![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nikotin Güzeli
Bırak da sende kalsın, zehirli senin elin Zehirlidir besbelli, nikotin kokan elin. Dayanamaz ki benim şu zavallı beyinim; Sonra ben de gelirim, sen git kardeşim benim. (Derince, 07.07.07) Vasfiye Çetin |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ninni
Uykum gelmiş, dur! Birazcık, huzur. Yüreğim tekler, Yastığım bekler. Sarsın ipekler, Gelsin melekler, Penceremde nur... Birazcık huzur. Gelmiş kokusu_ Masal uykusu, Kollarına al_ Rüyalara, dal. Açtı çiçekler, Renk kelebekler, Kapımdaki nur_ Gönlümde huzur! (14.01.2007_03.00, Ankara) Vasfiye Çetin |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Niyazım'a
N iyazım, canım kardeşim, İ lk gördüğümde seni Y epyeni duygular kapladı içimi - A bla olmuştum ben de! Z ümrüdü-Anka'm benim: I şığımsın, canımsın, kanımsın....... M elek olup, uçtun göklere; Allahım senden razı olsun, Dileğimle! Vasfiye Çetin |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Niye?
Yine rastladım sana Beraberdiniz yine Öyle yüksekten baktın bana, Öyle alaylı, niye? Benim sende gözüm yok, Ne sende var, ne onda Dünyada dostun mu çok, Niye düşmansın bana? (16.06.1981-Ankara) Vasfiye Çetin |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nokta
Görmesen de yüzümü, Gönül gözlerin görsün. Duymasan da sesimi, Gönül kulağın duysun. Nice nicemiz vardır, Bakarken, seni görmez. Nice niceler vardır, Dinlerken, seni duymaz. Üzülme kaderine, Vardır, her işte hayır. Yüz verme kederine, Güçlü olan, kazanır! Görmese de gözlerin, Duymasa da kulağın_ Görsün gönül, gözlerin, Duysun gönül, kulağın! (24.01.2007-0.30 Ankara) ! Vasfiye Çetin |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Notu Kıt Felek
Herkesin bir kaybı vardır hayatta İnsanız nasılsa biz bu dünyada Ben bugün ağlarım, yarın da sizler Geçse de seneler, silinmez izler. Hüzün kalbindedir, daim yanında Nereye gitsen de, gelir, ardında Yürek kan ağlarken yüzün gülse de Kayıplar bitmiyor, yüzyıl geçse de. Bir okuldur hayat, bitene kadar. Mezun olamazsın, ölene kadar. Geçer ağlayarak, geçer gülerek Diploma vermiyor, notu kıt felek! ! (2007, Ankara) Vasfiye Çetin |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O öylesine tatlı bir şey
Bir tatlı ezgi, Bir yağmur sesi, Bir minik kuş, Bir yudum su, Bir uyku, Bir düş, Bir gün doğuşu, Bir gülümseme, Bir çocuk, Bir güzel çiçek, Bir parça ekmek, Bir temiz yatak, Bir resim, Bir ışık, Bir rastlantı, Bir anı... Sigara dumanı bile Mutlu eder onu, seni, beni - Mutlu eder insanı! (29.07.1979-Ankara) Vasfiye Çetin |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O zamandan bu zamandan..
Kolejlerden Cebeciye arada da İtfaiye Karşısında cenneten bir yer parkın sana gülümser Ayak izlerinde saklı tozlu gençlik anıları O zamandan bu zamandan düşer yaprak ağaçlardan Oyunların gölgesinde kurtarılmış bölgelerde Evden işe işten eve hapsedilmiştik bizler de Ülkemin darboğazında siyasetin kucağında Suçlu muçlu olmasanda herhangi bir vukuatta Memur işçi ve öğrenci ara sıra da simitçi Köylü kentli okur yazar potansiyel suçludurlar Kimsesizler kimsesizi talihin de neyin nesi Bu alemde bu insanlar doğuştan mı cezalılar Yetmişikide seksende kaldı hevesi içimde Neye niyet neye kısmet kutlanmadı mezuniyet Ne Lisede ne Gazide eğlenmedik bahçesinde Yetmişbir yetmişikide yetmişsekizde seksende Gelip giderken okula tanık olduk sağa sola Jandarmalar arasında yetmişdokuz yıllarında Olmaz sosyal etkinlikler ne şarkılar ne şiirler Neler varsa birer birer ayırmışlar bölüşmüşler ****** Benden okuyun haberi gençliğimiz gelmez geri ****** O zamandan bu zamandan uçtu yıllar anlamazdan Neler oldu ne değişti kimler geldi kimler gitti Aynı oyunlara devam aynı taslar aynı hamam! (02,03,04.03.2007-Ankara) Vasfiye Çetin Vasfiye Çetin |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Oğluma
Canım oğlum, Sanki daha dün doğdun... Seni yanıma getirdiler 'Gözleri sana hiç benzememiş' Dediler - Gözlerinin, benim göz renginde olması Marifetmiş gibi. Önce babanda sonra sende sevdim Kahverengi gözleri. Canım oğlum, Dünyalardan bir haber Yüzümüze bakıyordun Yedirsinler, giydirsinler... Beni sevsinler diye büyüklerden Bekliyordun, ama söyleyemiyordun. Canım oğlum, Öyle tatlı, öyle masum - Sana kıymak mümkün mü? kıyamıyordum. Sen güldün mü Dünyalar bizim olurdu Silinirdi her şey, yokolurdu. Ağladın mı, ne yapacağımızı bilemiyorduk. Canım oğlum, Sen büyüdün mü? .. Gençliğin başındasın Henüz ondört yaşındasın. (Yanımda olsan hemen onbeş derdin) , Şimdi okuldasın Anadolu Lisesi birinci sınıf - Dikmen. Canım oğlum, yolun başındasın Arda Mevlam bırakmasın darda Yürüdüğün bu yollarda Yolun açık olsun: Varda! Seni çok seviyorum, Seni çok özlüyorum Ömrün güzel olsun diye Dualar ediyorum. Canım, birtanem, Oğlum! Arda Sezer Çetin Deryalarım benim! .. 12.12.2005 - 12.15 Cebeci - Ankara Vasfiye Çetin |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Onur kazansın bu sefer
Neşeden zevkten kurtulduk Lokanta nedir unuttuk Pazar yirmi ye-te-le-de Düşer dörde beşten harçlık. Göreme arzuhalimdir Beypazarı hayalimdir Sümela manastırı da Ufkumda hayalimdir. Çocuğum nasıl yetişir Tiyatro mu seyredilir Akıl mantık neresinde Sinema da üç ayda bir Bir çay bir simitle doyduk Umudumuzla okuduk Aydın demişler bize de Bizler neler uydurduk. Bu yıl da bıldırdan beter Ey insanlar, yeter yeter! Bizler artık meydanlarda Onur, kazansın bu sefer. (13,30-07.04.2007, Ankara) . Vasfiye Çetin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|