![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Karanlıkta yürümek sana doğru
Durağı bilinmez yöne doğru Sebebi bilinmez sona doğru Karanlıkta gelir ölüm Başlar mı,biter mi zulüm Bedenimi sizler alın Ruhumu alır ölüm
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yolculuk başladı mı bitmez
Atta diyerek çıkarsın bebekken Yeni kurtulmuşken emeklemekten Okul olur yolculuğun adı bir an İlkokul,ortaokul,lise Üniversitede korsan bir yürüyüşle Karakol olur sonra Mahpustur daha sonra Gider belki mutlu sona Bırakırlarsa Af denir ona
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dalgalar sahile nasıl vuruyorsa
Güneş gökyüzünde nasıl duruyorsa Gittin de maziye ihanet mi ettim Yüreğimde aşkın öylece duruyor Masamın tozunu bile almadım Sevdiğin şarkıyı bir daha çalmadım Yaptığın yemekler mutfakta kuruyor Hayatımda izin öylece duruyor Mecnun Leylasını nasıl beklemiş Yıl olmuş saatler hep beklemiş Sızlamış yüreği belki teklemiş Sızın yüreğimde öylece duruyor
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eskişehir'in karını,
Senle geçecek yarını, Saçındaki sarını, Özledim be sevgilim. O şehrin soğuğunu, Güneşin doğumunu, Boynunun boğumunu, Özledim be sevgilim. Güneş doğsun yarına, Aldırmadan karına, Ecel olsan yarına, Geleceğim sevgilim..
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aylardan Şubat Ankara da
Kızılay dayım Hoş hep kafam karışmıştır Bu kadar kızıl karşıtı bir toplum Nasıl olurda başkentin göbeğinde bir muhite Kızılay derdi Çelişki ya Ay beyaz değil mi Neden Kızılay denir Onu bekliyordum Ama ne bekleme Bir ayağım geride Diğeri ileride Gitmekle kalmak arası Neden çeliştiğine gelince fikrimin Bir gün seviyor Bir gün sevmiyordu Bir gün gülüyor Bir gün gülmüyordu Bir gün oldukça mutlu Bir gün tersi mutsuzdu Bir gün yarından umutlu Bir gün ise umutsuzdu Bir gün yanımda huzurlu Bir gün huzursuzdu Bir gün benimle yemek yiyor Bir gün yemiyordu Bir gün çorap giyiyor Bir gün giymiyordu Bir gün çıkıp geliyor Bir gün gelmiyordu Bir gün sigara içiyor Bir gün içmiyordu Bir gün koyu komünist Bir gün Marksist Leninist Bir gün saçını tarıyor Bir gün taramıyordu Bir gün oje sürüyor Bir gün sürmüyordu İşte böyle bir çelişkide Bir ayağım gidiyor Diğeri gitmiyordu
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üzerine titrerdim sevdamın
Çok seviyordum yoktu yalanım Çek elini felek yok mu imanın Gırtlağıma geldi,patlayacağım Adına şarkılar şiirler yazardım Taş olsam da dayanmaz yine azardım Yetti ettiklerin gitsene zalım Gırtlağıma geldi patlayacağım Yollar yetmezdi bana dağlar aşardım Bin yerde baraj olsa hepsini aşardım Zulum etmese felek inan ki şaşardım Gırtlağıma geldi patlayacağım
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şu Karşıdaki Ağaç Ne Ağacı?
Hani Sarı,Sarı Meyveleri Olan Yaprakları Da Sarı Kaç Zamandır Bakıyorum Ama Uzaktan Çözemedim Sadece Buydu Demirli Penceremden Görünen.......
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Piyango, piyango düşlerim oldu loto
Annemi de alıştırdık o da oynuyor toto İkramiye arttıkça içimiz kabarıyor Başkasına çıkarsa tenimiz sararıyor Hafta sonu olunca atlarla yarışırız Sanki bizde tay olur parayla yarışırız Allah yüzümüze bakmış fazla bir paramız yok Eğer oda olursa kumara alışırız Piyango,piyango hayaller oldu toto Hepsine beraberlik verdim bu hafta banko Futbolcular oynarsa mutlu olur güleriz Takım bir yenilirse sahalara gireriz Bir umutla gelmişiz dünya kahvehanesine Hayatımız kumar olmuş çarkıfeleğin içinde Tabancaya bir mermi koyupta çeviririz Umutlar tükendiyse sırt üstü devriliriz
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir savaşın içine doğmuşuz
Umutları umutsuzluklar kovalıyor Tam ucundan yakalamışken hayatı Kaderin sillesi ensemizde Seviyoruz,sevmek neyimize Koptuk,yine beş parasızız Bir dal sigaramız bile yok Aslında yok olan sevgi, Sigara bahane Ne elimizden tutan nede yol gösteren var Kendi ayağımızın üstünde durmayı bilmesek İnanın yıkılacağız Allah’tan anamız öğretmiş ufakken Seviyoruz,sevmek neyimize Sus derdi anam, isyan etme günahkar olma Sus derdi polis, isyan etme asi olma Sus derdi devlet,isyan etme hain olma Sustuk bakalım susmak neyimize Konuşmak bir suçtu düşünmekse? Platoniklik kader miydi? Neredeyse milyon sevdam oldu beynimde Büyümek diye bir söz geldi kondu beynime Ulan nasıl bir duygudur bu, ben istedim mi ki Birden asker dediler,oysa ki çocuktum daha Tabii kader, Sanki ben onu itmiştim bu zorlu düzene ve Benden intikam alıyordu Attı beni on sekiz aylık platonik çukura Eğitimler, tatbikatlar hep öbür yarısını ilgilendiriyordu beynimin Uysal ve itaatkar Diğer yarısı ise asi Her dakikasına sevdalar serpiştirmiştim Yahu hayalle de olmuyor ki,her taraf yemyeşil Ağaçlardan bile nefret etmiştim Oysa ki! Bende bir ağaç gibi rüzgarla ürüyor,sevişiyor,çoğalıyordum Yeşillerin içinde Zar zor attım kendimi gerisin geri hayata Nereden başlayacağımı bilmiyordum çünkü Kaldığım yer gitmişti Neyse deyip sarıldım feleğin ipine Her santimi diken olmuş batıyordu ellerime Sevdalarımı çalıyorlardı Umutlarımı çalıyorlardı Beni platoniğe itiyorlardı Şüphe duymaya başladım kadın yok muydu Tanrı kadını yaratmamış mıydı Haydaa.......mi olacağız
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 1923 Cumhuriyet
Çok partili siyaset Bu kafayla büyük dert Nedir ki bu siyaset Molla,sünni.şiiler Herkes kendine diler Kılıçlarını biler Kavga olur siyaset AP,DP,CHP Girerler siyasete Herkes umut beklerken Dert olur memlekete Amerikan yağları Pirinçleri,balları Gemileri salları Girerler siyasete Komünizm gelir hop Cunta gelir vurur cop Kızarır etler lop lop Dayak olur siyaset Okumayı bilmeden Siyaset öğreniriz Kardeşi düşman sanıp Hırs ile bileniriz Mapuslara düşeriz Elaman dileniriz Umudumuz Ecevit Af,mahf olur siyaset Ülke şurada dursun Biz bir darbe yapalım Siyasiler yorulmuş Askere bırakalım Tank top asvaltı çiğner Kitap raflardan iner Ordu kıymete biner Darbe olur siyaset Üniversite önü kan Meclisin önü duman Liselerde kan revan Ne Başbakan var ne Bakan Okullu olur siyaset Bunlar işi bilmiyor Hükümeti yıkalım Bozuk ekonomiye Biraz limon sıkalım Olmadı beceremedik Kemerleri sıkalım Varlık bekliyor iken Yokluk olur siyaset Evren,Özal,Demirel Ülke bizlere yad'el Saçlarda Amerikan model Disko olur siyaset Ülkede var bir yokluk Mecliste olur çokluk Ceylan derisi koltuk Rahat olur siyaset Tansuyla olur TURBAN Erbakanda var TÜRBAN Acıyın halka gurban Laçka olur siyaset Susurlukta bir kaza Bilinmeyen çok keza Silahla vardık haza Mafya olur siyaset Anayasa atılır Çorbaya tuz katılır Vatandaşın cebine İyice el atılır Üzerine yatılır Hortum olur siyaset Yıl 2006 sonbahar Kasımda bolca hüzün var O gece bu siyasetten Kocaman bir yıldız kayar Ruhun Şad Olsun Ecevit
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|