç beş arkadaş var yanımda sohbete dahil Kaçamak bakışların ardında yeni hisler sezilir Kapattığım kapıların önüne adını yazdım Bağıra çağıra sana aşkı ilanlar ettim İçimi kıpırdatan hikayelerini dinlettim Seni nasıl sevdim anlattım, ötekini geri çektim Farklı bir duyguda farklı başlasaydım geceye Emirganın serinliğinden girerdim yüreğe Sen sevgilim biterdin belki, düşerdin içimde de Yapamadım, koşulsuz sevdama ve gözlerine takıldım Şimdi bak bildiğin yerde bildiğin gibiyim Zorladım ama yeni bir aşka yelken açamadım Biraz ağladım yokluğunla, özlemli iç geçirmelerimle kaldım Yine sevgime bıraktığım yerden sarıldım Denedim bu sefer gerçekten gitmeyi, bir adım attım Nasıl bir ilahi güçle karşılaştığıma inanamadım Birer birer çarptı yüzüme sana ait düşünceler Sonunda yine bize bir hayat dileyerek uykuma yattım
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|