![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yeni Tanıştım
Bu şehrin serseri *******iyle Issız sokakları, caddeleriyle Rakısı, şarabı meyhanesiyle Eski değil benim bu ahbaplığım Sen gittin, aynı akşam hüzünler geldi Zaten kapı önünde bekliyorlarmış Ellerinde kaç çeşit ney'lerle geldi Ayrılık var diye seviniyorlarmış Bilmem, evler yıkan, azgın seller mi Hoyrat bir rüzgar mı, deli yeller mi Dostlar mı getirdi, yoksa eller mi Ben bu acılarla yeni tanıştım Boş ta gelmemişler, bir sandık hediye Sensizlikten bir yüzük, parmaklarıma Boynuma hasretler dizili kolye Bir de, iki beden ateşten gömlek Ben yokluğunla daha yeni tanıştım Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yok yok
Yok yok bu böyle olmayacak, Hem çekeceksin gökyüzümden kara perdeleri Bana yeniden maviyi göstereceksin Hem de sen o mavilerin arkasına saklanacaksın Bak,geri geldi çiçekleri,baharların Yurduna hasreti bitti,sayende göçebe kuşların Hem söndüreceksin gönlümün ormanlarında Yıllar önce bilmediğim zamanlarda Çıkmış yangınları Hem dumanına karışıp gideceksin, Sonra buram buram sen tüteceksin bende öyle mi? Yok yok bu böyle olmayacak... Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yokluğun
Yokluğun, çok fazla koymuyor artık Her gün batımında Biraz daha unutuluyorsun Unutmanın anlamını bilmeyen aklımda Canımı acıtmıyor hasretin Ne sıcağını ellerinin Ne derinliğini gözlerinin, aramıyorum artık Alıştım yalnızlığa, dokunmuyor hiç bir şey Zoruma gitmiyor inan Nerdesin, kimlesin aldırmıyorum Ve özlemiyorum artık Ne rüzgarlarda saçlarını Ne başımı vurduğum duvarlarda omuzlarını Yokluğun, çok fazla koymuyor artık Her gün batımında Bir parça daha eksiliyorsun Kaybetmeyi hazmedeyen canımda Anmıyorum seninle olduğum hiç bir günü Bırak bir kenara yüzünü Adını bile hatırlamıyorum inan Bir iki ufak tefek şey var hala seni hatırlatan Olsun onlar da çok şey değiller Bir sabahlar var bir akşamlar Bir de ikisinin arasında kalan dar zamanlar Bir hasretin kadar sıcak yazlar Bir yalnızlığım gibi üşüten kışlar Bir de ikisinin arasında ki ilk ve son baharlar İnsanları görünce hatırlıyorum seni Kuşları, yağmuru, denizi, gök yüzünü ve çiçekleri Bir de düşündüğümde Ölüm ve yaşam denilen gerçekleri Bir siyahı, bir beyazı görünce anarım seni Bir de diğer tonda ki bütün renkleri Dedim ya; Yokluğun, çok fazla koymuyor artık Her gün batımında Bir santim daha azalıyorsun Kainat kadar büyümüş düşüncelerimde Her gün batımında bitiyorsun bende Ah şu gün bir doğsa da bir sabah İzin bile kalmayacak ya akşama Doğmuyor, sensiz doğacak güne de günah Yokluğun, çok fazla koymuyor artık Her gün batımında Bitiyorsun Gün be gün hasretinle biten benle beraber Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yoksun ya...
Zamanla silinir izim kalbinden Seversin demiştin birgün yeniden Unutmak gelmiyor inan elimden Sen görme ne garip hallere düştüm Sensizlik kör bıçak sırtımda saplı Ben bir isem ucu bir milyon çaplı Dört yanım dikenli tellerle kaplı Sen gelme acayip yerlere düştüm Her katile beni kurban seçtiler Yoksun ya, kısa bir ömür biçtiler Ağlıyorum diye dalga geçtiler Sen duyma ne arsız dillere düştüm Gülmek için dinler büyük acımı Acımadan ezer geçer canımı Dokunsa emecek bütün kanımı Sen tutma hayırsız ellere düştüm Ayrılık ölmekten daha da beter Gün gelir canıma bile kasteder Mecnun beni görse bin kez şükreder Sen bilme ben nasıl çöllere düştüm Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zehirli Sarmaşık
Daraldı sanki dünya'm Her yanı sardı karanlık Söndüler hepsi birden Yanmaz oldu, tek bir ışık Şu zavallı ayaklarım Çekip gitmeye alışık Alnım ak, başım dik Böyle gidiyorum işte Gönlümde bir sürü Yarım kalmışlık Yarı olmuş ömrümde Ne çok, yaşanmamışlık Hasret, canıma yapışık Zehirli bir sarmaşık Alnım ak, başım dik Böyle gidiyorum işte Ruhumda haddinden Çok fazla yaşlanmışlık İki kanadım birden Hem yaralı, hem de kırık Aramam hiç bir neden Demek şart oldu ayrılık Alnım ak, başım dik Böyle gidiyorum işte Hayal oldu hayallerim Umutlar darmadağınık Kaderimde var demek Kısmeti bağlanmışlık Geçti son yalan bahar Bu en son aldanmışlık Alnım ak, başım dik Böyle gidiyorum işte Sırtımda sarı ceket Cebimde onca kırılmışlık Sevgimle yordum affet Oldu işte bir yanlışlık Ne kinim var, ne de nefret Haydi Allah'a ısmarladık Alnım ak, başım dik Böyle gidiyorum işte Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 6 (0 üye ve 6 misafir) | |
|
|