![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gece Güneşimi Bekledim
Benim doğuşum belki aşkın ölümüydü Siyahın sonsuzluğun da kayboluşumdu Ağlamak denen kavramın doğuşuydu O sıcacık gülümsemenin kaybolşuydu Benim aşk sözlerim belki de yalancıydı Bir gerçek var ilk günden değişmeyen Ben doğduğum da gündüzü göremedim Ondandır Gece Güneşim için bekledim |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gece ve Gündüz
*******in sahibiyiz artık Karanlık sokaklar bizim Gündüze küfrenlerin yanındayız Elimizde şarap şişeleri var Sarhoş olmak istiyoruz Gündüzü ve güneşi görmemek için Birgün Ahmet birgün mehmet oluyoruz Artık kendimizi bile tanımıyoruz Kimiz biz neyiz nerdeniz İnsanları tanımıyamıyoruz Bize ayyaş diyorlar Acaba bizmiyiz yoksa onlarmı Bizde insan sevgisi onlarda para sevgisi Bizde aşk onlarda nefret Bizde gece var tüm ihtişamı ile Onlarda ise kötülük dolu gündüz Gece olması için dua ediyoruz Anlayamadığım bir tılsımı var onun Aşıklar hep *******i el ele tutuşur Hep yanyana olurlar akşam olduğunda Sabahları ise sadece kuru bir seni seviyorum derler Akşamları ise onlar konuşacak söz bulamazlar Yıldızlar konuşur o anda Artık gündüz sizin olsun ben geceyi istiyorum Aşk sarhoşu olmak istiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Yaramazlıkları
Tek başımayım yine gecenin bir vakti Sokaklarda aylak aylak dolaşıyorum Kemdimce eğleniyorum çocuklar gibi Kaldırım taşlarının arasına basmadan yürüyorum Bazen caddenin tam ortasına oturuyorum Gündüz olsa korkarım oturamam öyle Yıldızları seyrediyorum banka uzanıp Onlara isimler takıyor sohbet ediyorum En parlak olanı sen hemen yanındakide ben Hava soğuk bana ördüğün atkı var boynumda Ayağımda pazardan aldığım çoraplar var Sırtımda hani hiç çıkarmadığım Beşiktaş montu Biraz üşüyorum ama umrumda bile değil Eve gidesim gelmiyor içimden sen olmayınca Serseri kurşun gibiyim bir oraya bir buraya Sokak lambasındaki kelebekleri izliyorum arada Sanki dans ediyorlar bende onlara şarkı söylüyorum Hani ikimizin şarkısı vardıya belki hatrındadır ******* zamanla hep tükenirmiş derdiler olsun Diye sürüp gidiyor ben unutmadım onu Unutmamda zatan unutamam senin hatıran o Akşamları el ele sahilden denizi izlerken söylerdik Hani seninle apartmanların zillerine basıp kaçardık Şimdi de yapıyorum ama her seferinde yakalanıyorum Kola kutuları ile top oynuyorum tek başıma Bazen arabaların lastiklerini indiriyorum Duvarlara senin adını yazıyorum sadece Benimkini devamlı sen yazardın diye yazmıyorum Geri geldiğin zaman yazarsın diye boyalarıda sakladım Sarhoşla sarhoş oluyorum,deliyle deli oluyorum Bir türlü kendim olamıyorum sen yoksun diye Panolardaki afişleri yırtıyorum amaçsız yere Sokaklardaki yaprakları toplayıp yakıyorum Sonrada bekçi abiyle başlıyoruz maratona Küçükken saklandığımız harabeye girip bekliyorum Taaki güneş binaların üzeriden yükselinceye kadar Sonrada o harabede uyuyup seni bekliyorum Belki birgün dönersin diye |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geceyi Yazmaca
Gecenin asi çığlığı ile boğuşurken, bir yandan ise sana şiirler yazıyorum. Daha hilal bile tam kaybolmamışken, ben seni bir sonra ki geceden soruyorum. Yaprakların rüzgarla dans edişlerinde, ben seni yazdığım defterin çizgilerinde arıyorum. Bazen gece kelebekleri sigaramın ateşine geliyor, sırf seni sormak için onlara karışmıyorum. Bulutlar güneşin kapısını açmak için beliriyor, ben ise hızlı bir şekilde bir geceyi daha sana yazıyorum. Yazdıklarımın manasını sorma sakın, dünü bugün, yarını ise doğduğum gün yapıyorum. Aslında yazdıklarımın arasından sadece senin sevdanı anlıyorum. Bazen kalemim yazmaz olunca, bak sende dene bu anlatacağımı, gözyaşalarını ve eğer tabi seviyorsan, bir tutam da sevginden damlat içine ve boş duvarları hatta gökyüzünü kendine sayfa yapıp, aklına gelen herşeyi karala etraflıca düşünerek. Arada benim adımını da yazmayı unutma, Sen beni sevmesen de sana deli gibi aşık olan biri olarak yaz beni...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel
Senin ile geçen günler Eşsiz bahar bahçelerinde Unutulmaz sevgilim alemde Zor bir sınav gibisin Bitmez hayat okulunda Bir şans daha ver bana Bir gün daha bitti yalnız Sessiz bir oda da tek başıma Koş artık gel yanı başıma |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Kurtar Bizi
Peygamberler sultanı Hz.Muhammed (s.a.v.) Allah'ın resulü Hz.Muhammed (s.a.v.) İki cihan sultanı Hz.Muhammed (s.a.v.) Müminlerin efendisi Hz.Muhammed (s.a.v.) Gel kurtar bizi Hz.Muhammed (s.a.v.) Kalbimin dinmez hasreti Hz.Muhammed (s.a.v.) Meleklerin dahi salavat ettiği Hz.Muhammed (s.a.v.) Hz.Fatıma'nın babası Hz.Muhammed (s.a.v.) Gül kokulu efendim Hz.Muhammed (s.a.v.) Gel kurtar bizi Hz.Muhammed (s.a.v.) Adalet padişahı Hz.Muhammed (s.a.v.) İyilik dergahı Hz.Muhammed (s.a.v.) Kuran'ın armağan edildiği Hz.Muhammed (s.a.v.) Nur cemali olan Hz.Muhammed (s.a.v.) Gel kurtar bizi Hz.Muhammed (s.a.v.) Uğruna canım feda Hz.Muhammed (s.a.v.) Yoluna başım feda Hz.Muhammed (s.a.v.) Saç teline dünyalar feda Hz.Muhammed (s.a.v.) Gönlüm aşkın ile yanar Hz.Muhammed (s.a.v.) Gel kurtar bizi Hz.Muhammed (s.a.v.) Uveysel'in görmeden aşık olduğu Hz.Muhammed (s.a.v.) Hz.Amine'nin oğlu Hz.Muhammed (s.a.v.) İslamın ışığı Hz.Muhammed (s.a.v.) Nebiler Nebisi Hz.Muhammed (s.a.v.) Gel kurtar bizi Hz.Muhammed (s.a.v.) Düştük zalimin eline Hz.Muhammed (s.a.v.) Müslümanın diyen kafir elinde Hz.Muhammed (s.a.v.) İnsanoğlu nefsine köle Hz.Muhammed (s.a.v.) Şeytana hizmet eden edene Hz.Muhammed (s.a.v.) Gel kurtar bizi Hz.Muhammed (s.a.v.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelde Bana Sor
Alanı var mı şu hüzünlerimi, satsak Birde şu tozlu hatıralarımı, yaksak Gelirmisin dostum beraber, kaçsak Diyorum amma,sen gel bana sor Gemi kalkmadan koşup yakalasak Gerekirse kaçan zamanı durdursak Arada birde şu efkar fenerini yaksak Diyorum amma,sen gel bana sor |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geleceğim Layık Olsun
Uyu yavrum Allah'a dua et Sabaha uyanmak için dua Allah'a borcunu ödemek için Cennet meyvelerini yemek için Uyu oğul, uyu ki büyüyesin Büyüyüp mücahit olmalısın Mücahit olup İslamı savunasın İslam ı uzanan elleri kırasın Uyu kızım, uyu ki büyüyesin Büyüyüp evlat yetiştiresin Yiğit olsun evlatların atası gibi Bu vatanı korusun yüceltsin Bakma ana ben suçluyum Sana babama layıkmıyım Atalarıma saygılımıyım ana Ben yapamadım evladım yapsın Bakma babam senin gibimiyim Utancım mücahit olamamaktan Senin adını layıkıyla taşıyamamaktan Vatanım için kanımı akıtamamaktan |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geliyorum
Sabahın serini titretiyor beni Balkonumda oturmuş düşünüyorum Gece Güneşimi düşünüp ısınıyorum Az kaldı sevda çiçeğim bekle Bekle üç vakte kalmaz geliyorum Sana olan sevgim ile yaşıyorum Bir resmine bakıp hasret gideriyorum Sonra derin bir nefes çekiyorum İyi ki varsın,iyi ki seni seviyorum Az kaldı sevda çiçeğim bekle Bekle üç vakte kalmaz geliyorum Sana olan sevgim ile yaşıyorum Güneş seninle batıp seninle doğuyor Ay sana benim kalbimi getiriyor Rüzgarlar bana kokunu hissettiriyor Az kaldı sevda çiçeğim bekle Bekle üç vakte kalmaz geliyorum Sana olan sevgim ile yaşıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geride Bir Hiç Bir Boşluk
Kandırıldım çocuk misali Bir lolipop ile bir sakıza Aldılar hayallerim elimden Geride bir hiç bir boşluk Oku dediler okullu olduk Ama ne istersin demediler Sadece oku dediler bana Geride bir hiç bir boşluk Elimde iki bilezik var Zanaattan olan iki bilezik Biri insanlık biri gariplik Geride bir hiç bir boşluk Ellerim paslı demir misali İşlemez oldu hayatı artık Yaşta geçiyor durmadan Geride bir hiç bir boşluk İlerisi aydınlıktı önceleri Kendime güvendiğin anlar Şimdi karanlık çöktü ufka Geride bir hiç bir boşluk |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|