![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hayalim
Hayalim gönlümün gittiği yerdir Bir gecede sildim bütün geçmişimi Özgürüm artık şimdi Çekiyorum nefesi Ciğerlerim patlarcasına Bakıyorum evrenin balkonundan Sonsuz semaya doğru Bazen bir bulutun üstünde Bazen dünyanın bir ucunda Gönlümün alıp başını Çekip gittiği yerlere Sınırsız kuruyorum Hayallerimi Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hayallerimiz (Deneme)
Hayallerimiz Hesaplaşalım yüreğimizle! hayallerimizle hesaplaşalım,direncimizi ölçelim İnsan hayalleriyle vardır,belki de gerçek kimliğimizdir hayallerimiz. Tartalım şöyle bir hayallerimizi,ne kadarını becerebildik,elek üstünde nelerimiz kaldı bakalım,gerçek olan kalanlar mıydı,elenenler miydi. Geliş nedenimizi düşünelim şöyle bir,hayatımıza mekanizma kuralım ölçsün bizi Umutlarımızı,hayallerimizi,düşlerimizi fark edelim bunları değerlendirerek yaşantımıza yön verelim. İnsan olmak bir anlam kazandırsın,hayallerimizi yok sayıp atlamayalım,bir noksanlığımız, eksikliğimiz olmasın,hedefler olsun,öncelikle toparlanıp yaşamı hayallerimizle birleştirelim Her şeyin yaşamın,varlığımızın sevmek,sevilmek olduğunu gerçek hayallerimizin bu olduğunu Bilinçaltımızdan çıkarıp hayata geçirmenin yollarını aramamız gerektiğini. Büyük işlerin,olayların,büyük insanların hayalle başladığını,hayal kurmanın bir insanlık vasfı olduğunu,hatta şekillenebileceğini,gerçeğe dönüşe bilirliğinin de elimizde olduğunu yeter ki,hayallerimizin kanatlanıp kuş misali uçmasına engel,boş ver hayal sadece demenin yersiz olduğunu sunmak,bende uçabilir miyim diye hayal kuran Ahmet Çelebi nin bile Galata köPage Rankingüsünden,boğazı geçerek uçtuğunu bunu da yıllar önce gerçekleştirdiğini bilmek yeter sanırım. Çevremizi,doğamızı,insanları hayallerimizle değiştirebileceğimizi,onları gerçekte bu şekilde düşünmediğimizi,bilinçaltımız dan daha farklı olduğunu her defasında kendimize görselden farklı olduklarını sunmak zor da olmaması gerektiğini en güzel cümlelerle sunmak,mümkünse bunları paylaşabilmek insan oğlunun erdemlerinden biri haline getirmek hedef olması dileklerimle. Derler ya hani hayalleriniz gerçekleşebilir,öncelikle hayal kurmak gerekir. Çok büyük yangınlar,küçük bir kıvılcımla,büyük projeler hayal ile başlar.. Hayallerimizin,aslımızın peşinden gitmenin bir sakıncası hiç ama hiç yok.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayat Kadehi
Hayat Kadehi Farz et çok yorulmuşsun,bitkin düşmüşsün, Ayakların taşımaz olmuş yorgun bedenini, Tadı bile değişmiş geliyorsa mürdüm eriğin, Durgun denizler bile sana dalgalı geliyorsa, Çağır beni,bak birde benim penceremden Kendine bak,baktıkça doğrulacak belin, Göreceksin aslını benim gözümle sen Al al olacak yanakların,dudakların Işık saçacak gözlerin baktığında Denizler durulacak birden bire İnan her yer gül kokacak Koklayacaksın havayı Yürüyeceğiz beraber Hayatı, yaşamı Doyasıya Yeter ki Çağır Beni Ben Ben Sana Açarım hemen bu kapıyı girersin içeri Bu kadeh den içeriz ikimiz hayat şarabını Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayatın Sızıları
Hayatın Sızıları Kuruyan dallar mı / Beni hüzünlendiren Boşa geçen yıllar mı / Beni böyle üzen Kimsem yok çehremde / Yalnızlığımı kaldıran Beynim boz bulanık / Yıkılmış viranem Umutlarım perişan / Sensizlik hüsran Kalbim darma duman / Kalbim kaçak Ortalıkta kalmamış sığınacak Ne bir dost / Ne bir saçak Ömür dediğin angarya / Gelip geçiyor nasılsa Ne çok sevmeli / Ne de çok bağlanmalı Ağacın yapraklarında saklı / Baharın ince sızıları Rüzgar kesilince / Düşer tek tek yaprakları Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-09.04.2006 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Henüz
Henüz Henüz ceset değilim,gördükçe gözlerim Duydukça kulaklarım,tattıkça dilim Dokundukça tenim,kokladıkça burnum İçimdeki canavarla çok şükür yaşıyorum Dünya yüzünü dönerse güneşe Ay saklanırsa bulutların ardına Yıldızlar tek tek kayarsa sema da Öldürürüm içimdeki canavarı Maviler çalarsa siyaha Sarı bulanırsa çamura Akşam kızıllığı görünmezse Öldürürüm içimdeki canavarı Bulanırsa akan sular Kurursa tüm çiçekler Kaybolursa kırlangıçlar Öldürürüm içimdeki canavarı Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-02.03.2004 PM:15:30 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her defa
Her Defa Her defasında bırakmak istiyorum seni Atmak istiyorum seni gönlümden Diğerleri gibi silmek hayatımdan Bir türlü söz geçiremiyorum gönlüme Gönlümde her an acı,silkeliyorum kendimi Uyandığımda derin uykulardan her zaman Çıkar gönlünden,uçuruma at diyorum düşlerimi Her defasında uçurumdan atıyorum kendimi Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her sabah
Her sabah Ben her günün acemisiyim Her sabah güneşi İlk defa görürüm Su içer,havayı koklarım İlk defa çiçeklere bakarım Ağaçlara bakarım Dallarında meyveler İlk defa kuşları izlerim Hemen uçmak isterim Ben her günün acemisiyim Sigarayı ilk defa içerim Bir paket olur akşam Her gün işe yeniden başlarım Acemi çıraklar gibi Her akşam usta olur çıkarım Her sabah annemi özler Akşam oğluma sarılırım Ben her günün acemisiyim Güneş doğar,güneş batar Ben her sabah güneşe uyanır Hayata yeniden başlarım. Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-06.07.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hırsız
Hırsız Uyku tutmuyor gözlerim Nicedir karıştı birbirine Gecem gündüzüm Geceye mavi akıttım Üzerine güneşi çizdim Yıldızları dansa kaldırdım Anlamda veremiyorum Bir kasvettir gidiyor Kaç kez döner akrep Kaç kez döner yelkovan Bırakmış hesaplamayı yüreğim Nicedir uyku tutmuyor gözlerim Karıştırmışım gündüzü geceye Bir bebek tutar parmağımı Bağlar sonsuza dek kendine Ve bir yaşlı bunak gecede Anlatıp durur Bitiremediği anılarını Gecede ağlamaları mı anımsıyorum Sessiz kahkahalar eşliğinde Aklıma geliyor umutlarım Yıktığım umutsuzluk eşliğinde Kaybolmuş dostlarla muhabbetleri Kısaldıkça hayatım Ve ne varsa ertelediğim Tıkanıp kalıyorum Günleri yetiremiyorum bu yüzden Gecemden çalıyorum Uykumdan çalıyorum Kendimden çalıyorum Zamandan çalıyorum Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-25.02.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç-li
Hiç-li Görülecek çok yer var Hiç görülmemiş Tadılacak meyveler var Hiç tadılmamış Çekilecek fotoğraflar var Hiç çekilmemiş Kucağa hasret bebekler var Hiç doğmamış Toplanacak yıldızlar var Hiç el değmemiş Sevilecek kadınlar var Hiç sevilmemiş Yazılacak şiirler var Henüz hiç yazılmamış Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-20.01.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç bilmedin
Hiç bilmedin Bir şeyler var Yüzümdeki çizgilerde Saklı kalan Aynada gördüğümde Seni hatırlatan Kırık dökük yürekle Senden geri kalan Bir şeyler var Şiirlerimde saklı Uykusuz *******de Ben kelimeleri sıralarken Senden arta kalan Sen hiç bilmedin Sen hiç görmedin Hatırlıyorum şimdi Dalıp dalıp gittiğimi Yazıyordum sana Ağlayan kelimeleri Unutmaya çalışırken Seni nasıl özlediğimi Şimdi mısralarda gizli Senden geri kalan İşte bu yolcu Belki de zamanla Olacağım sana yabancı Bir şeyler var Seni hatırlatan Gördüğüm de telefonu Bir elim uzanır Diğeri engeller hemen Sen hiç bilmedin Sen hiç görmedin Gözlerim seni arardı *******i ayın yüzünde Suretin hep uykuda Şiirler üflerdim geceye Dolsun pencerenden Ama hep kapalı Ciğerlerim genzimi yırtardı Odana dolamayınca Sen hiç bilmedin Sen hiç görmedin Aklıma düştükçe suretin Olurum serseri Dolanır dururum *******i Eskittim tüm kaldırımları Saçtım geceye şiirleri Bir şeyler var Seni hatırlatan İşte ay,iste yıldızlar Denizde yakamozlar Hep senden geri kalan Şimdi gözlerimde İki kuru yaşla Yelken açtım şafaklara Sen hiç bilmeden Sen hiç görmeden Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-02.11.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|