![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Sevdiğimi Sakın Unutma
Geçse de aradan bu kadar zaman Seni sevdiğimi sakın unutma Çile çek dese de aşkı yaratan Seni sevdiğimi sakın unutma Seninle doluysam yaban ellerde Sevgine hasretsem kabahatim ne Yaşar mı yaralı sevda bedende Seni sevdiğimi sakın unutma Ne söylersen söyle nasıl dersen de Allah'ın aşkına kalbimi dinle Aşkına hayransam bu garip canla Seni sevdiğimi sakın unutma Hayalin halime gülümser gibi Saplandı gözlerin bir hançer gibi Kastetsen de cana mahvol der gibi Seni sevdiğimi sakın unutma |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensizlik Çölünde Serap Oldum Ben
Halime bakıp da vazgeçer sanma Mecnûn'a dönmüşüm seni göreli Sermayem servetim aldırmasanda Sensizlik çölünde serap oldum ben Bir kadeh içip de aşka gelmişim Cümle sırlarımı sana vermişim Benden âzad olup sana ermişim Yoksulluk içinde harap oldum ben Âr ettim aşkımdan sindim köşeye Derdimi anlattım dipsiz şişeye Lüzum yok ne zevke ne de neşeye Miskinlik içinde turap oldum ben |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Fısıltısı
Sevdamı fısıldasam kulaklarına Ilgıt ılgıt esen yel gibi Bir buse kondursam dudaklarına Narına yandığım gül gibi Hasretin haremine düşmüşüm Çok bekletme katreler mihrabı, gel! Gel Canözüm..Güneş yüklü yazda gel Gel Canözüm..İnce telli sazda gel Hayalde gel, düşte gel. Uzaklar yakın olsun, koşta gel. (***) Canözüm, seni gören bal desin Yürek, gitme desin kal desin Uzaktaki Yakınım! Çöl Ceylanım! Neredesin! ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Gazeli
Herkese nasip olmaz güzelliğin böylesi, Bir gülüm daha oldu yirmi dokuz yaşımda. Hem zeki, hem neşveli, yüreğimin neşesi, Bir gülüm daha oldu yirmi dokuz yaşımda... Zaferle sona erdi sevda denen bu savaş, Hiç gülmeyen kaderim gülüyor yavaş yavaş, Gül yüzlü sevda gazelim, eşimle arkadaş, Bir gülüm daha oldu yirmi dokuz yaşımda... Hüzün, keder ne varsa kaldı hep dünümüzde, Sevda gemisi bizi bekliyor önümüzde, Selam getirdi kuşlar en tatlı günümüzde, Bir gülüm daha oldu yirmi dokuz yaşımda... Hazan vurmuş ömrümde bir baharın başı O, Şu yorgun yüreğime yepyeni bir aşı O, En son esin kaynağım mutluluk gözyaşı O, Bir gülüm daha oldu yirmi dokuz yaşımda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Gülüme...
Ne de zormuş can çekişmek akrebin kıskacında Ne büyük zillet unutulmak sevda yamacında ÖZLEM'e dair ne varsa gitsin rüzgarın kanadında Ne güzelmiş hayatı yaşamak en güzel tadında **Cana Kasdeden Sevda Gülüne...** |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Sınavı
Sevda sınavından kırık not aldın Çok çalışman gerek sınıfta kaldın Ufkumuzda zerre kadar ışık yok Öyle ise neden kalbimi çaldın Günler döner yeller eser yerimde Bunca emek verip döktüm terim de Şu dünyada benim kadar âşık yok Silindi gözümden nurum, ferim de Hüner değil her mevsim aşk yaşamak Marifet sevdalı yürek taşımak Istırap verir de yara kaşımak Sen aşk yaramı neden kaşırsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdalı Kal Ha!
Sıfır insan olmalısın! Yani..yani bir adım sonra durmalısın Durmalısın... Çünkü eksilerini tamamlamış Artılara yol alıyor olmalısın Sonra çocuk olmalısın Denge ve dengesizliğin kesişiminde Çocuk olmalısın Sevdalısın..sevdalı olmalısın Sonra sevmelisin Yani kalbini açmalısın Yani etrafına umut saçmalısın Kalbinde tüm insanlığa yer bulmalı Kaybetmekten korkmalı Kazanan olmalısın Sevdalısın sevdalı... Ve sonra yüreğine koşmalısın Yüreğinin sokaklarını dolaşmalısın Tüm engellerini aşmalı Sarmaş dolaş olmalı Kollarınla tüm güzellikleri sarmalısın Sen...Sen sevdalısın Sevdan kor olmalı Yüreğinde dur olmalı Ve hep orada kalmalı Yüreğinin göklerinde yıldızlar olmalı Ve o Var olana selam salmalı Ah! Sevdam hep böyle kalmalı Kalbim! Kalbim sen ağlama Ne olur gözlerimi dağlama Ve sonra dehlizlerim Yüreğimin okyanuslarında Kabaran dalgaları sakla Aman ha sen bîkes olma Hep böyle sevdalı kal ha! ! ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdamın Miadı Sonsuzdur Sana
Gözlerim uykuya hasrettir amma Seninle ******* gündüzdür bana Aşkın için dağlar aşamam sanma Seninle tümsekler dümdüzdür bana Sevdanın zehrini bana zerk ettin Seviyordun madem niye çark ettin Kalbimi dermansız derde gark ettin Sevda pusulası yönsüzdür bana Yeller gibi hürsün seherde esen Güller gibi hoşsun baharda açan Kelebekler gibi uçtukça uçan Sevdamın miadı sonsuzdur sana |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdiceğim!
Ey be can, güzel insan Yüreğim sen aşk ateşiyle Yanabildiğin kadar yan Sevdiceğim! Senin uğruna şiirler yazmak değil Şarkılar dizmek isterdim inan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdiceğime..Sevgi Çiçeğime..
Yaşamak mı dersin? Yaşamaksa o sensin. Ben senle var oldum. Sen, her an.. Yüreğimin sokaklarında gezersin. Senden başka kim varsa hayatımda, Yokluğun taa kendisidir. Varlık senle hayat bulur bende. Senin elinden içtiğim her iksir Zehir olsa da varım, Başkalarının sunduğu gül şerbeti bile Zehir zemberekten acı gelir bana. Sen nasıl bir sevgilisin ki; Bana göre en güzeli de olsa hayallerin Uzandığında bana ellerin, Gölge etse bunu bile ihanet sayarsın. Bir yoksun bir varsın. Yokluğun karabasan gibi Gölgesi düşse üstüme korkarım Varlığın hayallerimin en temiz yüzü Çünkü sen yüreğimin Toroslarındaki karsın Dünya nimetlerini birer birer unutursun da Benim adım geçince gözlerin dolar Tıpkı yolcu ederken seni, Fırat'ın vagonundan bakarken geri Dolan gözlerin gibi. Ne de zormuş be Sevdiceğim Yüreğini bir trene bindirip de Öylece kala kalmak. Serde erkeklik var ya.. Senin gözlerin dolup süzülse de yaşlar Ben ağlayamam ya.. Şimdi uzaklarda, Çook uzaklardasın. Aynaya bak Sevdiceğim! Şimdi de beni görüyorsan, Tez gel artık! Ben sensiz neyleyim. Seni sevdim Sana inandım Sana bağlandım Kar erir kara çamur olur amma Senin gönlün mevsimlere direnir Beyazı senden öğrendim; Renkler senle anlam buldu benim dünyamda Yokluğunda her iklimi zemheri saydım. Tanrı dileklerimi kabul etti Sevdim seni. Nasılsam, öyle kabul ettiğin gibi beni Nasılsan, öyle kabulümsün. Canın sende kalsın; Gözlerin yeter bana Senin o güzel gözlerin var ya.. Yaksa da canımı o şehla bakışlar Sevdanın pınarı yüreğime ordan akar ya.. Göster yüzünü gül çiçeğim. İster kurusun dalım İsterse solayım Ne olur beni böyle kabul et Ben senin olayım. Gel.. Al beni Sevdiceğim! Gece karanlığındaki, Melal yıldızımsın, Aşk hilalimsin. Görüp görebileceğim En güzel hayalimsin. Gecikirsen şayet, Billahi vebalimsin.. Anlatılır ki bu aşk başlayalı beri Yalnızca ateş böcekleri bilinirmiş *******i Sonra akşamları.. Bir sevda türküsü söylenmeye başlamış Taze ıslıklar dudakları ıslatırmış Gecenin nefesi, Yaprağın sesi, Çekirgenin çıtırtısı, Kavağın uğultusu.. İşte en büyük senfoni. Hep birlikte sevda çalıp Sevda söylerlermiş Ve neden sonra notalardan Birer birer ''Ay parçası'' süzülür Ve gecenin kalbine Sevdamız yazılırmış Güzel günler görebilmek dileğiyle Umut dolu yarınlara... Sevgisiz yaşanmaz Hep böyle sevdalı kal ha... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|