![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Özlüyorum Bu Aralar Seni
Özlüyorum bu aralar seni Güneşi görmüyorum kaç zamandır Yağmurlu, puslu havalarda gönlüm Usulca,sesini duymadan gelsen Otursan yanıbaşıma Okşasan saçlarımı,ısıtsan üşüyen yüreğimi Özlüyorum bu aralar seni. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Özlüyorum Bu Aralar Seni 2
Kuzey rüzgarının gizemli esintisi Seni getirsin bana Ben martılarla gönderdim selamlarımı Deniz köpüğünde öpücüklerim var Dalgalar ise özlemlerim. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Saat Dilimlerinde
Saat dilimlerinde Saniyelere sıkıştırma beni Hatta,saliselere mahkum etme Sevmek, önemsenmektir Biraz özen, biraz gelmektir. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sabahımsın
Emeklemeye başlayan bebek gibi,anne sütüne muhtaç İlla sabahımsın Gününe başlangıcım,sen benim martı çığlığımsın Vapur düdüklerine karışan sesim Sen,salacakta gazeteye sardığım içkimsin. Sen dalgalı denizimsin,mavim gökyüzüm İlla sabahımsın. Sen gözlerime yansıyan yeşilimdesin Sen bende bensin Günümle başlayan sabahım,gecemle biten hasretimsin Yastıklara çaresiz gözyaşı akıttığımsın Telefon sesinde kulağım çağırdığımsın Ama illa sabahımsın Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sabahın Çiy Tanesi Gibi
Sabahın çiy tanesi gibi Düşsün yüregine sevgim Hem çocuk,hem sen olsun Dokunuşların Rüzgarın esintisinde Kokun eşlik etsin Gökkuşağına boyasın gözlerin Tüm evreni Hep hüznümü taşısın yüzün Yağmur damlalarında Gözünü açtığında Günaydınlarım hep senin *******imin karalığını Kendime seçtim Dedim işte sevgilim Sabahın çiy tanesi gibi Düşsün yüreğine sevgim. (Dostlar,çok arada giriyorum şiirleri okuma fırsatım yok. Ancak geç de olsa tüm şiirlerinizi okuyup alacağım. Sevgimle) Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sabahın Geceyi Bölmesini Seyretti Gözlerim
Uyandım sessiz kaldım bir süre Sabahın geceyi bölmesini seyretti gözlerim Seni düşündüm sıcağım Yüreğimdeki gün doğumu gibisin Düşündükçe,sevdikçe çoğalan İçimde binlerce duygusun Martılarla,sıcak çayımla,Salacak la Bütünleştirdim sevdamı Sarıldım çocuğun babasının Elini tutar gibi Kolay mı sanırsın hasretlerini çekmek? Bende korkuyorum üşüyorum *******de ******* ki senle dolu dolu Seninle yalnızlığımı paylaştığım O ******* ki sensizliğin karanlığına gömen beni Sabah geceyi bölerken,aydınlatırken gökyüzünü Seni düşündüm yalnızca Seni düşündüm sessizce Seni düşündüm sensizliğimde.. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sabahtan Önce
Uyanır uyanmaz aklıma sen geliyorsun Sabahtan önce Gündüzlerim sonra giriyor yaşamıma Uyuduğum zamanlarsa Hükmediyorsun rüyalarıma.. Özledim yine, sensiz akşamlarım Gittiğim dost meclisleri bile Avutmaz şu divaneyi Arasan diyorum hani Duysam sesini Sensizliğe bir gün daha katlanır Belki yüreğim.. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Salacak
Sabah salacağa indim,bir adam vardı motora koşuşturan.Elinde torbası torbasında sefer tası vardı.Geçmişe döndüm,çocukluğum geldi aklıma.Bizde amcalar sabahın erken saatlerinde ellerinde sefer tasını taşıyan torbalarla işe giderlerdi.Henüz sokaklara,insanların yüreklerine kirletilmiş düşünceler düşmemişti.Mahalle içleri, evlerimiz gibi tertemizdi.Sokakta karşılaşan iki bey ceket düğmelerini ilikleyip,merhabalaşırlardı saygıyla.Sevgililer elele tutuşmanın ötesine gitmemişlerdi henüz o devirlerde,sevgilerde kirletilmemişti,sevmek büyük anlam ifade ederdi yüreklerde.Salacakta erken saatlerde elinde torbasıyla sefer tasını taşıyordu adam,demek hala yitirmemişti duygularınıinançlarını umutlarını. 16,09,2005 Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Salacak ve Sen
Kağıda sarılmış içkilerimizi yudumlarken kış soğuğunda biz, Gün batımı kurşuni bir turuncuyla birleşiyordu. Sımsıkı sarılmıştık hatırlıyor musun? Sanki hiç kopmayacakmışız gibi. Oysa, hani gelişlerin kalabalıklarımdı ya Gidişlerin yalnızlıklarım Sen,yine beni yalnızlıklarımda Bırakıp gidecektin Ama Salacak'ta sen ve ben ne güzeldik. Uzaklarda bir yerlerde İstanbul şarkısı çalıyordu Sezen'in Ben ise sana sarılsıklam aşık. İliklerimize kadar yağmurla ıslanmıştık üstelik Özlemleri hiç düşünmeden, Sensizliğin kahrını daha çekmeden Sen ve ben vardık Salacak'ta 4.12.2004 Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Salacakta Çektigin Fotograf
Salacak'ta çektiğin fotograf Karşımda duruyor. Elimi uzatsam sana Dokunacakmışım gibi. İçim ısınıyor bakınca Sen varsın sanıyorum... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|