![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şikayet
Güzel bir saatim var, üstelik de hediye Ama bir parçası var, onu beğenmiyorum; Dakikaları önüne katıştırıp, sürüyen O yelkovanı var ya, hiç mi hiç sevmiyorum Attila Şanbay Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şile'de Hıdırellez
Şile'deki dalgakıranın Koynuna saklanmış deniz İyi bak, Hıdırellez günü İskelede bulduğum İki çiviye bağlayarak Bağrına bıraktığım Bir kağıda yazılmış Sevdiğimin ismine... İyi bak Hızır ve İlyas Onu çıkartıp derininden, Ulaştırana kadar Allah'a Deniz, Eğer dileğim gerçek olursa Tekrar gelip Şile'ye Teşekkür edeceğim sana Ve söz Bu defa ayrılırken Gözyaşımı katmayacağım suyuna Deniz, Hızır ve İlyas unutsa da, Dileğim tutmasa da Sen yine de İyi bak sevdiğime... Attila Şanbay 06. 05. 2007 Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Takvim
Bir sigara içiminde sevmedim seni ben, O kadar çok ki, sayamadım...yıpranmış yıllar O zamanki yıldızlar bile şimdi birer taş, Çok mevsimler örtülü üzerlerine... Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tam Zamanı
Eteğine yapışmış sonbahar yaprakları, Geleceksin hazanın en sarı akşamında... Yüzünde derin izler, saçların beyazlamış, Gözlerini kaçırıp, susacaksın karşımda Sırtında pişmanlıktan simsiyah bir pardesü, Yaşanmamış yıllarsa ceplerinde olacak ''Geç kalmadım umarım...'' diye başlayacaksın, Sonra hıçkırıkların sözlerini boğacak Bense ölüm anında, seni son kez görmenin Verdiği mutlulukla, unutarak her şeyi ''Geç kalmadın sevgilim...'' diyeceğim gülerek ''Tam zamanında geldin...tam zamanında geldin...'' Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tek Başıma
Tek başıma sevdim hep ve en çok seni sevdim Sevdiğim herşeyden çok, kendimden bile fazla Tek başıma acıdım, en çok sana ağladım Bütün dertlerimden çok, diş ağrımdan da fazla Tek başıma yürüdüm sana gelen yollarda Evimin yolundan çok, devr-i alemden fazla Tek başıma yaşadım seni sensiz uykumda En güzel rüyadan çok, cennetten bile fazla Tek başıma severim seni bir ömür daha Artık hiç görmesem de yüzünü daha fazla Tek başıma seslensem ismini bir duvara Yankısı bana yeter, senin sesinden fazla Tek başıma büyüttüm gördüğün gibi seni, Sen varıp git yoluna, farketmez olmasanda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tesadüf (fikrimce...)
Sevgili olacak iki kişinin, ilk kez karşılaştıkları o an, tesadüf olmaktan çok öte bir şeydir. O an, o yer ve o karşılaşma, önceden yazılmış ve oynanması kaçınılmaz olan bir oyunun, ilk sahnesidir. (fikrimce...) Attila Şanbay Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uğurlu 13
Eylül’ün on üçünde, Tüm yağmur damlaları Birleşerek yağmışlar ''Sen'' olarak dünyaya Sonra Tanrı ‘’Ol! ’’ demiş Ve bir ''Nur''la giydirmiş O berrak vücudunu Meleklerin ruhundan Üfleyip nefesine… Bu dünyaya gelecek Ve de gelmiş ne varsa Senin kadar kıymetli Olmayacaklar asla Sen, sözün bittiği yer, Kalbin son sevdiğisin ''Doğum günün kutlu olsun'' Hep mutlu olacaksın. ''Sandık kokulu oda'' Şiirlerinde kalsın Duamda olacaksın Yalnız kalmayacaksın. Attila ŞANBAY (12.09.2007) Doğum günün kutlu olsun... Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umut
Umut açık denizde, fırtınada bir tekne Beklediğim limansa ona uzak bir yerde Ne rüzgar benden yana, ne de azgın dalgalar Karanlık ufuklarda, uğursuz çalkantılar... Ama her şey değişir, bunu iyi bilirim Biraz sabır gerekir, inadına beklerim Umudu umut etmek, en umutsuz anlarda, Umuda umut vermek, sahip olmaktır ona. Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutma (fikrimce...)
Geçtiğin yolları ve yol boyunca gördüğün yüzlere gülümsemeyi unutma. Geri dönmen gerektiğinde, o yolları kullanacak ve o yüzlere tekrar bakacaksın. Attila Şanbay Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutulmayan
Her yeni gün örtünür, eskisinin üstüne Solar bir çiçek, açar rengarenk bir yenisi Minik bir yavru doğar, unutturur ölümü Göçen kuşlar dönerler, her ilkbahar gelişi Hayat alıp, yerine koyar bir başkasını Soğutur başka şeyler, gidenlerin yasını Yağmurlar yıkar ömrün buğulu aynasını Kazır keskin bir bıçak, gönüllerin pasını Rüzgar siler, süpürür eski aşkın tozunu Zaman alır, götürür ateşini, közünü Ama yürek unutmaz son bakışın izini, Unutturmaz hiçbir şey, o ''elveda'' sözünü. Attila Şanbay |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|