![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ve Gidiyorum...
Anladım zorlamak seni kader boşuna Ben sıkıldım şimdi gidiyorum uzaklara Aldığım tüm yaralardan sonra Duramam istesem de buralarda Çok sevmişti seni yemin ederim Nasıl olurdu böylece çeker giderim Sensizliğe sanma güler geçerim Gitsem de seviyorum yemin ederim Böylesi sevmenin bedeli bu mu...? Senden gelen herşey hep keder dolu Ruhumu sıkıyor bu yolun sonu Seninle sensizliği yaşayamıyorum Bıktım böyle seni sevmekten Nereye baksam seni görmekten Böylesi severken ayrılığı boyun bükmekten Usandım artık ben gidiyorum Tükendim sensizlikten ben gidiyorum Belkide hayırlı olur bu yolun sonu Kim bilir dönülmez olur bakarsın yolu Ölürsem üzülme yar karanlık olur bu yolun sonu Zamanımız az önce nasılda doldu Usandım artık ben gidiyorum Adem Tetik
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vefasıza
Nasıl anlatırlır ki sevda Senin gibi bir Allahın belasına Aşk oyuncaktır senin duygularında Sende kapılırsın inşallah senin gibi bir vefasıza Adem Tetik
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yakma Kendini
Vazgeç bu sevdadan bırak peşimi Yakma kendini geleceğini Sana layık değilim bırak peşimi Sevmek yetmez gülüm dinle bir kere olsun beni Razıyım diyorsun hep sürünmeye Dİnle güzelim beni dinlesene Ben yaşarken ölmüşüm düşün sene Söyle bir tanem söyle benle işin ne? Aldatırım seni belki de bir gün Bırakır giderim boynu büküğüm Sen kendini üzme düşme peşime Gider gelemem bakarsın bir gün Adem Tetik
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yakışmadı Yar Bize
Ben alışkınım kader öğretti bana Her zaman mutluluklara bir adım kala Kaybetmişim zaten sen gitsende koymaz desemde bana Canım acıyor yoruldum şimdi ağlıyorum yine yalnızlıklara Ne olur sende bırakma beni İnan ki bu sevgi çürüttü tüketti bedeni Güçüm yok zaten kader tüketti beni Yoruldum yalnızlıktan gel kurtar Ne yaptırsam olmadı başaramadım Yalnızlıklar sardı bedeni anlayamadım Çok sevdim yar bir türlü derdimi anlatamadım Mutluluk en çok senin hakındıda Beni nasıl satın anlayamadım Olmasaydı keşke ayrılığın böylesi Yakışmadı oyun bize son perdesi Hiç bir şey değilde ey yar Zoruma gitti ayrılığın böylesi Adem Tetik
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yanımda Olsaydın..........
Giitiğin yerlerden bir mektup yaz bari Şimdi ne haldesin haberim olsun Çok şey değil ki istediğim Gelde hazanlarım seninle baharım olsun Şimdi bilirim karanlıklar ülkesinde Hiç dönülmeyen bir şehirdesin Eğer beni göremiyorsan dinlede yeryüzünü Çektiğim çilemin tek bahanesi Yüreğimdeki yalnızlıkların sebebi sensin Ne olurdu gitmeseydin Bu berbat günlerde bir teselli verseydin Ne içtiğim sigara ne yalnızlıklarım Şimdi gönlümde yaşadığım tek hasretimsin Biliyorum geçecek bu günler Ama sen olsaydın şimdi yanımda Yıkılırmıydım kahrolmuydum böylesine Düşün tanırsın beni sende.... Rahmetli Can Dostum Orhan Turcan İçin yazılmıştır........ Adem Tetik
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yarım Kaldı
Aslında senin gidişin ölümüydü yar Yüreğimde ki tüm güzelliklerin söylemiştim ya sana Ben senin gidişine hiç ağlamadım desem inan Benim haykırışlarım yakarışlarım yüreğimde ki delikalıya Hani bir kaza sonuçu feda etti ya umutlarını senin uğruna İster ağla yavrum istersen hep gül O delikanlı uğrunda öldü gittiğin o gün Şimdi en kazı var hala yüreğimde Acılar sarmış yüreği şimdi dertlerin deryalarında Acıtmıyor canımı artık sevdiğimin gidişi Mahsum yüreğimle son defa ağladım ya dün Hani gömerken senden ayrıldıktan sonra mezara O yüreğine hasta olduğum delikanlıyla ağladım son defa Adem Tetik
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yasakmı Olur...
Gülmeyen gözlerin ahımı olur..? Sevmeyen bir kalbin yasımı olur...? Bırak gülüm bırak bana anlatma Sevmeyen gönülde baharmı olur....? Yıllardır saklanan çilelerimle Geldim kabına bak ümitlerimle Görmüyor gözlerin sevgileride Sevda da yavrum yasakmı olur..? Yasakmı olur yasakmı olur Böyle bir sevdada yasakmı olur Dur bakayım dinle biraz ne olur Ölümlü dünyada acıda olur Sevdaya yavrum yasakmı olur Yık artık sende tabularını Çekti gönlüm hep sancılarını Bırak artık yalanlarla dolu şu hayatını Sevda da gönlüm yasakmı olur..? Adem Tetik
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yemin Olsun...
Anladım artık dönmeyeceksin Bırakta hüzünler yüreğimde ekili kalsın İstersen ömrümce gülmesin yüzüm Dönme sevdiğim bırakta kalbimde matemin kalsın Sıra dağlar gibi çıkma karşıma Ah bir bilsen binlerce kurşun sıktım aşkına Suyum olsan tuzum olsan katmam aşıma Artık bu aşkı yaşayamam yanın da Ufuklarım olsan çıksan karşıma Tövbe edip sığınsan ağlasan kapımda Yazı olup yazılsan kara bahtıma Yemin olsun artık ölsen de uğramam senin yanına Adem Tetik
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yeter Ki İstesen.....
Korkuyorum bak yalnızlıktan kalk gidelim ne olur Usandım artık baş uçunda oturupta ağlamaktan Yakışmıyor sessizce uzanmak sana kalk gidek ne olur Bırakma beni ayakta duramam yalnızken senin yokluğunda İstersen alay et kırılmayacağım söz bundan sonra Al istersen vereyim cebimdeki sigarayıda Hani çok severdin dinle Yıldız da ne söylüyor Kalk artık yüreğim kan ağlıyor Söz artık ne yaparsan kırılmam küfürde etsen Ne olur be kardeşlik şimdi bana cevap versen Yemin olsun canımı veririm yeter ki Yeter ki sen istesen Adem Tetik
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıkamaz Beni...
Hiç koymadı bu kadar yalnızlıklar Yakmamıştı canımı nedense ayrılıklar Şimdi bir bilsen ağlarsın ey dost Gözlerimde yaşlar yüreğim de Dört mevsim hazan var Korkma sen yıkmaz artık beni fırtınalar Binlerce defa alabora olsamda Unutturamaz seni yaşamak için Sığındığım ne limanlar ne marinalar Baş köşededir her zaman yerin Alamaz kimse yıkımaz senin kurduğun saltanatı Binlerce kurşun içinde kalsamda Unutturamaz seninle yaşadığım En güzel hatıraları Adem Tetik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|